NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, deerhunter είπε καλημέρα σας , ευχαριστώ για την απάντηση . ξέρουμε σε πόσες ημέρες θα έρθει στα χέρια μου από την αίτηση? Απο 15 εως ...οσο νομιζουν τα ελτα ...30 ...40 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 4:38 ΜΜ, lacta13 είπε Καλησπέρα σας, επειδή ειναι τεράστια το θεμα για να βρω απάντηση,αν και πιθανώς να την ξερω,γνωριζει κανεις αν μπορει η revolut να δεχθει μεταφορά κρυπτο απο αλλου;δεν βρηκα καποια επιλογη εκτος απο αγορά όχι δεν γίνεται να στείλεις ή να τραβήξεις κρύπτο προς / από την revolut μόνο να κάνεις αγοραπωλησίες μπορείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlymp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά, σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από charlymp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, charlymp είπε Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά, σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά; Γιατί εντός Σ/Κ υπάρχει μια μικρή προμήθεια λόγο ότι είναι κλειστές οι αγορές - Τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, charlymp είπε Kαλησπερα. Νέος στο άθλημα. Ταξιδεύω Ουγγαρία.Υπαρχει λόγος να μετατρέψω στη Revolut κάποια ευρώ σε φιορίνια, και να πληρώνω με αυτά ; Αν έχω καταλάβει καλά μόλις πληρώσω με κάρτα κάποια αγορά, σε τοπικό νόμισμα, αυτόματα γίνεται η μετατροπή .Άρα δεν απαιτείται. Βέβαια η δεύτερη απορία μου είναι γιατί έχει την επιλογή αυτή τότε, από τη στιγμη που ουσιαστικά είναι άχρηστη.Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά; Γιατί μπορείς να μετατρέψεις και να κρατήσεις σε άλλο νόμισμα όταν έχει καλή ισοτιμία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Και για να στειλεις εμβασμα σε ξενο νομισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, Θα ήθελα να θέσω μια απορία που έχω... Υπάρχουν μέσα στο λογαριασμό 2-3 εικονικές κάρτες. Λογαριασμοί 3 με 3 διαφορετικά νομίσματα. Αν πχ υπάρχει το ανάλογο ποσό και σε € και σε $ και η συναλλαγή είναι σε $ αυτόματα πρέπει να τραβήξει τα χρήματα από εκεί ή με βάση τη χώρα επιλέγει το €? Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, kormos είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να θέσω μια απορία που έχω... Υπάρχουν μέσα στο λογαριασμό 2-3 εικονικές κάρτες. Λογαριασμοί 3 με 3 διαφορετικά νομίσματα. Αν πχ υπάρχει το ανάλογο ποσό και σε € και σε $ και η συναλλαγή είναι σε $ αυτόματα πρέπει να τραβήξει τα χρήματα από εκεί ή με βάση τη χώρα επιλέγει το €? Μφχ Επιλέγει απο που θα τα πάρει ανάλογα με το νόμισμα που εχει ο πωλητής αρκεί να επαρκεί το ποσό, αλλιως επιλέγει αλλο νόμισμα απο αυτα που εχεις και κανει την μετατροπή αυτόματα. Αυτο που πρεπει να ξερεις είναι οτι δεν κανει μερικες επιλογές, δηλαδη αν το ποσο ειναι 100€ και εσυ εχεις 90€ και 40$ δεν θα παρει τα 90€ και μερος απο τα 40$ . Απλα θα απορρίψει την συναλλαγή 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robievan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί κανείς να χτίσει το αφορολόγητο μέσω Revolut; Επίσης ξέρετε πλέον αν ο λογαριασμός θα εμφανίζεται στη φορολογική όπως κάθε άλλης ελληνικής τράπεζας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, robievan είπε Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί κανείς να χτίσει το αφορολόγητο μέσω Revolut; Επίσης ξέρετε πλέον αν ο λογαριασμός θα εμφανίζεται στη φορολογική όπως κάθε άλλης ελληνικής τράπεζας; ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, robievan είπε Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί κανείς να χτίσει το αφορολόγητο μέσω Revolut; Επίσης ξέρετε πλέον αν ο λογαριασμός θα εμφανίζεται στη φορολογική όπως κάθε άλλης ελληνικής τράπεζας; Είναι ελληνική τράπεζα; Τις συναλλαγές για το αφορολόγητο τις περνάς χειρόγραφα στην φορολογική σου δήλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robievan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ σε ολα Επομένως τα στοιχεία των κινήσεων σου στην Ελλάδα δεν τα γνωρίζει η εφορία; Για ποιο λόγο έπαθαν όλοι αμοκ από τη στιγμή που η Revolut ζήτησε τα ΑΦΜ μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, robievan είπε Για ποιο λόγο έπαθαν όλοι αμοκ από τη στιγμή που η Revolut ζήτησε τα ΑΦΜ μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, robievan είπε Επομένως τα στοιχεία των κινήσεων σου στην Ελλάδα δεν τα γνωρίζει η εφορία; Για ποιο λόγο έπαθαν όλοι αμοκ από τη στιγμή που η Revolut ζήτησε τα ΑΦΜ μας; Θα σου εγραφα τoν λογο αλλα θα φαω ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Θυμάμαι κάποτε ότι γράφηκε πως αν βάλεις πολλά χρήματα, σου ζητάνε κάποια έγγραφα. Για να αποφύγω προβλήματα, μπορώ να κάνω κάτι πριν τα βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα