NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, talos_2002 είπε Θυμάμαι κάποτε ότι γράφηκε πως αν βάλεις πολλά χρήματα, σου ζητάνε κάποια έγγραφα. Για να αποφύγω προβλήματα, μπορώ να κάνω κάτι πριν τα βάλω; Αν εχεις κανει ταυτοποίηση του λογαριασμού σου με ταυτότητα και αφμ δεν εχεις κανενα πρόβλημα, αν οχι θα στα ζητησουν. Εξαρτάται βεβαια απο που προέρχονται και τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Στις 5/2/2023 στις 8:00 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Είναι ελληνική τράπεζα; Τις συναλλαγές για το αφορολόγητο τις περνάς χειρόγραφα στην φορολογική σου δήλωση. Σε ποιο πεδίο τα περνάμε; Γνωρίζει κάποιος; Το έχει κάνει κάποιος και δεν είχε κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Σε ποιο πεδίο τα περνάμε; Γνωρίζει κάποιος; Το έχει κάνει κάποιος και δεν είχε κανένα πρόβλημα; Ρωτάς εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Σε ποιο πεδίο τα περνάμε; Γνωρίζει κάποιος; Το έχει κάνει κάποιος και δεν είχε κανένα πρόβλημα; Στα προτεινόμενα από τις τράπεζες προσθέτεις και αυτά μέσω Ρεβολουτ. Μόνο σε περίπτωση ελέγχου θα σε ψάξουν για περαιτέρω, δηλαδή κάποιο statement από την εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, akis_supernatural είπε Σε ποιο πεδίο τα περνάμε; Γνωρίζει κάποιος; Το έχει κάνει κάποιος και δεν είχε κανένα πρόβλημα; Πρέπει όμως να ξέρεις και ποιες από τις συναλλαγές αυτές περνάνε στο αφορολόγητο, ενδεχομένως να μην περνάνε όλες, και να έχεις φυσικά και την απόδειξη πληρωμής (κατά προτίμηση και από την revolut και από το κατάστημα που έκανες την αγορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν εχεις κανει ταυτοποίηση του λογαριασμού σου με ταυτότητα και αφμ δεν εχεις κανενα πρόβλημα, αν οχι θα στα ζητησουν. Εξαρτάται βεβαια απο που προέρχονται και τα χρήματα Όλα είναι από τη μισθοδοσία μου. Θυμάμαι για την ταυτότητα (ίσως είχα χρησιμοποιήσει διαβατήριο), αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ΑΦΜ. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, όπως και τον gokuthelegend, γιατί θα μου είναι χρήσιμη και η δική του συμβουλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τώρα τελευταία προσπαθώ να βάλω λεφτά από τις χρεωστικές μου κάρτες (ελληνικών τραπεζών) στην revolut και παγώνουν από τα τμήματα ασφαλών συναλλαγών.. μας έχουν ζαλίσει @@ να περνούμε τηλέφωνα για να τις ξεμπλοκάρουν και να μιλάμε με ρομπότ και αν θα πιάσουμε γραμμή.. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από Raylan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Raylan είπε Τώρα τελευταία προσπαθώ να βάλω λεφτά από τις χρεωστικές μου κάρτες (ελληνικών τραπεζών) στην revolut και παγώνουν από τα τμήματα ασφαλών συναλλαγών.. μας έχουν ζαλίσει @@ να περνούμε τηλέφωνα για να τις ξεμπλοκάρουν και να μιλάμε με ρομπότ και αν θα πιάσουμε γραμμή.. κανε το με gpay/apple pay 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lacta13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 θεωρειτε την revolut για εμβασματα απο ξενα ανταλακτιρια,να εχω προβλημα για μεγαλα ποσα; επισης θα πρεπει να δηλωθουν στην φορολογικη; εχω κανει verified εχει διαφορα αν τα εμβασματα τα κανω σε ελληνικη τραπεζα για δηλωση ή αν καποιος ψαξει;(περαν των κρατησεων) και αν γενικα θεωρισουμε οτι ειναι ενας ασφαλης προορισμος για μενα,προτεινετε καποια αλλη συνδρομη περαν της κλασικης που ειμαι τωρα; γενικα ψαχνω τροπο χρησης-αποθηκευσης (και οσο αφορα της δηλωσης,αν χρειαζεται)εσοδων απο μεταφορες απο ανταλλακτηρια (σε ευρω) εχω βρει βεβαια και μια εταιρεια που εχει αγγλικο IBAN και μπορω απευθειας απο κει μεσω virtual δικης τους καρτας Mastercard,να την χρησιμοποιω παντου χωρις να χρειαζεται καποια μεταφορα,απλα ψαχνω και μεσω revolut τι επιλογες εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε κανε το με gpay/apple pay Σε ευχαριστώ αδερφέ με έσωσες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 καλημερα σημερα προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη και μου κανει force close εκανα επανεκινηση την συσκευη τιποτα. εκανα απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση αλλα τα ιδια.... μηπως συμβαινει σε καποιο αλλο; σε 1-2 γνωστους μου ανοιγει κανονικα η εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 ^ Κανενα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε ^ Κανενα πρόβλημα #metoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 ευχαριστω ,φαινεται πως μονο εγω εχω προβλημα λοιπον. το θεμα ειναι οτι ο μοναδικος τροπος επικοινωνιας μαζι τους για επιλυση του προβληματος ειναι μεσω της εφαρμογης που δεν ανοιγει με τιποτα. θα δοκιμασω αργοτερα σε αλλη συσκευη να δω τι μπορει να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrkra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, christou είπε καλημερα σημερα προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη και μου κανει force close εκανα επανεκινηση την συσκευη τιποτα. εκανα απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση αλλα τα ιδια.... μηπως συμβαινει σε καποιο αλλο; σε 1-2 γνωστους μου ανοιγει κανονικα η εφαρμογη Δεν χρησιμοποιω πια revolut αλλα καποια στγμη μου ειχε τυχει το προβλημα σου. Στην περιπτωση μυο ειχε αναβαθμιστει η εφαρμογη και δεν ηταν πια συμβατη με την εκδοση android που ειχα. Πηρα τοτε νεο κινητο για να ανταπεξελθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα