Jumbi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, jimmysss! είπε ακομα και τα σκ; Ναι και τα ΣΚ για να μην μπλεκεις με πολλες διαδικασιες. (Τωρα αν θα μεινεις πολυ καιρο εκει η προκειται να ξοδεψεις μεγαλα ποσα, τοτε να διαβασεις εδω προηγουμενα ποστς μιας και μπορεις με αλλους τροπους να κερδισεις στα μικροποσοστα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregsakellariou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα στην ομάδα, προσπαθώ να ανοίξω revolut και ο 6ψηφιος κωδικός δεν φτάνει ποτέ. έρχεται μήνυμα που περιέχει $(κωδικος) χωρίς να υπάρχει ο κωδικός. έχει συμβεί σε κάποιον αλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μια τελευταία ερώτηση βρε παιδιά . Με το Google wallet που έχω συνδέσει τη virtual card , θα μπορώ να πληρώνω όταν δεν έχω ίντερνετ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, jimmysss! είπε Μια τελευταία ερώτηση βρε παιδιά . Με το Google wallet που έχω συνδέσει τη virtual card , θα μπορώ να πληρώνω όταν δεν έχω ίντερνετ ; Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, gregsakellariou είπε καλησπέρα στην ομάδα, προσπαθώ να ανοίξω revolut και ο 6ψηφιος κωδικός δεν φτάνει ποτέ. έρχεται μήνυμα που περιέχει $(κωδικος) χωρίς να υπάρχει ο κωδικός. έχει συμβεί σε κάποιον αλλον; Δώσε δικαιώματα στην εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας , Μπορεί να έχει υποθει. Θέλω να καταθέσω μέσω ebanking εθνική , eurobank, alpha χρήματα σε κάποιον στην revolut. Γίνεται σωστά ?? Του λεω να μου δώσει το λογαριασμό του που αρχίζει από LT σωστά? χωρα LITHUANIA? αν καταθεσω 500€ με share ποσα θα του κρατησουν??? Θέλει 3-5 μέρες να εμφανιστούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, lambros είπε Θέλω να καταθέσω μέσω ebanking εθνική , eurobank, alpha χρήματα σε κάποιον στην revolut. Γίνεται σωστά ?? Του λεω να μου δώσει το λογαριασμό του που αρχίζει από LT σωστά? χωρα LITHUANIA? αν καταθεσω 500€ με share ποσα θα του κρατησουν??? Θέλει 3-5 μέρες να εμφανιστούν? Η εδώ τράπεζα χρεώνει το εξερχόμενο έμβασμα, από 1€ και άνω, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας. Με sepa instant φτάνουν αμέσως. https://www.europeanpaymentscouncil.eu/news-insights/videos/sepa-instant-credit-transfer-scheme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, lambros είπε Καλημέρα σας , Μπορεί να έχει υποθει. Θέλω να καταθέσω μέσω ebanking εθνική , eurobank, alpha χρήματα σε κάποιον στην revolut. Γίνεται σωστά ?? Του λεω να μου δώσει το λογαριασμό του που αρχίζει από LT σωστά? χωρα LITHUANIA? αν καταθεσω 500€ με share ποσα θα του κρατησουν??? Θέλει 3-5 μέρες να εμφανιστούν? Δεν θα του κρατησουν τιποτα. Μονο εσυ θα πληρωσεις για το εξερχομενο εμβασμα. Σε 1 εργασιμη θα τα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, lambros είπε Καλημέρα σας , Μπορεί να έχει υποθει. Θέλω να καταθέσω μέσω ebanking εθνική , eurobank, alpha χρήματα σε κάποιον στην revolut. Γίνεται σωστά ?? Του λεω να μου δώσει το λογαριασμό του που αρχίζει από LT σωστά? χωρα LITHUANIA? αν καταθεσω 500€ με share ποσα θα του κρατησουν??? Θέλει 3-5 μέρες να εμφανιστούν? Μπορείς και με κάρτα. Η μεταφορά γίνεται άμεσα και δεν υπάρχει χρέωση από κανέναν (με μια μικρή επιφύλαξη, δεν ξέρω τι γίνεται με μεγάλα ποσά). Ο άλλος θα μπει στην εφαρμογή της Revolut και θα επιλέξει Μεταφορά χρημάτων --> Νέο --> Δημιουργία συνδέσμου πληρωμής --> Αιτηθείτε χρήματα --> συμπληρώνει το ποσό --> αίτημα --> δημιουργείται ο σύνδεσμος πληρωμής --> Κοινοποίηση συνδέσμου πληρωμής, και επιλέγει με ποιο τρόπο θα σου στείλει τον σύνδεσμο (email, sms,viber, κλπ). Ανοίγεις τον σύνδεσμο και πληρώνεις με κάρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Μπορείς και με κάρτα. Η μεταφορά γίνεται άμεσα και δεν υπάρχει χρέωση από κανέναν (με μια μικρή επιφύλαξη, δεν ξέρω τι γίνεται με μεγάλα ποσά). Ο άλλος θα μπει στην εφαρμογή της Revolut και θα επιλέξει Μεταφορά χρημάτων --> Νέο --> Δημιουργία συνδέσμου πληρωμής --> Αιτηθείτε χρήματα --> συμπληρώνει το ποσό --> αίτημα --> δημιουργείται ο σύνδεσμος πληρωμής --> Κοινοποίηση συνδέσμου πληρωμής, και επιλέγει με ποιο τρόπο θα σου στείλει τον σύνδεσμο (email, sms,viber, κλπ). Ανοίγεις τον σύνδεσμο και πληρώνεις με κάρτα. Αν εχουν και οι δυο Revolut, το πιο απλό είναι να τα ανεβάσει στη δική του Revolut με χρέωση της κάρτας του και μετά να κάνει αποστολή από Revolut σε Revolut Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalahaan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω, έχω στείλει αρκετές φορές από Revolut σε Ν26 μέσω SEPA και πάντα έφτανε αμεσως το έμβασμα. Σήμερα πρώτη φορά μου λέει ότι αναμένεται να φτάσει αύριο. Θα πρέπει να ανησυχήσω; Και οι δύο τράπεζες υποστηρίζουν instant SEPA, από όσο ξέρω. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Kalahaan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalahaan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μετά από 2.5 ώρες άλλαξε το στάτους σε "Sent to recipient bank". Ακόμα δεν έχουν φτάσει στη Ν26 ωστόσο και αναμένεται αύριο σύμφωνα με τη Revolut. Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ το Instant.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalahaan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Το στάτους άλλαξε σε Successfully transferred, αλλά στη Ν26 δεν έχουν μπει! Θα τρελαθω. Πρέπει τώρα να μπλέξω με το support της Ν26; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Το στάτους άλλαξε σε Successfully transferred, αλλά στη Ν26 δεν έχουν μπει! Θα τρελαθω. Πρέπει τώρα να μπλέξω με το support της Ν26; Τι έχεις πάθει; Σου έγραφε θα πάνε αύριο, δηλαδή σήμερα και από τις 8 το πρωί λες θα τρελαθείς; Ηρεμησε . Θα πάνε. Η μέρα είναι μπροστά μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalahaan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alfeios είπε Τι έχεις πάθει; Σου έγραφε θα πάνε αύριο, δηλαδή σήμερα και από τις 8 το πρωί λες θα τρελαθείς; Ηρεμησε . Θα πάνε. Η μέρα είναι μπροστά μας Μα δες εδώ, μόλις σήμερα άλλαξε το στάτους σε "transfer sent successfully" που σημαίνει ότι έχουν φτάσει. Βέβαια λέει "it may take additional time to credit recipient 's account". Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Kalahaan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα