Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι αυτο ειχα δει αρχικά και μετά κατι αλλα σάιτ γραφανε γενικά, δεν προσδιορίζανε εισερχομενο/εξερχόμενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, alfeios είπε

Για 15 δεν χρεωνε

Το γνωρίζω, απλά ανεφερε απο πάνω ο φιλος οτι πλεον θα χρεώνει όλα τα εισερχόμενα αλλά χαμηλότερα απο πριν. Για αυτο το εγραψα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι λεφτάδες του insomnia που έχουν Revolut να ετοιμαστούν. Ερχεται το Ultra Plan

https://www.revolut.com/legal/promotions-ultra-waitlist/

By invitation only...

Επεξ/σία από prometheas

17 ώρες πριν, prometheas είπε

Οι λεφτάδες του insomnia που έχουν Revolut να ετοιμαστούν. Ερχεται το Ultra Plan

https://www.revolut.com/legal/promotions-ultra-waitlist/

By invitation only...

Τι ακριβως ειναι δηλαδη αυτο το πλανο που λετε? ΚΑτι για 5% επιστροφες βλεπω αλλα ελεγε για τον πρωτο μηνα..

Επειδη προσφατα ειχα ρωτησει εδω μεσα αν τυχον δινει cashback η revolut αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον στα paid plan της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Please note that you will not earn 5% cashback on your eligible transactions if you do not upgrade your Revolut plan to the Annual Ultra Plan by paying the annual subscription fees."

"The Cashback Period begins as soon as you upgrade your existing Revolut personal account to the Ultra Plan and ends after one full calendar month"

"The maximum amount you can earn in the form of a cashback is the equivalent to the Ultra Plan monthly fee."

TL;DR

πρέπει να πληρώσεις ετήσιο Ultra Plan και το μέγιστο ποσό που μπορείς να πάρεις πίσω (ώς 5% cashback τον πρώτο μήνα) είναι το μηνιαίο κόστος του πλάνου

Επεξ/σία από atrias

Από χθες προσπαθώ να κάνω top-up μέσω google pay από debit της eurobank και μου βγάζει "Η φόρτιση απέτυχε. Η τράπεζα σας δεν θα επιτρέψει την προσθήκη κεφαλαίων από αυτήν την κράτα."

Προχθές δούλευε κανονικά.

Γνωρίζει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό και πως επιλύνεται; 

Μιλάμε για ελάχιστα ποσά, 10€.

Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay??

Δεν θέλω να βγάλω revolut card ο γιος πάει πρώτη γυμνασίου

Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα

4 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay??

Δεν θέλω να βγάλω revolut card ο γιος πάει πρώτη γυμνασίου

Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα

Nαι σε ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...