Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με google/apple  pay πάλι έχει προμήθεια;

Νομίζω πως ναι, η προμήθεια είναι της Ν26 εξάλλου, 1.5%. Τι σημασία έχει άμα είναι μέσω google pay;

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

43 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Το προηγούμενο στάτους είναι "Received by recipient bank".. Ξαναδές το screenshot.

Δεν ειδα screenshot, οτι εγραψες μετεφρασα.

Και τωρα το ιδιο, "Received by recipient bank", δεν σημαινει οτι μπηκαν στον λογαριασμο, σημαινει οτι το παρελαβε η παραληπτρια τραπεζα.

Μεχρι εκει μπορει να "δει", αυτο αναφερει, απο 'κει και περα ειναι θεμα της παραληπτριας πως διαχειριζεται το εισερχομενο εμβασμα και ειναι αλλη διαδικασια της παραληπτριας να τα περασει στον λογαριασμο που προοριζονται.

Τεσπα, ολα καλα φανταζομαι αφου εφτασαν τελικα και κρατας για το μελλον την πιθανοτητα καθυστερησης μιας μερας.

Καποτε οι δικες μας τραπεζες τα κραταγαν πολλες μερες και δεν μπορουσαμε να διαμαρτυρηθουμε.

Ισως ακομη ειναι ετσι πχ στις επιταγες πριν χρονια, ειχαν και καποιο ονομα για αυτην την καθυστερηση, valeur, ισως ισχυει ακομη.

• Like 1

Για ταξίδι στην Αμερική τη συμφέρει; Μετατροπή από την εφαρμογή του υπολοίπου από € σε $ και αγορές με την κάρτα ή αφήνω το ποσό σε € και αγοράζω με κάρτα (με μετατροπή σε $ σε κάθε συναλλαγή; ).

Επίσης, βλέπω ενδιαφέρουσα την ταξιδιωτική ασφάλιση αν αναβαθμίσω τη συνδρομή σε premium. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την κάρτα που έχω ή στέλνουν νέα αν αναβαθμιστώ; Μάλλον δεν θα προλάβω να παραλάβω νέα.

Τέλος, εάν κάποιος έχει εμπειρία ή άποψη, αξίζει η ταξιδιωτική της revolut σε σχέση με το να κάνω μόνος μου ταξιδιωτική σε κάποια εταιρεία (πχ mondial). Από πλευράς κόστους δε με απασχολεί. Είναι παρόμοιο (12 μήνες premium vs αυτόνομη ασφάλιση για τη δάρκεια του ταξιδιού που με ενδιαφέρει). Με ενδιαφέρει μόνο ποιός τρόπος δίνει περισσότερη  εξασφάλιση.

Εγ΄ψ το 2019 μόνο € είχα φορτώσει. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, δε νομίζω πως κερδίζεις κάτι με το να τα μετατρέψεις εσύ από πριν. Μόνο τα ΣΚ και καλά έχει μια διαφορά αλλά δεν είχα ασχολήθηκα καθόλου τότε.

2 ώρες πριν, popopo είπε

Για ταξίδι στην Αμερική τη συμφέρει; Μετατροπή από την εφαρμογή του υπολοίπου από € σε $ και αγορές με την κάρτα ή αφήνω το ποσό σε € και αγοράζω με κάρτα (με μετατροπή σε $ σε κάθε συναλλαγή; ).

Επίσης, βλέπω ενδιαφέρουσα την ταξιδιωτική ασφάλιση αν αναβαθμίσω τη συνδρομή σε premium. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την κάρτα που έχω ή στέλνουν νέα αν αναβαθμιστώ; Μάλλον δεν θα προλάβω να παραλάβω νέα.

Τέλος, εάν κάποιος έχει εμπειρία ή άποψη, αξίζει η ταξιδιωτική της revolut σε σχέση με το να κάνω μόνος μου ταξιδιωτική σε κάποια εταιρεία (πχ mondial). Από πλευράς κόστους δε με απασχολεί. Είναι παρόμοιο (12 μήνες premium vs αυτόνομη ασφάλιση για τη δάρκεια του ταξιδιού που με ενδιαφέρει). Με ενδιαφέρει μόνο ποιός τρόπος δίνει περισσότερη  εξασφάλιση.

Μονο το ΣΚ νομίζω έχει 1 με 1.5% προμήθεια. Αν θες να το γλυτώσεις μετατρέπεις παρασκευή βράδυ καποια λεφτά από ευρώ σε δολλάρια. Επίσης, προσοχη... επιτρέπει μόνο μέχρι 1000€ μετατροπή σε άλλο νομισμα. Μετά χρεώνει πάλι προμήθεια.

Η κάρτα που σου στέλνουν ξέρετε αν έρχεται με ΕΛΤΑ η κούριερ

Στην εφαρμογή πάντως μου λέει we cant provide a tracking number for this delivery

Επίσης να ρωτήσω αν έκανα κάποιο πλάνο και παρειγελνα την μέταλ και μετά το ακυρωνα, θα μαι άφηναν να κρατήσω την μέταλ καρντ που είναι και πιο μουρικη στο στάνταρντ πλάνο τους

55 λεπτά πριν, therock είπε

Επίσης να ρωτήσω αν έκανα κάποιο πλάνο και παρειγελνα την μέταλ και μετά το ακυρωνα, θα μαι άφηναν να κρατήσω την μέταλ καρντ που είναι και πιο μουρικη στο στάνταρντ πλάνο τους

Αν διαβάσεις τους όρους θα το βρεις.

Η μουρη πλέον με το gpay κλπ δεν υπάρχει.

Στις 11/12/2022 στις 7:04 ΜΜ, popopo είπε

Δες καλύτερα στο blog των χρηστών της Revolut ή ψάξε ανάλογα θεματα στο net. Ελάχιστοι insomnia users πρέπει να εχουν χρησιμοποιήσει ανάλογες υπηρεσίες απο Revo 

https://community.revolut.com/

Υποψιν οτι ειδικά το  κόστος ιατρικής περίθαλψης ειναι πολύ υψηλό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οποιο πακέτο και αν επιλέξεις βεβαιώσου οτι σε καλύπτει εκεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Έχω παραγγείλει και είναι καθ'οδόν η κάρτα Revolut και θέλω να ρωτήσω εαν μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να μπορώ να πληρώνω με NFC χωρίς όμως να την περάσω στο google pay.Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut αλλά δεν ξέρω πως.Το έχει κάνει κανείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή γίνεται αυτόματα με το που περάσω την κάρτα μέσα στην εφαρμογή της revolut;

40 λεπτά πριν, tarantules είπε

Έχω παραγγείλει και είναι καθ'οδόν η κάρτα Revolut και θέλω να ρωτήσω εαν μπορώ να την περάσω στο κινητό μου και να μπορώ να πληρώνω με NFC χωρίς όμως να την περάσω στο google pay.Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut αλλά δεν ξέρω πως.Το έχει κάνει κανείς; Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ ή γίνεται αυτόματα με το που περάσω την κάρτα μέσα στην εφαρμογή της revolut;

Δεν γίνεται με την εφαρμογή Revolut 

40 λεπτά πριν, tarantules είπε

Κάπου διάβασα οτι το κάνεις με την ίδια την εφαρμογή της revolut

Που το διάβασες δηλαδή;

Με μια ματιά που έριξα, δεν είδα κάτι σχετικό.

7 λεπτά πριν, Doubt είπε

Που το διάβασες δηλαδή;

Με μια ματιά που έριξα, δεν είδα κάτι σχετικό.

νομίζω σε κάτι σχόλια στο reddit αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Δηλαδή δεν γίνεται ε; Το θέμα είναι οτι έχω εδώ και χρόνια ένα ψεύτικο account gmail ίσα για να μπαίνω στο play store στο κινητό.Αν το συνδέσω με την κάρτα της revolut δεν θα έχω θέμα επειδή το gmail account έχει fake στοιχεία; Αν είναι έτσι αυτό θέλω να αποφύγω.Να φτοιάξω νέο account με τα πραγματικά μου στοιχεία στη google.Δεν θέλω ειδικά η google να έχει τα στοιχεία μου.Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

12 λεπτά πριν, tarantules είπε

Αν το συνδέσω με την κάρτα της revolut δεν θα έχω θέμα επειδή το gmail account έχει fake στοιχεία;

Δοκίμασε το, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βάλε τη virtual να δεις, το ίδιο είναι.

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δοκίμασε το, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βάλε τη virtual να δεις, το ίδιο είναι.

Δεν είναι μόνο θέμα εαν γίνεται αλλά μην έχω τίποτα θέματα με εφορίες αργότερα.Για μικροαγορές τη χρησιμοποιώ την κάρτα σε προσωπική χρήση δηλαδή αλλά μην μου πουν οτι δήλωσα ψευδη στοιχεία κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...