Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία...

Για πατήστε μια, πάνω στο exchange (2η επιλογή), βγάλτε μια φωτογραφία και πείτε μας τι λέει; 

Edit : Μπραααβο.. Πατήσατε. Για μεταφράστε τώρα, τι λέει στη δεύτερη εικόνα που επισυνάψατε; 

Edit2: Μιας και κάνετε edit στον αρχικό σας μήνυμα, σας απαντώ από εδώ : ό,τι λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει. Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά ό,τι γράφει.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αν αναφέρεσαι στο μήνυμα μου, σε αυτό παρακάτω, δεν αναφέρει κάτι σχετικό για μεταφορά από τράπεζα του εξωτερικού στο iban της revolut ή αν υπάρχει χρεώσει από revolut σε revolut για μεγάλα ποσά. 

Screenshot_20230131-174435__01.jpg

Μην παιδευεσαι άδικα μολις γραψεις το ποσό που θελεις να στείλεις απο την ρεβο σε οπουδήποτε άλλο λογαριασμό σου λεει ποια εναι η προμήθεια και αν υπάρχει, τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, prefuse είπε

1) Για πληρωμή απο ξένη τράπεζα, στον λογαριασμό μου IBAN στην revolut, δεν με χρέωσε κάτι η revolut, αλλα ήταν σχετικά μικρό ποσό (~400€)  Υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πέρα χρεώνει έξοδα μεταφοράς;

2) αντίστοιχα απο λογαριασμό revolut σε λογαριασμό revolut υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πάνω, χρεώνει έξοδα μεταφοράς; πχ για μεταφορα 5.000€.. δεν έχω για να δοκιμάσω τι μου βγάζει.

1&2 από όσο ξέρω όχι.

Καλό θα είναι βέβαια, τυχόν μεγάλο εισερχόμενο έμβασμα να μπορεί να δικαιολογηθεί ως προς την προέλευση του, πως δεν έχει σχέση δηλαδή με παράνομες δραστηριότητες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ωραία...

Για πατήστε μια, πάνω στο exchange (2η επιλογή), βγάλτε μια φωτογραφία και πείτε μας τι λέει; 

Edit : Μπραααβο.. Πατήσατε. Για μεταφράστε τώρα, τι λέει στη δεύτερη εικόνα που επισυνάψατε; 

Φίλε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αν δεν θέλεις δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς, ούτε να διαβάζεις τα μηνύματα του νήματος. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν νέοι και παλιοί χρήστες και κάποιες φορές αναζητούμε μια γρήγορη απάντηση γιατί προφανώς έχουμε και άλλα πράγματα που τρέχουν.

Ας κάνετε ένα ακόμα νήμα για advance Revo user να μην σας ενοχλούν οι χρήστες που απλά αναζητούν μια γρήγορη απάντηση. 

Καλό απόγευμα 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, prefuse είπε

Στο 2 screenshot αναφέρει για 1000€ αλλά δεν διευκρινίζεται αν ισχύει για εσωτερική χρήση μεταξύ λογαριασμών revolut ή με τις άλλες τράπεζες.

Μεταξύ Ρεβολουτ λογαριασμών όχι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

1&2 από όσο ξέρω όχι.

Καλό θα είναι βέβαια, τυχόν μεγάλο εισερχόμενο έμβασμα να μπορεί να δικαιολογηθεί ως προς την προέλευση του, πως δεν έχει σχέση δηλαδή με παράνομες δραστηριότητες.

Ευχαριστώ,

Δοκιμαστικά έβαλα κάποιες μικρές πληρωμές από booking και είδα ότι δεν κρατάει προμήθεια όπως πχ η Πειραιώς. 

Δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται με μεγαλύτερα πόσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Φίλε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αν δεν θέλεις δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς, ούτε να διαβάζεις τα μηνύματα του νήματος.

Σαφώς και δεν είμαι. Ούτε εσείς είστε υποχρεωμένος να πείτε ευχαριστώ (δείγμα καλών τροπων είναι άλλωστε, δεν τους έχουμε όλοι).

Στο δια ταύτα : ισχύει ο,τι ακριβώς αναγράφεται. 

Η βιασύνη δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.

Καλό απόγευμα σε εσάς.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μην παιδευεσαι άδικα μολις γραψεις το ποσό που θελεις να στείλεις απο την ρεβο σε οπουδήποτε άλλο λογαριασμό σου λεει ποια εναι η προμήθεια και αν υπάρχει, τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση.

το ανάποδο ρωτάω, όχι να στείλεις αλλά να σου στείλει χρήματα αλλοδαπή τράπεζα πχ 5000€.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Ευχαριστώ,

Δοκιμαστικά έβαλα κάποιες μικρές πληρωμές από booking και είδα ότι δεν κρατάει προμήθεια όπως πχ η Πειραιώς. 

Δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται με μεγαλύτερα πόσα.

Δεν θυμάμαι ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχω στείλει στη Ρεβολουτ, μπορεί 500 μπορεί και 1000€.

Δεν χρεώνει κάτι και γι'αυτό έχω κάνει το λογαριασμό εκεί "κόμβο". Αν παίζαμε ποδόσφαιρο θα ήταν το 10αρι το καλό.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση.

μια διευκρίνιση.

"εχω στείλει" εννοείς απο αλλοδαπή τράπεζα, έστειλες εισερχομενο εμβασμα, προς το IBAN που εχεις στην revolut σου;

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

μια διευκρίνιση.

"εχω στείλει" εννοείς απο αλλοδαπή τράπεζα, έστειλες εισερχομενο εμβασμα, προς το IBAN που εχεις στην revolut σου;

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Για τη Ρεβολουτ είναι εισερχόμενο έμβασμα, δεν έχει διαφορά αν είναι από Ελλάδα ή άλλη χώρα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σας,έχω και εγώ μιά ερώτηση . έχω μιά άυλη revolut master την οποία την έχω στο gwallet.

Μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στο εξωτερικό (χώρα εκτός ευρώ) ?

Είναι καλύτερα να έχω μετατρέψει πρώτα τα χρήματα μέσω της εφαρμογής στο νόμισμα της χώρας που θα είμαι πχ δολάρια ή είναι καλύτερα να μετατρέψει μόνο του το ATM τα ευρώ σε δολάρια?

ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, deerhunter είπε

καλησπέρα σας,έχω και εγώ μιά ερώτηση . έχω μιά άυλη revolut master την οποία την έχω στο gwallet.

Μπορώ να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ στο εξωτερικό (χώρα εκτός ευρώ) ?

Oχι δεν μπορεις να κανεις ανάληψη. Οχι απο το εξωτερικό αλλα απο πουθενα

Θελεις την φυσική καρτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...