NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, zoranb είπε H Eθνική εδώ κ μερικές μέρες, αδυνατεί να κάνει έμβασμα και βγάζει αυτό το μύνημα... "Your available time to arrive this transaction has expired". Σε επικοινωνία με τη Revo, το πρόβλημα κατά εκείνους φαίνεται να είναι κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια 3DS. Έχει συμβεί σε κανέναν; Διάβασε την προηγούμενη σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, zoranb είπε H Eθνική εδώ κ μερικές μέρες, αδυνατεί να κάνει έμβασμα και βγάζει αυτό το μύνημα... "Your available time to arrive this transaction has expired". Σε επικοινωνία με τη Revo, το πρόβλημα κατά εκείνους φαίνεται να είναι κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια 3DS. Έχει συμβεί σε κανέναν; περασε την καρτα της ΕΤΕ στο google pay και φόρτωσε απο εκεί την ρέβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εάν γίνει top up στη Revo με κάρτα της Πειραιώς, εχω κάτι να χάσω; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, zoranb είπε Εάν γίνει top up στη Revo με κάρτα της Πειραιώς, εχω κάτι να χάσω; Σαν τι να χάσεις; Εννοείς προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Σαν τι να χάσεις; Εννοείς προμήθεια; Nαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, zoranb είπε Nαι Καμία προμήθεια εκτός άμα είναι εταιρική πιστωτική η χρεωστική εκεί μπορεί να υπάρξει θα σου το εμφανίσει πριν ολοκληρώσεις το top-up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, zoranb είπε Nαι Γιατί δεν το κάνεις με το gpay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν το κάνεις με το gpay? Μπορούσα και με το Apple Pay αλλά δεν μου αρέσει να απλώνομαι σε πολλές τέτοιες μεθόδους Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Για πολλους λογους θα μπορουσε να συμβει αυτο. Ειχες λεφτα μεσα στον λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, notist είπε Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. Δοκίμασε και στο FB με προσωπικο μηνυμα, μου εχουν απαντησει παλαιοτερα σε μηνυμα που ειχα προβλημα να μπω στην εφαρμογή. Επισης νομιζω εχουν και καποια email επικοινωνιας για περιπτωσεις αμφισβητησης κλπ για ψαξε λιγο Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από agnostos99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zoranb είπε Μπορούσα και με το Apple Pay αλλά δεν μου αρέσει να απλώνομαι σε πολλές τέτοιες μεθόδους Τι θα πάθεις δηλαδή;Σου αρέσει να ταλαιπωρείσαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, notist είπε Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. Εχεις κανει ταυτοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, notist είπε Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. Μπορεί να έχουν λήξει τα έγγραφα ταυτοποίησης,ταυτότητα διαβατήριο. Για κοίτα τα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, notist είπε Καλησπέρα. Μου ήρθε e mail από τη revolut ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί. Ανοίγω την εφαρμογή τα ίδια. Η κάρτα που κοίταξα λήγει 11/26. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν έχω δυνατότητα να μιλήσω μαζί τους μέσω της εφαρμογής. Μήπως έκανες τίποτα μέσω πιστωτικής με πόντους κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα