Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, atrias είπε

Με την κάρτα που έχεις από την τράπεζά σου θα κάνεις top-up την Revolut σε ευρώ όσα λεφτά θα χρειαστείς και μετά θα πληρώνεις με τη Revolut και θα κάνει τις μετατροπές αυτόματα μόνη της με την καλύτερη ισοτιμία

ευχαριστώ για την απάντηση.

το  top-up, τι είναι; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, therock είπε

Η καρτα ποσες μερες κανει να ερθει περιπου? Την εχω πληρωσει και εχει σταλει απο 11 Δεκεμβρη, και ελεγε εκτιμωμενη παραλαβη 21 αλλα ακομα τιποτα. Εδω ακομα και με κουριερ που ερχεται με dpd Και ups εχουν κανει 2 βδομαδες πραματα απο αγγλια, σιγα μην τηρηθει το 10 μερες με ΕΛΤΑ και ειδικα τωρα που ρχονται και γιορτες. Οποτε παμε λετε για Μεσα Γεναρη ρεαλιστικα? 

Δεν τις στέλνουν απο Αγγλία πλέον,κάπου το είχα διαβάσει,αλλά απο Ελλάδα.Θα έρθει ,κάνε υπομονή.

17 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

ευχαριστώ για την απάντηση.

το  top-up, τι είναι; 

Το να φορτώσεις λεφτά στη Revo. Δωρεάν γίνεται, μέσω της χρεωστικής σου κάρτας

7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το να φορτώσεις λεφτά στη Revo. Δωρεάν γίνεται, μέσω της χρεωστικής σου κάρτας

α, οκ γνωρίζω τη διαδικασία.

την ορολογία που χρησιμοποίησες δεν ήξερα. 

και πάλι ευχαριστώ. 

Καλησπέρα παιδιά,

ταξιδεύω σύντομα προς Σερβία με αυτοκίνητο και επειδή δεν θα έχω ίντερνετ με το που βγώ από Ελλάδα.

Έχω την Virtual Revolut κάρτα συνδεδεμένη στο Google Pay. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω με NFC για κάποιες αγορές στο ταξίδι μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου όπου θα αγοράσω SIM; 

1 λεπτό πριν, panoschr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

ταξιδεύω σύντομα προς Σερβία με αυτοκίνητο και επειδή δεν θα έχω ίντερνετ με το που βγώ από Ελλάδα.

Έχω την Virtual Revolut κάρτα συνδεδεμένη στο Google Pay. Μπορώ να την χρησιμοποιήσω με NFC για κάποιες αγορές στο ταξίδι μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου όπου θα αγοράσω SIM; 

Ναι

• Thanks 1

Μου ρθε επιτελους η καρτα

-Αυτο που λεει να κανω transaction με Chip and Pin, μπορω να παω και σε ενα Ελληνικο ATM και να κανω εκει καποια κινηση για να ενεργοποιηθει? ΠΧ ερωτηση υπολοιπου

-Στα setting σου λεει online transactions are high risk you can disable them blah blah. Εννοει οταν δινεις τα στοιχεια της καρτας απευθειας και οχι οταν πληρωνεις μεσω gpay? επισης δεν εχω καταλαβει η ενεργοποιηση τι σημαινει. Οτι ενεργοποιεις την προστασια για internet transactions (δηλαδη να μην γινονται πληρωμες) οι ενεργοποιεις τις ιντερνετικες πληρωμες? Αυτη τη στιγμη παντως ο διακοπτης by default ειναι στο off

Μόλις τώρα, therock είπε

Μου ρθε επιτελους η καρτα

-Αυτο που λεει να κανω transaction με Chip and Pin, μπορω να παω και σε ενα Ελληνικο ATM και να κανω εκει καποια κινηση για να ενεργοποιηθει? ΠΧ ερωτηση υπολοιπου

-Στα setting σου λεει online transactions are high risk you can disable them blah blah. Εννοει οταν δινεις τα στοιχεια της καρτας απευθειας και οχι οταν πληρωνεις μεσω gpay? επισης δεν εχω καταλαβει η ενεργοποιηση τι σημαινει. Οτι ενεργοποιεις την προστασια για internet transactions (δηλαδη να μην γινονται πληρωμες) οι ενεργοποιεις τις ιντερνετικες πληρωμες? Αυτη τη στιγμη παντως ο διακοπτης by default ειναι στο off

- Nα αγοράσεις κάτι.

-αν θες να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές,να βάζεις τα στοιχεία της κάρτας στο Αμαζον πχ ,οι gpay  δεν είναι τέτοιες,στο λεει.Σου λεει  επίσης you can switch the off for extra security.Aρα να τις βάλεις στο off για να μην επιτρέπονται οι online συναλλαγές.

Που να δεις πριν μερικά χρόνια πόσο μπερδεμένους ειχε τους διακόπτες.

Στις 19/12/2022 στις 9:11 ΜΜ, sotsp είπε

Καλησπερα, είμαι παλιός χρήστης της revolut αλλά τα τελευταία 4 χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ. Αποφάσισα λοιπόν εχθές να την τσεκάρω. Κατέβασα την εφαρμογή και αφού συνδέθηκα με τον λογαριασμό μου, μου βγάζει ενημέρωση ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθει πριν ένα μήνα. Υπάρχει τρόπος να τον ενεργοποιήσω και πάλι;  προέκυψε ένα ταξίδι σε τρίτη χώρα και θα ήθελα να την χρησιμοποιησω

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Πηγα σε Ελληνικο ATM και εκανα ερωτηση υπολοιπου στην καρτα βαζωντας το PIN. Ακομα ομως μου βγαζει το warning στην εφαρμογη οτι chin and pin verification is required.

Εδω σε ερωτημα που εγινε στην σελδια τους αναφερει πως οποιοδηποτε transcation με pin verficiation (εξου και η ερωτηση υπολοιπου) ειναι ικανο για να βγαλει το warning

https://community.revolut.com/t/full-activation-required-no-idea-what-this-means/146582/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, therock είπε

Πηγα σε Ελληνικο ATM και εκανα ερωτηση υπολοιπου στην καρτα βαζωντας το PIN. Ακομα ομως μου βγαζει το warning στην εφαρμογη οτι chin and pin verification is required.

Εδω σε ερωτημα που εγινε στην σελδια τους αναφερει πως οποιοδηποτε transcation με pin verficiation (εξου και η ερωτηση υπολοιπου) ειναι ικανο για να βγαλει το warning

https://community.revolut.com/t/full-activation-required-no-idea-what-this-means/146582/10

Αγόρασε κάτι με chip & pin.Το έγραψα και πιο πάνω.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 2

Καλή χρονιά με υγεία να έρθει.

Μία ερώτηση έκανα top up την revolut μέσω χρέωση alpha bank υπάρχει περίπτωση να με χρέωσε 5 ευρώ έξοδα για ένα ποσό 10€ που έβαλα στην revolut??

2 λεπτά πριν, lambros είπε

Καλή χρονιά με υγεία να έρθει.

Μία ερώτηση έκανα top up την revolut μέσω χρέωση alpha bank υπάρχει περίπτωση να με χρέωσε 5 ευρώ έξοδα για ένα ποσό 10€ που έβαλα στην revolut??

Aν το έκανες ως εμβασμα .........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...