Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Προσπάθησα πριν λίγο να προσθέσω χρήματα μέσω των αποθηκευμένων καρτών στη revo αλλά δεν είναι δυνατόν. Μου εμφανίζει μόνο την επιλογή προσθήκης μέσω ideal. Exει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Καλησπέρα. Προσπάθησα πριν λίγο να προσθέσω χρήματα μέσω των αποθηκευμένων καρτών στη revo αλλά δεν είναι δυνατόν. Μου εμφανίζει μόνο την επιλογή προσθήκης μέσω ideal. Exει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Χτες έκανα μεταφορά 200€ από κάρτα Εθνικής χωρίς πρόβλημα.

Διέγραψε τις αποθηκευμένες κάρτες,  και δοκίμασε να προσθέσεις μόνο αυτή που θες να μεταφέρεις χρήματα, μήπως είναι κάποιο κόλλημα της εφαρμογής.

1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Βαλε gpay

Δηλαδή μπορώ να βάλω κάρτα δικιά μου στο google wallet αλλουνού (του παιδιού μου) 

Δεν τσεκάρει η google ότι το όνομα της κάρτας δεν είναι το ίδιο με το όνομα του account;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, lambros said:

Δηλαδή μπορώ να βάλω κάρτα δικιά μου στο google wallet αλλουνού (του παιδιού μου) 

Δεν τσεκάρει η google ότι το όνομα της κάρτας δεν είναι το ίδιο με το όνομα του account;;;

δεν εχεις πρόβλημα

Επεξ/σία από Tsino

4 ώρες πριν, lambros είπε

Ναι μπορεις και σε 10gpay η google δεν είναι χωροφύλακας, μια εφαρμογη σου παρέχει για να κανεις συνναλαγες απο το κινητό σου και δεν ευθύνεται για το οτιδήποτε συμβεί 

23 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay??

Δεν θέλω να βγάλω revolut card ο γιος πάει πρώτη γυμνασίου

Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα

Άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα, το έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια με extra κάρτα  revolut με τον ίδιο λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για αγορές προιοντων σε συνάλλαγμα, USD/GBP κτλ

παμε exchange και βλέπουμε BUY USD (το νομισμα του e-shop που θέλουμε να αγοράσουμε)?

πχ για αγορα προιοντων 500$ απο αμερικάνικο e-shop,

exchange > BUY USD

USD $500

EUR €461

Επεξ/σία από prefuse

10 λεπτά πριν, prefuse είπε

για αγορές προιοντων σε συνάλλαγμα, USD/GBP κτλ

παμε exchange και βλέπουμε BUY USD (το νομισμα του e-shop που θέλουμε να αγοράσουμε)?

πχ για αγορα προιοντων 500$ απο αμερικάνικο e-shop,

exchange > BUY USD

USD $500

EUR €461

Τα αλλάζει αυτόματα (€ σε $ ή £ ή ¥ ή οτιδήποτε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τα αλλάζει αυτόματα (€ σε $ ή £ ή ¥ ή οτιδήποτε)

απο amazon εχει επιλογή για πλήρωμη σε δολλαρια, αλλα δεν γνωρίζεις τι ακριβώς θα χρεωθείς στην κάρτα σου μέχρι να χρεωθεις για την αγορα.

Δεν το κάνει αυτόματα παντως, τουλάχιστον όχι σε Amazon.com

Spoiler

Screenshot_20230120-135917__01.jpgScreenshot 2023-01-20 at 2.06.04 PM.png

παραδειγμα θελω να κανω για να δω ποτε με συμφέρει και τι ακριβως θα πληρώσω οταν αποφασίσω να αγοράσω.

αρα ειναι σωστό το παραπανω που εγραψα;

Επεξ/σία από prefuse

Καλησπέρα

έχω εδώ και τρία χρόνια λογαριασμό revolut, στο λογαριασμό μόνιμα μιυ γράφει μη επαληθευμενος εδώ και ενα χρόνο, στις αρχές καθε εβδομάδα μου μπλοκάραν το λογαριασμό και μου ζητούσαν ξανά ταυτότητα , μετά απο 5 φορές που είχε γίνει αυτό και αφου αγανακτησα να στέλνω συνεχώς ταυτότητα για ταυτοποίηση ενώ ήδη είχα στείλει άπειρες φορές, έκανα φασαρία στο σαπορτ και μου βάλανε το λογαριασμό σημείωση ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί, τον λειτουργούσα με μικροποσα και όλα καλά, όμως ένα ενάμιση χρόνο πριν ξανα βγήκε στις ρυθμίσεις ότι δεν είναι επαληθευμενος, αλλά δε τον μπλοκάραν ποτέ, όμως πλέον συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι ότι εκεί πλέον μπαίνει η μισθοδοσία μου και φυσικά με αγχωνει αυτό το μη επαληθευμενος που βλέπω και το άλλο ζητάω να αλλάξω τηλέφωνο βάζω το καινούριο νούμερο έρχεται το sms το δέχεται λέει ότι άλλαξε αλλά δεν αλλάζει ακόμη βλέπω το παλιό 

10 λεπτά πριν, revyien είπε

Καλησπέρα

έχω εδώ και τρία χρόνια λογαριασμό revolut, στο λογαριασμό μόνιμα μιυ γράφει μη επαληθευμενος εδώ και ενα χρόνο, στις αρχές καθε εβδομάδα μου μπλοκάραν το λογαριασμό και μου ζητούσαν ξανά ταυτότητα , μετά απο 5 φορές που είχε γίνει αυτό και αφου αγανακτησα να στέλνω συνεχώς ταυτότητα για ταυτοποίηση ενώ ήδη είχα στείλει άπειρες φορές, έκανα φασαρία στο σαπορτ και μου βάλανε το λογαριασμό σημείωση ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί, τον λειτουργούσα με μικροποσα και όλα καλά, όμως ένα ενάμιση χρόνο πριν ξανα βγήκε στις ρυθμίσεις ότι δεν είναι επαληθευμενος, αλλά δε τον μπλοκάραν ποτέ, όμως πλέον συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι ότι εκεί πλέον μπαίνει η μισθοδοσία μου και φυσικά με αγχωνει αυτό το μη επαληθευμενος που βλέπω και το άλλο ζητάω να αλλάξω τηλέφωνο βάζω το καινούριο νούμερο έρχεται το sms το δέχεται λέει ότι άλλαξε αλλά δεν αλλάζει ακόμη βλέπω το παλιό 

Βγάλε wise ή κάποια άλλη κάρτα γιατί βλέπω κάποια στιγμή να τρέχεις και να μην φτάνεις.

21 ώρες πριν, revyien είπε

Καλησπέρα

Απο τη στιγμη που τον εχεις κανει μισθοδοσιας δεν θα επρεπε να το σκεφτεσαι αλλα να τον ειχες κανει ηδη verified. Ασχετως οτι το εχεις ξανακανει. Ειναι μαλακια το ξερω αλλα δεν παιζουν με τα χρηματα εκτος αν αξιζουν τα νευρα που θα αποκτησεις οταν στον κλειδωσουν για λιγα λεπτα που θα αφιερωνες για την επαληθευση.

• Like 1

Απο paypal σε λογαριασμο revolut καλυτερα να στελνουμε pounds/dollars και να γινετε η μετατροπη απο revolut παρα να την κανουμε στο paypal σε ευρω ετσι? Μιας και κραταει τρελη προμηθεια το paypal. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Απο paypal σε λογαριασμο revolut καλυτερα να στελνουμε pounds/dollars και να γινετε η μετατροπη απο revolut παρα να την κανουμε στο paypal σε ευρω ετσι? Μιας και κραταει τρελη προμηθεια το paypal. 

Δεν μπορεις να στειλεις ότι εσυ θελεις, το ππ μετατρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την μεταφορα στο αντίστοιχο νόμισμα που εχει ο αποδέκτης 

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...