Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Τι σχέση έχει η εφορία με το Google account? 3 λεπτά πριν, tarantules είπε Δεν είναι μόνο θέμα εαν γίνεται αλλά μην έχω τίποτα θέματα με εφορίες αργότερα.Για μικροαγορές τη χρησιμοποιώ την κάρτα σε προσωπική χρήση δηλαδή αλλά μην μου πουν οτι δήλωσα ψευδη στοιχεία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Τι σχέση έχει η εφορία με το Google account? Φίλε μου , για ηλεκτρονικές συναλλαγές μιλάμε.Όλα από εφορία περνάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Ότι πεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tarantules είπε Έχω παραγγείλει και είναι καθ'οδόν η κάρτα Revolut και θέλω να ρωτήσω εαν μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να μπορώ να πληρώνω με NFC χωρίς όμως να την περάσω στο google pay.Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut αλλά δεν ξέρω πως.Το έχει κάνει κανείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή γίνεται αυτόματα με το που περάσω την κάρτα μέσα στην εφαρμογή της revolut; οχι,δεν γίνεται αυτό.Μονο μέσω gwallet . 56 λεπτά πριν, tarantules είπε Φίλε μου , για ηλεκτρονικές συναλλαγές μιλάμε.Όλα από εφορία περνάνε. Η εφορία δεν κοιτάει τον google λογαριασμό αλλά την τράπεζα ,δηλαδή την revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdapap1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους. Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω έχω revolut και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, η φίλη μου όμως που τις έφτιαξα την κάρτα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το τσεκάραμε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό της ΝFC και δεν μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά, οπότε παραγγείλαμε και την φυσική κάρτα. Από εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς 😂,δεν της έρχεται η πρώτη κάρτα και παραγγέλνουμε δεύτερη. Ευτυχώς η δεύτερη έρχεται αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση, της βγάζει λάθος pin,κοιτάμε στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή σαν φυσική κάρτα (προφανώς έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που δεν ήρθε ποτέ.)Προσπαθώ επίσης να περάσω χειροκίνητα την κάρτα αλλά δεν με αφήνει. Οπότε έχουμε έναν λογαριασμό που έχει χρήματα και δεν μπορεί να πληρώσει πουθενά. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, magdapap1980 είπε Καλημέρα σε όλους. Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω έχω revolut και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, η φίλη μου όμως που τις έφτιαξα την κάρτα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το τσεκάραμε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό της ΝFC και δεν μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά, οπότε παραγγείλαμε και την φυσική κάρτα. Από εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς 😂,δεν της έρχεται η πρώτη κάρτα και παραγγέλνουμε δεύτερη. Ευτυχώς η δεύτερη έρχεται αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση, της βγάζει λάθος pin,κοιτάμε στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή σαν φυσική κάρτα (προφανώς έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που δεν ήρθε ποτέ.)Προσπαθώ επίσης να περάσω χειροκίνητα την κάρτα αλλά δεν με αφήνει. Οπότε έχουμε έναν λογαριασμό που έχει χρήματα και δεν μπορεί να πληρώσει πουθενά. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το θέμα; Σίγουρα πάτε να ενεργοποιήσετε την σωστή κάρτα;Το λαθος πιν που το βγάζει; Μιλήστε με το τσατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, magdapap1980 είπε Καλημέρα σε όλους. Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω έχω revolut και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, η φίλη μου όμως που τις έφτιαξα την κάρτα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το τσεκάραμε ότι δεν υποστηρίζει το κινητό της ΝFC και δεν μπορεί να πληρώσει ηλεκτρονικά, οπότε παραγγείλαμε και την φυσική κάρτα. Από εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς 😂,δεν της έρχεται η πρώτη κάρτα και παραγγέλνουμε δεύτερη. Ευτυχώς η δεύτερη έρχεται αλλά δεν γίνεται ενεργοποίηση, της βγάζει λάθος pin,κοιτάμε στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή σαν φυσική κάρτα (προφανώς έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που δεν ήρθε ποτέ.)Προσπαθώ επίσης να περάσω χειροκίνητα την κάρτα αλλά δεν με αφήνει. Οπότε έχουμε έναν λογαριασμό που έχει χρήματα και δεν μπορεί να πληρώσει πουθενά. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το θέμα; Αφου η εφαρμογη της λειτουργει, πολύ ευκολα και απλα μπορει να στειλει τα χρηματα σε σενα, αν θελει. Σκοπος ομως ειναι να μπορει να λειτουργησει η καρτα. Γι αυτο το θεμα θα μιλησει μαζι τους στο chat της εφαρμογης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, magdapap1980 είπε κοιτάμε στην εφαρμογή και δεν είναι τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή σαν φυσική κάρτα (προφανώς έχουν κρατηθεί τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που δεν ήρθε ποτέ.)Προσπαθώ επίσης να περάσω χειροκίνητα την κάρτα αλλά δεν με αφήνει. Πατάς "κάρτες", το εικονίδιο της φυσικής κάρτας, ρυθμίσεις, κάτω κάτω έχει επιλογή για κατάργηση της κάρτας. Τι θα γίνει μετά, δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdapap1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σίγουρα πάτε να ενεργοποιήσετε την σωστή κάρτα;Το λαθος πιν που το βγάζει; Μιλήστε με το τσατ. Στην εφαρμογή δεν υπάρχει η κάρτα που έχει στα χέρια της για αυτό της βγάζει λάθος pin.Θα κοιτάξω να μιλήσω με το chat. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, tarantules είπε Έχω παραγγείλει και είναι καθ'οδόν η κάρτα Revolut και θέλω να ρωτήσω εαν μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να μπορώ να πληρώνω με NFC χωρίς όμως να την περάσω στο google pay.Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut αλλά δεν ξέρω πως.Το έχει κάνει κανείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή γίνεται αυτόματα με το που περάσω την κάρτα μέσα στην εφαρμογή της revolut; Το nfc ειναι για αγορες δια ζώσης, αν την περάσεις στο gpay μπορεις να κανεις αγορες με αυτο όπου αυτες υποστηρίζονται, αλλα και πάλι αδυνατώ να καταλάβω τον λoγo. Βαλε την καρτα απευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια απλή κάρτα για την πενταημερη της μικρής στο εξωτερικό. Θα είναι στο όνομα μου με link στον κύριο λογαριασμό μου. Λέτε αν θα αρχίσει αυτή να πληρώνει έξω και κάνω ταυτόχρονα κάποια συναλλαγή και εγώ να μπλοκάρει το σύστημα; είδα το λογαριασμό για ανήλικο, αλλά θεωρώ δεν συμφέρει να το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, gotthard είπε Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια απλή κάρτα για την πενταημερη της μικρής στο εξωτερικό. Θα είναι στο όνομα μου με link στον κύριο λογαριασμό μου. Λέτε αν θα αρχίσει αυτή να πληρώνει έξω και κάνω ταυτόχρονα κάποια συναλλαγή και εγώ να μπλοκάρει το σύστημα; είδα το λογαριασμό για ανήλικο, αλλά θεωρώ δεν συμφέρει να το κάνω. Δεν θα έχεις πρόβλημα,απλά αφαίρεσε τον έλεγχο μέσω gps για την κάρτα της μικρής.Μπορείς πάντα να δώσεις την δικιά σου και να βάλεις μια virtual στο κινητό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannos69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Θα ταξιδέψω στην Καμπότζη για ένα μεγάλο διάστημα και σκέφτομαι να ανοίξω ένα λογαριασμό στη revolut. Το νόμισμα της Καμπότζης είναι το ρίαλ (KHR) το οποίο κοίταξα δεν υπάρχει στον κατάλογο ανταλλαγής νομισμάτων της revolut. Χρησιμοποιουν όμως και το δολάριο ως παράλληλο νόμισμα, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου σε USD. Γνωριζει κάποιος αν η revolut κάρτα είναι αποδεκτή και στην Καμπότζη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 38 minutes ago, Yannos69 said: Θα ταξιδέψω στην Καμπότζη για ένα μεγάλο διάστημα και σκέφτομαι να ανοίξω ένα λογαριασμό στη revolut. Το νόμισμα της Καμπότζης είναι το ρίαλ (KHR) το οποίο κοίταξα δεν υπάρχει στον κατάλογο ανταλλαγής νομισμάτων της revolut. Χρησιμοποιουν όμως και το δολάριο ως παράλληλο νόμισμα, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου σε USD. Γνωριζει κάποιος αν η revolut κάρτα είναι αποδεκτή και στην Καμπότζη; Γιατί να μην είναι; Visa/Mastercard είναι οπότε αν γίνονται αυτές δεκτές πιστεύω δεν έχει σημασία ο εκδότης της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannos69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Γιατί να μην είναι; Visa/Mastercard είναι οπότε αν γίνονται αυτές δεκτές πιστεύω δεν έχει σημασία ο εκδότης της κάρτας. έτσι νομίζω κι εγώ...απλά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις ανάληψη από τα ΑΤΜ... Ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα