PETROS13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, είμαι νέος χρήστης στη revolut, υπάρχει προμήθεια στη μεταφορά χρημάτων από revolut σε Ελληνική τράπεζα; μου μετέφεραν κάποια χρήματα δοκιμαστικά και θέλω να τα στείλω στο λογαριασμό μου αντίστοιχα
sotsp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα, είμαι παλιός χρήστης της revolut αλλά τα τελευταία 4 χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ. Αποφάσισα λοιπόν εχθές να την τσεκάρω. Κατέβασα την εφαρμογή και αφού συνδέθηκα με τον λογαριασμό μου, μου βγάζει ενημέρωση ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθει πριν ένα μήνα. Υπάρχει τρόπος να τον ενεργοποιήσω και πάλι; προέκυψε ένα ταξίδι σε τρίτη χώρα και θα ήθελα να την χρησιμοποιησω
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Καλησπέρα, είμαι νέος χρήστης στη revolut, υπάρχει προμήθεια στη μεταφορά χρημάτων από revolut σε Ελληνική τράπεζα; μου μετέφεραν κάποια χρήματα δοκιμαστικά και θέλω να τα στείλω στο λογαριασμό μου αντίστοιχα Η revolut δεν έχει χρέωση, αλλά θα σε χρεώσει η Ελληνική τράπεζα. Αν αναφέρεις το ποσό και τράπεζα που θες να στείλεις θα λάβεις ποιο συγκεκριμένη απάντηση. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Καλησπέρα, είμαι νέος χρήστης στη revolut, υπάρχει προμήθεια στη μεταφορά χρημάτων από revolut σε Ελληνική τράπεζα; μου μετέφεραν κάποια χρήματα δοκιμαστικά και θέλω να τα στείλω στο λογαριασμό μου αντίστοιχα Οι ελληνικές τράπεζες εχουν χρεώση στα εισερχόμενα εμβάσματα,αν τα στειλεις κάτω απο το όριο δεν πληρώνεις κάτι.Οποτε θα δεις απο ποιο ποσό και πάνω χρεώνει η τράπεζα σου και θα στείλεις πολλές φορές κάτω απο το όριο.Πάντως η καρτα της ρεβο περνάει παντού. 2
PETROS13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Η revolut δεν έχει χρέωση, αλλά θα σε χρεώσει η Ελληνική τράπεζα. Αν αναφέρεις το ποσό και τράπεζα που θες να στείλεις θα λάβεις ποιο συγκεκριμένη απάντηση. 200 ευρώ είναι το ποσό. Ακόμα και αν τα στείλω από τράπεζα και τα γυρίσω πίσω θα χρεώσει και πάλι;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PETROS13 είπε 200 ευρώ είναι το ποσό. Ακόμα και αν τα στείλω από τράπεζα και τα γυρίσω πίσω θα χρεώσει και πάλι; Υπάρχει λόγος να τα κάνεις βόλτα;
PETROS13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει λόγος να τα κάνεις βόλτα; καθαρά δοκιμαστικά κυρίως για να γνωρίζω χρεώσεις 1
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PETROS13 είπε 200 ευρώ είναι το ποσό. Ακόμα και αν τα στείλω από τράπεζα και τα γυρίσω πίσω θα χρεώσει και πάλι; Όταν τα στείλεις στην τράπεζα θα σε χρεώσει. Αν τα γυρίσεις πίσω εξαρτάται από τον τρόπο που θα τα γυρίσεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PETROS13 είπε καθαρά δοκιμαστικά κυρίως για να γνωρίζω χρεώσεις Οκ τότε. Αν τα στείλεις στην ρεβο με topup μέσω της ελληνικής κάρτας δεν έχεις έξοδα.
alfeios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, PETROS13 είπε 200 ευρώ είναι το ποσό. Ακόμα και αν τα στείλω από τράπεζα και τα γυρίσω πίσω θα χρεώσει και πάλι; Πες και την τράπεζα τωρα
PETROS13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, alfeios είπε Πες και την τράπεζα τωρα Eurobank σε πρώτη φάση Εθνική σε δεύτερη φάση για το ενοίκιο 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οκ τότε. Αν τα στείλεις στην ρεβο με topup μέσω της ελληνικής κάρτας δεν έχεις έξοδα. Ωραία, το δοκίμασα αντίστοιχα Η επιστροφή στην ελληνική τράπεζα θα έχει όμως όπως είπαμε παραπάνω
flyer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 4:09 ΠΜ, gotthard είπε ...είδα το λογαριασμό για ανήλικο, αλλά θεωρώ δεν συμφέρει να το κάνω. Γιατί δε συμφέρει?
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πρόκειται να ταξιδέψω στην Τσεχία για τα Χριστούγεννα. Έχω την εφαρμογή και την κάρτα της revolut, όμως είμαι πρωτάρης στην χρήση. Τι πρέπει να κάνω για να πληρώσω όσο γίνεται μικρότερο ποσό στις συναλλαγές μου εκεί; Ή μήπως είναι καλύτερα να κάνω συνάλλαγμα εδώ στην Ελλάδα πριν φύγω; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
atrias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε Καλημέρα, πρόκειται να ταξιδέψω στην Τσεχία για τα Χριστούγεννα. Έχω την εφαρμογή και την κάρτα της revolut, όμως είμαι πρωτάρης στην χρήση. Τι πρέπει να κάνω για να πληρώσω όσο γίνεται μικρότερο ποσό στις συναλλαγές μου εκεί; Ή μήπως είναι καλύτερα να κάνω συνάλλαγμα εδώ στην Ελλάδα πριν φύγω; Με την κάρτα που έχεις από την τράπεζά σου θα κάνεις top-up την Revolut σε ευρώ όσα λεφτά θα χρειαστείς και μετά θα πληρώνεις με τη Revolut και θα κάνει τις μετατροπές αυτόματα μόνη της με την καλύτερη ισοτιμία 1
therock Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Η καρτα ποσες μερες κανει να ερθει περιπου? Την εχω πληρωσει και εχει σταλει απο 11 Δεκεμβρη, και ελεγε εκτιμωμενη παραλαβη 21 αλλα ακομα τιποτα. Εδω ακομα και με κουριερ που ερχεται με dpd Και ups εχουν κανει 2 βδομαδες πραματα απο αγγλια, σιγα μην τηρηθει το 10 μερες με ΕΛΤΑ και ειδικα τωρα που ρχονται και γιορτες. Οποτε παμε λετε για Μεσα Γεναρη ρεαλιστικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα