Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, prefuse είπε

Σκέφτομαι να βάλω την revolut για πληρωμές από booking ώστε να μην χρεώνονται κάθε φορά τα 4€ που κρατάει η ελληνική τράπεζα, για κάθε έμβασμα που κάνει το booking.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας χρήσης της revolut?

Αν κατάλαβα καλα, ένα σημαντικό μειονέκτημα που θα έχω, είναι ότι θα μπορώ να βγάλω μέχρι 200€ χωρίς χρέωση από ΑΤΜ. 

Λογικά όμως, αν χρειαστεί, θα μπορώ να στείλω αλλά 200€ σε ένα φίλο που έχει και αυτός revolut για να μπορώ να βγάλω και αυτά..

Κάποιο αλλο μειονέκτημα της revolut που δεν γνωρίζω;

H ανάληψη έχει έξοδα ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας.

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα άκυρο δεν συμφέρει.

Θα βάλω πληρωμή 1 φορά στο τέλος του μήνα από booking. Θα αργούν να μπουν τα χρήματα, αλλά τουλάχιστον θα χρεώνεται μια συναλλαγή το μήνα.

Για να μην διαβάζω όλο το νήμα, υπάρχει κάποιο λινκ που να αναφέρει τα προτερήματα ή κάποιες χρήσεις που συμφέρει η χρήση revolut?

Μία που δοκίμασα ήταν η αγορά ενός λογισμικού σε συνάλλαγμα £, όπου η μετατροπή ήταν καλύτερη από ότι έδιναν οι ελληνικές τράπεζες. 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
7 ώρες πριν, prefuse είπε

Σκέφτομαι να βάλω την revolut για πληρωμές από booking ώστε να μην χρεώνονται κάθε φορά τα 4€ που κρατάει η ελληνική τράπεζα, για κάθε έμβασμα που κάνει το booking.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας χρήσης της revolut?

Αν κατάλαβα καλα, ένα σημαντικό μειονέκτημα που θα έχω, είναι ότι θα μπορώ να βγάλω μέχρι 200€ χωρίς χρέωση από ΑΤΜ. 

Λογικά όμως, αν χρειαστεί, θα μπορώ να στείλω αλλά 200€ σε ένα φίλο που έχει και αυτός revolut για να μπορώ να βγάλω και αυτά..

Κάποιο αλλο μειονέκτημα της revolut που δεν γνωρίζω;

Ναι μεν θα βγάζεις 200€ χωρίς να σε χρεώνει η Revolut κάτι, αλλά η ελληνική τράπεζα έτσι και αλλιώς θα σου πάρει χαράτσι για την ανάληψη 2-3€

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1807 είπε

Ναι μεν θα βγάζεις 200€ χωρίς να σε χρεώνει η Revolut κάτι, αλλά η ελληνική τράπεζα έτσι και αλλιώς θα σου πάρει χαράτσι για την ανάληψη 2-3€

ευχαριστώ για την απάντηση, ναι το κατάλαβα και αρα δεν κάνει για την δουλειά αυτή που την ήθελα. 

θα την κρατησω μόνο για καμία συναλλαγή με συνάλλαγμα, κάτι άλλο δεν βρήκα που να συμφέρει η χρήση της.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, prefuse είπε

ευχαριστώ για την απάντηση, ναι το κατάλαβα και αρα δεν κάνει για την δουλειά αυτή που την ήθελα. 

θα την κρατησω μόνο για καμία συναλλαγή με συνάλλαγμα, κάτι άλλο δεν βρήκα που να συμφέρει η χρήση της.

Αν θελεις πες μας ποια ειναι η Τραπεζα σου και για τι ποσό μιλαμε τον μηνα ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.. εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. όταν μεταφέρω χρήματα από την Πειραιώς μέσω χρεωστικης στη revolut χρεώνομαι? υπάρχει κάποιο όριο που δεν έχει χρέωση? 

Επεξ/σία από elias.kaz
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Καλησπερα.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.. εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. όταν μεταφέρω χρήματα από την Πειραιώς στη revolut χρεώνομαι? υπάρχει κάποιο όριο που δεν έχει χρέωση? 

Αν φορτώσεις την revolut από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Πειραιώς, δεν χρεωνεσαι τίποτα και η μεταφορά είναι άμεση. 

Αν μεταφέρεις χρήματα από τον λογαριασμό σου στην Πειραιώς προς την Revolut, τότε έχεις χρέωση εξερχόμενου εμβάσματος από την Πειραιώς και η μεταφορά ΔΕΝ είναι άμεση 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Καλησπερα.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.. εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. όταν μεταφέρω χρήματα από την Πειραιώς μέσω χρεωστικης στη revolut χρεώνομαι? υπάρχει κάποιο όριο που δεν έχει χρέωση? 

Το PayPal τι δουλειά έχει;

Από την Πειραιώς στη Ρεβολουτ, τα έγραψε ο Αλφειός.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το PayPal τι δουλειά έχει;

Από την Πειραιώς στη Ρεβολουτ, τα έγραψε ο Αλφειός.

Μάλλον εννοεί ότι έχει προσθέσει την Revolut στο PayPal για να πληρώνει με paypal χρεώνοντας την Revolut. Αν κατάλαβα σωστά 

Δημοσ.

Μου ζητησαν σημερα να κανω ταυτοποιηση και να ανεβασω παλι εγγραφα(ταυτοτητα ή διπλωμα ή διαβατηριο) και μια σελφι.

Αφου το εκανα μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχουν ληξει.

Τωρα μιλαω επι μια ωρα μεσω chat και μου ειπαν οτι η ταυτοτητα και το διπλωμα εληξαν και οτι για την Ελλαδα θα πρεπει να ειναι τα εγγραφα τουλαχιστον μεσα στην τελευταια 15ετια απο την ημερομηνια εκδοσης.

Θα πρεπει τωρα δηλαδη να βγαλω νεα ταυτοτητα η διπλωμα για να προχωρησεις η διαδικασια και να συνεχισω να λειτουργω την καρτα?

Εχει τυχει σε κανεναν αλλον?

Δημοσ.

πείτε μερικές χρήσεις που κάνετε με την revolut και σας συμφέρει σε σχέση με τις κλασικές ελληνικές χρεωστικές;

πχ σε αγορες απο το εξωτερικό, συμφέρει να πληρώνουμε με revolut και για την καλύτερη τιμή συνάλλαγμας που δίνει, πχ αν η αγορά ειναι σε λίρες αγγλίας και αν τύχει να κάνουμε επιστροφή της αγοράς μας, τα λεφτά της επιστροφής εμφανίζονται αμεσα στη revolut, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που κάνουν πολλές μέρες.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Δεν βγαζει νόημα αυτο που ρωτάς 

4 λεπτά πριν, prefuse είπε

πείτε μερικές χρήσεις που κάνετε με την revolut και σας συμφέρει σε σχέση με τις κλασικές ελληνικές χρεωστικές;

πχ σε αγορες απο το εξωτερικό, συμφέρει να πληρώνουμε με revolut και για την καλύτερη τιμή συνάλλαγμας που δίνει, πχ αν η αγορά ειναι σε λίρες αγγλίας και αν τύχει να κάνουμε επιστροφή της αγοράς μας, τα λεφτά της επιστροφής εμφανίζονται αμεσα στη revolut, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που κάνουν πολλές μέρες.

Σε οποιαδηποτε αγορά εκτός ευρω η ρεβο ειναι μονόδρομος 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αγορές εκτός ευρώ και δοκιμαστικές συνδρομές με τις disposable virtual. Εγώ κάνω και δωρεάν μεταφορές χρημάτων είτε μεταξύ ελληνικών λογαριασμών (με τα κλασικά όρια, π.χ. 15 ευρώ προς Πειραιώς) είτε μεταξύ ελληνικών και γερμανικών λογαριασμών 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μου ζητησαν σημερα να κανω ταυτοποιηση και να ανεβασω παλι εγγραφα(ταυτοτητα ή διπλωμα ή διαβατηριο) και μια σελφι.

Αφου το εκανα μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχουν ληξει.

Τωρα μιλαω επι μια ωρα μεσω chat και μου ειπαν οτι η ταυτοτητα και το διπλωμα εληξαν και οτι για την Ελλαδα θα πρεπει να ειναι τα εγγραφα τουλαχιστον μεσα στην τελευταια 15ετια απο την ημερομηνια εκδοσης.

Θα πρεπει τωρα δηλαδη να βγαλω νεα ταυτοτητα η διπλωμα για να προχωρησεις η διαδικασια και να συνεχισω να λειτουργω την καρτα?

Εχει τυχει σε κανεναν αλλον?

Εχει τύχει σε όλους όσους έχει λήξει ταυτότητα και/ή  δίπλωμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...