Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μπορεις να στειλεις ότι εσυ θελεις, το ππ μετατρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την μεταφορα στο αντίστοιχο νόμισμα που εχει ο αποδέκτης 

Αυτο γνωριζα τουλαχιστον για τις δικες μας τραπεζες ειπα μηπως γινοταν στη revolut μιας και εχει κανονικα πορτοφολι για δολλαρια λιρες κτλ. Εφοσον δεν γινεται θα συνεχισω να επωμιζομαι την προμηθεια του paypal δεν γινετε και αλλιως. 

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

Έφτιαξα πρόσφατα λογαριασμό στη revolut προκειμένου να δεχτώ μια πληρωμή από ένα συγγενή. Έκανα τον απλό δωρεάν λογαριασμό και δεν πήρα πλαστική κάρτα.

Έχω δημιουργήσει μια εικονική κάρτα η οποία έχει αριθμό απάνω αλλά όχι το όνομα μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω 

1. Μπορώ έτσι όπως είναι τώρα να κάνω online πληρωμές με κάρτα ? Και αν ναι στο όνομα κατόχου τι θα πρέπει να συμπληρώσω?

2. Μπορώ να μεταφέρω το ποσό από τη ρεβολουτ στο λογαριασμό μου σε Πειραιώς ή eurobank? Και μέχρι τι ποσά δεν έχουν επιβάρυνση οι ελληνικές τράπεζες γνωρίζετε ?

3. Μπορώ να βάλω τη ρεβολουτ στο Google pay και να πληρώνω με nfc από το κινητό σε pos (super market,βενζινάδικα κτλπ) ? Θα έχει κάποια προμήθεια αυτός ο τρόπος πληρωμής ? Θα το δέχονται στα καταστήματα?

Ευχαριστώ πολύ!!

Επεξ/σία από a16
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτο γνωριζα τουλαχιστον για τις δικες μας τραπεζες ειπα μηπως γινοταν στη revolut μιας και εχει κανονικα πορτοφολι για δολλαρια λιρες κτλ. Εφοσον δεν γινεται θα συνεχισω να επωμιζομαι την προμηθεια του paypal δεν γινετε και αλλιως. 

Βάλε να κάνει την μετατροπή η τράπεζα και όχι το paypal.

16 λεπτά πριν, a16 είπε

Καλημέρα σας,

Έφτιαξα πρόσφατα λογαριασμό στη revolut προκειμένου να δεχτώ μια πληρωμή από ένα συγγενή. Έκανα τον απλό δωρεάν λογαριασμό και δεν πήρα πλαστική κάρτα.

Έχω δημιουργήσει μια εικονική κάρτα η οποία έχει αριθμό απάνω αλλά όχι το όνομα μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω 

1. Μπορώ έτσι όπως είναι τώρα να κάνω online πληρωμές με κάρτα ? Και αν ναι στο όνομα κατόχου τι θα πρέπει να συμπληρώσω?

2. Μπορώ να μεταφέρω το ποσό από τη ρεβολουτ στο λογαριασμό μου σε Πειραιώς ή eurobank? Και μέχρι τι ποσά δεν έχουν επιβάρυνση οι ελληνικές τράπεζες γνωρίζετε ?

3. Μπορώ να βάλω τη ρεβολουτ στο Google pay και να πληρώνω με nfc από το κινητό σε pos (super market,βενζινάδικα κτλπ) ? Θα έχει κάποια προμήθεια αυτός ο τρόπος πληρωμής ? Θα το δέχονται στα καταστήματα?

Ευχαριστώ πολύ!!

1)To ονομα που έχεις στον λογαριασμό.Σε καμιά κάρτα δεν έχει το όνομα όταν τις βλέπεις μέσα απο την εφαρμογή.

2)Θα δεις το τιμολόγιο της τράπεζας σου.Απο Χ€ και πάνω χρεώνουν εισερχόμενο έμβασμα.Θα κάνεις πολλες μικρές αποστολές.

3) φυσικά και μπορείς ,εσύ δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον.Οπου δέχονται  mastercard/visa περνάει κανονικά.

Ολα αυτά θα έπρεπε ήδη να τα έχεις δοκιμάσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Βάλε να κάνει την μετατροπή η τράπεζα και όχι το paypal.

1)To ονομα που έχεις στον λογαριασμό.Σε καμιά κάρτα δεν έχει το όνομα όταν τις βλέπεις μέσα απο την εφαρμογή.

2)Θα δεις το τιμολόγιο της τράπεζας σου.Απο Χ€ και πάνω χρεώνουν εισερχόμενο έμβασμα.Θα κάνεις πολλες μικρές αποστολές.

3) φυσικά και μπορείς ,εσύ δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον.Οπου δέχονται  mastercard/visa περνάει κανονικά.

Ολα αυτά θα έπρεπε ήδη να τα έχεις δοκιμάσει.

Αρα γινεται να στειλω δολλαρια η λιρες απο paypal σε revolut. Αυτο ρωτησα πριν και καταλαβα οτι δεν γινεται τα μετατρεπει αυτοματα σε ευρω το paypal και μετα τα στελνει. Εφοσον γινεται μια χαρα να μην τρωει καθε φορα την προμηθεια το paypal.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αρα γινεται να στειλω δολλαρια η λιρες απο paypal σε revolut. Αυτο ρωτησα πριν και καταλαβα οτι δεν γινεται τα μετατρεπει αυτοματα σε ευρω το paypal και μετα τα στελνει. Εφοσον γινεται μια χαρα να μην τρωει καθε φορα την προμηθεια το paypal.

Περίμενε γιατί μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά το ερώτημα.

Δεν σου δίνει επιλογή;Οταν αγοράζεις κάτι μέσω ΡΡ ρωτάει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Μονο για αγορές το έχω χρησιμοποιησει και όχι για μεταφορά απο το ΡΡ σε τράπεζα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Περίμενε γιατί μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά το ερώτημα.

Δεν σου δίνει επιλογή;Οταν αγοράζεις κάτι μέσω ΡΡ ρωτάει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Μονο για αγορές το έχω χρησιμοποιησει και όχι για μεταφορά απο το ΡΡ σε τράπεζα.

Δεν γνωριζω δεν το εχω κανει ποτε. Απλα περιμενω 100 λιρες απο quidco και ρωτησα αν γινεται να στειλω καθαρες λιρες στη revolut τραπεζα και να γινει η μετατροπη απο τη revolut μην τα κανω ευρω δηλαδη πρωτα και μετα τα στειλω. Κραταει αρκετα το paypal στη μετατροπη σε ευρω. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν γνωριζω δεν το εχω κανει ποτε. Απλα περιμενω 100 λιρες απο quidco και ρωτησα αν γινεται να στειλω καθαρες λιρες στη revolut τραπεζα και να γινει η μετατροπη απο τη revolut μην τα κανω ευρω δηλαδη πρωτα και μετα τα στειλω. Κραταει αρκετα το paypal στη μετατροπη σε ευρω. 

Αν έχεις από παλιά Revolut, έχεις λογικά και τοπικό αγγλικό λογαριασμό (εφόσον είχες ανοίξει το νόμισμα), το προσθέτεις στο Quidco και σου τα στέλνεις σε λίρες χωρίς καμία μετατροπή. Δεν τα βάζεις καν στην paypal οπότε τα λεφτά. 

Αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα σε deals με 40%-100% cashback από προϊόντα / υπηρεσίες που χρησιμοποιούσα και όλα τα λάμβανα σε Revolut (πριν από αυτή τα έτρωγα κατευθείαν από paypal).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Billator είπε

Αν έχεις από παλιά Revolut, έχεις λογικά και τοπικό αγγλικό λογαριασμό (εφόσον είχες ανοίξει το νόμισμα), το προσθέτεις στο Quidco και σου τα στέλνεις σε λίρες χωρίς καμία μετατροπή. Δεν τα βάζεις καν στην paypal οπότε τα λεφτά. 

Αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα σε deals με 40%-100% cashback από προϊόντα / υπηρεσίες που χρησιμοποιούσα και όλα τα λάμβανα σε Revolut (πριν από αυτή τα έτρωγα κατευθείαν από paypal).

Ανοιξε revolut εχει 5 6 μηνες οποτε λογικα δεν θα γινετε σωστα? Να στειλω δηλαδη αμεσα απο quidco στο iban της revolut. Δεν θα πανε αν το κανω χωρις να τα στειλω paypal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ανοιξε revolut εχει 5 6 μηνες οποτε λογικα δεν θα γινετε σωστα? Να στειλω δηλαδη αμεσα απο quidco στο iban της revolut. Δεν θα πανε αν το κανω χωρις να τα στειλω paypal?

Πήγαινε άνοιξε λίγο λογαριασμό σε λίρες και δες αν σου δίνει τοπικό λογαριασμό, αν σου δίνει μπορείς να το προσθέσεις κατευθείαν στο Quidco. (8 ψηφία θα έχει ο λογαριασμός και 6ψήφιο sort code, οπότε θα καταλάβεις κατευθείαν αν έχεις ή όχι)

image.png.739ec07917f7546212ba55cbbc76b65a.png

Αν δεν έχεις λογαριασμό τοπικό τότε θα πρέπει να τα στείλεις paypal και από paypal στην Revolut όπου θα γίνει αλλαγή νομίσματος πριν την μεταφορά όποτε ή θα τα ξοδέψεις μέσα από την paypal και θα χρεωθείς συνάλλαγμα κατά την αγορά σου ή θα τα μεταφέρεις όλα μαζί και θα χρεωθείς συνάλλαγμα και τα ξοδεύεις από revolut μετά όπου θες.

Επεξ/σία από Billator
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω εγώ αυτό με τον τοπικό λογαριασμό σε λίρες, βασικά τώρα το είδα, δεν το είχα προσέξει. Όντως δεν είναι τύπου "ΙΒΑΝ", ο αριθμός λογαριασμού είναι 8ψηφιος κι ο κωδικός τράπεζας 6ψηφιος.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, επειδή ειναι τεράστια το θεμα για να βρω απάντηση,αν και πιθανώς να την ξερω,γνωριζει κανεις αν μπορει η revolut να δεχθει μεταφορά κρυπτο απο αλλου;δεν βρηκα καποια επιλογη εκτος απο αγορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2023 στις 12:47 ΜΜ, alfeios είπε

Χρεώνεσαι εξερχόμενο εμβασμα

Για δικό σου λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

Για ξένο λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα στη δική σου Revolut και απο εκει τα στελνεις στον λογαριασμό του αλλου επήσεις ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

1) Για πληρωμή απο ξένη τράπεζα, στον λογαριασμό μου IBAN στην revolut, δεν με χρέωσε κάτι η revolut, αλλα ήταν σχετικά μικρό ποσό (~400€)  Υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πέρα χρεώνει έξοδα μεταφοράς;

2) αντίστοιχα απο λογαριασμό revolut σε λογαριασμό revolut υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πάνω, χρεώνει έξοδα μεταφοράς; πχ για μεταφορα 5.000€.. δεν έχω για να δοκιμάσω τι μου βγάζει.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Πρέπει απλώς, να τσεκάρετε το πρόγραμμά σας (plan), μέσω της εφαρμογής. Εκεί, αναφέρονται ακριβώς τα όρια.

Αν αναφέρεσαι στο μήνυμα μου, στο 1 screenshot παρακάτω, δεν αναφέρει κάτι σχετικό για μεταφορά από τράπεζα του εξωτερικού στο iban της revolut, εκτός και αν το transfer αναφέρεται στο έμβασμα που κάνει η τράπεζα του εξωτερικού στον λογαριασμό iban που έχουμε στην revolut.

Στο 2 screenshot αναφέρει για 1000€ αλλά δεν διευκρινίζεται αν ισχύει για εσωτερική χρήση μεταξύ λογαριασμών revolut ή με τις άλλες τράπεζες.

Screenshot_20230131-174435__01.jpg

Screenshot_20230131-175008__01.jpg

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...