Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, zoranb είπε

H Eθνική εδώ κ μερικές μέρες, αδυνατεί να κάνει έμβασμα και βγάζει αυτό το μύνημα... "Your available time to arrive this transaction has expired".
Σε επικοινωνία με τη Revo, το πρόβλημα κατά εκείνους φαίνεται να είναι κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια 3DS.

Έχει συμβεί σε κανέναν;

Διάβασε την προηγούμενη σελίδα 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, zoranb είπε

H Eθνική εδώ κ μερικές μέρες, αδυνατεί να κάνει έμβασμα και βγάζει αυτό το μύνημα... "Your available time to arrive this transaction has expired".
Σε επικοινωνία με τη Revo, το πρόβλημα κατά εκείνους φαίνεται να είναι κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια 3DS.

Έχει συμβεί σε κανέναν;

περασε την καρτα της ΕΤΕ στο google pay και φόρτωσε απο εκεί την ρέβο.

24 λεπτά πριν, zoranb είπε

Nαι

Καμία προμήθεια εκτός άμα είναι εταιρική πιστωτική η χρεωστική εκεί μπορεί να υπάρξει θα σου το εμφανίσει πριν ολοκληρώσεις το top-up

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί δεν το κάνεις με το gpay?

Μπορούσα και με το Apple Pay αλλά δεν μου αρέσει να απλώνομαι σε πολλές τέτοιες μεθόδους

Επεξ/σία από zoranb

Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, notist είπε

Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. 

Δοκίμασε και στο FB με προσωπικο μηνυμα, μου εχουν απαντησει παλαιοτερα σε μηνυμα που ειχα προβλημα να μπω στην εφαρμογή.

Επισης νομιζω εχουν και καποια email επικοινωνιας για περιπτωσεις αμφισβητησης κλπ για ψαξε λιγο

Επεξ/σία από agnostos99

1 ώρα πριν, zoranb είπε

Μπορούσα και με το Apple Pay αλλά δεν μου αρέσει να απλώνομαι σε πολλές τέτοιες μεθόδους

Τι θα πάθεις δηλαδή;Σου αρέσει να ταλαιπωρείσαι .

1 ώρα πριν, notist είπε

Εχεις κανει ταυτοποίηση;

1 ώρα πριν, notist είπε

Μπορεί να έχουν λήξει τα έγγραφα ταυτοποίησης,ταυτότητα διαβατήριο.

Για κοίτα τα.

• Like 1

8 ώρες πριν, notist είπε

Μήπως έκανες τίποτα μέσω πιστωτικής με πόντους κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...