Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, lambros είπε

Καλή χρονιά με υγεία να έρθει.

Μία ερώτηση έκανα top up την revolut μέσω χρέωση alpha bank υπάρχει περίπτωση να με χρέωσε 5 ευρώ έξοδα για ένα ποσό 10€ που έβαλα στην revolut??

Κάνε top up μέσω google pay  και από πίσω οποία κάρτα θέλεις , δεν υπάρχει χρέωση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά να έχουμε, θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράει στο αφορολόγητο η revolut σε ελληνική τράπεζα (Εθνική) ή όχι; Έκανα ένα ταξίδι κεντρική Ευρώπη πρόσφατα και έφτιαξα revolut για τις εκεί πληρωμές, ενώ μου τις δείχνει ως χρεώσεις στον λογαριασμό μου (στο app της εθνικής) στο αφορολόγητο δεν εμφανίζονται όπως τις paypal για παράδειγμα. Ο λογαριασμός δεν μου έχει ζητήσει αφμ ή κάποια άλλα φορολογικά στοιχεία όταν το έφτιαξα, μόνο κινητό και email.

3 λεπτά πριν, thanosgk13 είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή Χρονιά να έχουμε, θα ήθελα να ρωτήσω αν μετράει στο αφορολόγητο η revolut σε ελληνική τράπεζα (Εθνική) ή όχι; Έκανα ένα ταξίδι κεντρική Ευρώπη πρόσφατα και έφτιαξα revolut για τις εκεί πληρωμές, ενώ μου τις δείχνει ως χρεώσεις στον λογαριασμό μου (στο app της εθνικής) στο αφορολόγητο δεν εμφανίζονται όπως τις paypal για παράδειγμα. Ο λογαριασμός δεν μου έχει ζητήσει αφμ ή κάποια άλλα φορολογικά στοιχεία όταν το έφτιαξα, μόνο κινητό και email.

Οχι δεν μετράει,θα πρέπει να τα καταχωρήσεις μονος σου στην δήλωση σου.

• Thanks 1

Στο basic έχεις κάποιο προνόμιο τύπου Cashback η πρέπει να αγοράσεις κάποιο plan

Με ενδιαφέρει να έχω επιστρεφη με κάθε αγορά και όχι με συνεργαζόμενα καταστήματα. Αφενός όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι ψάχνω στον φθηνότερο έμπορο από σκρουτζ και δε πάω ανά κατάστημα. Έπειτα φαντάζομαι η Revolut θα σου δίνει επιλογές για Αγγλικά μαγαζιά η μεγάλες διεθνείς αλυσίδες.

Όπως και να χει θέλω κάτι που να ανταμοιβή καταναλωτικές συνήθειες, και όχι σαν την alpha Bonus που συνήθως δίνει 1 πόντο στο ευρώ και θες 5000 πόντους για μια πενιχρή έκπτωση των 10 ευρώ...

Οπότε με συμφέρει κάτι από Revolut?

2 λεπτά πριν, therock είπε

Στο basic έχεις κάποιο προνόμιο τύπου Cashback η πρέπει να αγοράσεις κάποιο plan

Με ενδιαφέρει να έχω επιστρεφη με κάθε αγορά και όχι με συνεργαζόμενα καταστήματα. Αφενός όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι ψάχνω στον φθηνότερο έμπορο από σκρουτζ και δε πάω ανά κατάστημα. Έπειτα φαντάζομαι η Revolut θα σου δίνει επιλογές για Αγγλικά μαγαζιά η μεγάλες διεθνείς αλυσίδες.

Όπως και να χει θέλω κάτι που να ανταμοιβή καταναλωτικές συνήθειες, και όχι σαν την alpha Bonus που συνήθως δίνει 1 πόντο στο ευρώ και θες 5000 πόντους για μια πενιχρή έκπτωση των 10 ευρώ...

Οχι δεν έχει στο δωρεάν.Οχι δεν σου δίνει για Αγγλικά καταστήματα γιατί δεν είναι αγγλική.

Για αυτό που κοιτάς δεν νομίζω να σε συμφέρει,αλλά περίμενε να πουν και άλλοι με μεγαλύτερη εμπειρία.

Στις 18/12/2022 στις 10:18 ΠΜ, Yannos69 είπε

Θα ταξιδέψω στην Καμπότζη για ένα μεγάλο διάστημα και σκέφτομαι να ανοίξω ένα λογαριασμό στη revolut. Το νόμισμα της Καμπότζης είναι το ρίαλ (KHR) το οποίο κοίταξα δεν υπάρχει στον κατάλογο ανταλλαγής νομισμάτων της revolut.  Χρησιμοποιουν όμως και το δολάριο ως παράλληλο νόμισμα,  οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου σε USD. Γνωριζει κάποιος αν η revolut κάρτα είναι αποδεκτή και στην Καμπότζη; 

Καλησπέρα! μήπως να ρωτήσεις καλύτερα στην εξυπηρέτηση της ρεβολουτ για αυτό? αν δεν υπάρχει κάποιος που να έχει πάει όντως Καμπότζη και να ξέρει όλοι οι υπόλοιποι δεν θα σου πούμε κάτι απόλυτα σωστό 

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Payzy by cosmote 1% παντού.

Δεν είναι καλό αλλά δεν είναι και τρομερό. 1 ευρώ στο κατοσταρικο και 10 στο χιλιαρικο. Σε σχέση με άλφα που σου δίνει στο πεντοχιλιαρικο θεωρητικά. Θεωρητικά επειδή κάποια καταστήματα σου διπλασιάζουν-τετραπαλασιαζοτν τους πόντους κτλ, αλλά οκ στη payzy ξέρεις ότι 1000 ευρώ μείον δεκα έκπτωση..

6 ώρες πριν, therock είπε

Δεν έχει καμία αξιόλογη επιστροφή, σε metal δίνει 0.1% για αγορές από Ευρώπη και 1% για αγορές εκτός Ευρώπης 

5 ώρες πριν, therock είπε

Δεν είναι καλό αλλά δεν είναι και τρομερό. 1 ευρώ στο κατοσταρικο και 10 στο χιλιαρικο. Σε σχέση με άλφα που σου δίνει στο πεντοχιλιαρικο θεωρητικά. Θεωρητικά επειδή κάποια καταστήματα σου διπλασιάζουν-τετραπαλασιαζοτν τους πόντους κτλ, αλλά οκ στη payzy ξέρεις ότι 1000 ευρώ μείον δεκα έκπτωση..

Δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο ετσι και αλλιως, το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα πριν μηνα-διμηνο.

(Υπαρχουν μεμονωμενες μεγαλυτερες επιστροφες συγκεκριμενων καρτων τραπεζων για συγκεκριμενα μαγαζια/εξαργυρωση που εχουν ομως και ετησια συνδρομη πχ shell, zara κλπ και χανεις κομματι κερδους των επιστροφων). 

Αν στειλω λεφτα μεσα IBAN σε καποιον με Revolut, χρεωνομαι εξερχομενο εμβασμα? Η εστω αν βαλω οτι τον βαρυνουν εξολοκληρου, θα του κρατησει κατι το Revolut.

Με ενδιαφερει να ξερω τοσο για μενα για να φορτιζω το λογαριασμο μου, οσο και αν θελω να στειλω σε καποιον αλλο απο Ελληνικη Τραπεζα

16 λεπτά πριν, therock είπε

Αν στειλω λεφτα μεσα IBAN σε καποιον με Revolut, χρεωνομαι εξερχομενο εμβασμα? Η εστω αν βαλω οτι τον βαρυνουν εξολοκληρου, θα του κρατησει κατι το Revolut.

Με ενδιαφερει να ξερω τοσο για μενα για να φορτιζω το λογαριασμο μου, οσο και αν θελω να στειλω σε καποιον αλλο απο Ελληνικη Τραπεζα

Χρεώνεσαι εξερχόμενο εμβασμα

Για δικό σου λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

Για ξένο λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα στη δική σου Revolut και απο εκει τα στελνεις στον λογαριασμό του αλλου επήσεις ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...