Doubt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Ναι, μάλλον αυτό είδε, το είδα κι εγώ. Είναι για εξερχόμενα. https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Documents/Emvasmata_timologiaki_politiki.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 ναι αυτο ειχα δει αρχικά και μετά κατι αλλα σάιτ γραφανε γενικά, δεν προσδιορίζανε εισερχομενο/εξερχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, alfeios είπε Για 15 δεν χρεωνε Το γνωρίζω, απλά ανεφερε απο πάνω ο φιλος οτι πλεον θα χρεώνει όλα τα εισερχόμενα αλλά χαμηλότερα απο πριν. Για αυτο το εγραψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι λεφτάδες του insomnia που έχουν Revolut να ετοιμαστούν. Ερχεται το Ultra Plan https://www.revolut.com/legal/promotions-ultra-waitlist/ By invitation only... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 ( Α ρε pay-zy, τι τους έκανες. Θα χορέψετε γατάκια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, prometheas είπε Οι λεφτάδες του insomnia που έχουν Revolut να ετοιμαστούν. Ερχεται το Ultra Plan https://www.revolut.com/legal/promotions-ultra-waitlist/ By invitation only... Τι ακριβως ειναι δηλαδη αυτο το πλανο που λετε? ΚΑτι για 5% επιστροφες βλεπω αλλα ελεγε για τον πρωτο μηνα.. Επειδη προσφατα ειχα ρωτησει εδω μεσα αν τυχον δινει cashback η revolut αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον στα paid plan της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Please note that you will not earn 5% cashback on your eligible transactions if you do not upgrade your Revolut plan to the Annual Ultra Plan by paying the annual subscription fees." "The Cashback Period begins as soon as you upgrade your existing Revolut personal account to the Ultra Plan and ends after one full calendar month" "The maximum amount you can earn in the form of a cashback is the equivalent to the Ultra Plan monthly fee." TL;DR πρέπει να πληρώσεις ετήσιο Ultra Plan και το μέγιστο ποσό που μπορείς να πάρεις πίσω (ώς 5% cashback τον πρώτο μήνα) είναι το μηνιαίο κόστος του πλάνου Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από atrias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μουφα cashback δηλαδη. Και one time limited και amount limited, ισα για να λενε πως προσφερουν προμο cashback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frankie_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Από χθες προσπαθώ να κάνω top-up μέσω google pay από debit της eurobank και μου βγάζει "Η φόρτιση απέτυχε. Η τράπεζα σας δεν θα επιτρέψει την προσθήκη κεφαλαίων από αυτήν την κράτα." Προχθές δούλευε κανονικά. Γνωρίζει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό και πως επιλύνεται; Μιλάμε για ελάχιστα ποσά, 10€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέσω Gpay δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Doubt είπε Μέσω Gpay δοκίμασες; Αφού το γράφει μέσω Google Pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Στραβομάρα μου.. Τες πα.. Μόλις το δοκίμασα, όλα κομπλέ.. 10€ ακριβώς με debit mastercard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay?? Δεν θέλω να βγάλω revolut card ο γιος πάει πρώτη γυμνασίου Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλύτερα alpha bank μόνο για το λόγο της υποστήριξης τηλεφωνικά. Αν ήταν εξωτερικό, τότε revolut αβλεπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, lambros είπε Καλημέρα σας έχω τη revolut και ρωτάω αν μπορώ να δώσω την κάρτα μου στο γιο που θα πάει εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα βάζοντας το ένα ποσό 100€ ή αν μπορεί να τη βάλει στο δικό του google pay?? Δεν θέλω να βγάλω revolut card ο γιος πάει πρώτη γυμνασίου Επίσης αν μπορώ να κάνω και το ίδιο με μία alpha bank που έχω που είναι συνδεδεμένη μόνο με ένα λογαριασμό που τον έχω σαν χρεωστικό και αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα Nαι σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα