Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Η καλύτερη κίνηση είναι να φορτώνω την Revo από την Ελληνική τράπεζα με A$ ή με €; Ή είναι το ίδιο αφού θα μετατρέπονται κατα την αγορά τα € σε Α$ ; ευρώ,με ποια λογική να φορτώνεις $ ????Πάλι θες να πληρώνεις χάλια ισοτιμία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 6 minutes ago, zoranb said: Η καλύτερη κίνηση είναι να φορτώνω την Revo από την Ελληνική τράπεζα με A$ ή με €; Ή είναι το ίδιο αφού θα μετατρέπονται κατα την αγορά τα € σε Α$ ; Εγώ θα έβαζα απλά ευρώ στην Revo και θα την άφηνα να κάνει κάφε φορά την αλλαγή αυτή. Πόσα θα χάσεις σε διαφορά στο συνάλλαγμα; Γιατί αν αλλάξεις πχ 400 Ευρώ σε AUD και χαλάσεις τελικά 300, θα χάσεις και από την αρχική αλλαγή και από την αλλαγή από AUD σε ευρώ (που θεωρώ πως είναι ελάχιστο ποσό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε ευρώ,με ποια λογική να φορτώνεις $ ????Πάλι θες να πληρώνεις χάλια ισοτιμία; Δεν είναι ίδια η ισοτιμία όταν την κάνω εγώ βάζοντας € που τα γίνονται Α$, με την ισοτιμία που γίνεται όταν κάνω αγορές με τα € που έχω φορτωμένα στην κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Δεν είναι ίδια η ισοτιμία όταν την κάνω εγώ βάζοντας € που τα γίνονται Α$, με την ισοτιμία που γίνεται όταν κάνω αγορές με τα € που έχω φορτωμένα στην κάρτα; Ουτε ο ίδιος δεν ξέρεις τι ρωτάς ε; Αναφορά σε κείμενο Η καλύτερη κίνηση είναι να φορτώνω την Revo από την Ελληνική τράπεζα με A$ ή με €; Ή είναι το ίδιο αφού θα μετατρέπονται κατα την αγορά τα € σε Α$ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) #Vonloutsos κατάλαβα τι λες, εννοείς να μην κάνω ξανά μετατροπή στα Α$ πάλι σε € απο αυτά που θα έχουν περισσέψει. 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ουτε ο ίδιος δεν ξέρεις τι ρωτάς ε; Ξέρω, αλλά τί τσουχτρίτσα που είσαι! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zoranb είπε Η καλύτερη κίνηση είναι να φορτώνω την Revo από την Ελληνική τράπεζα με A$ ή με €; Ή είναι το ίδιο αφού θα μετατρέπονται κατα την αγορά τα € σε Α$ ; Που θα βρεις τα δολάρια εχεις; αν εχεις, φόρτωσε την με δολάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Η γενική απάντηση είναι όλες τις μετατροπές να τις κάνει η Revolut Οπότε στέλνεις στη Revolut αυτά που έχεις (ότι νόμισμα και αν είναι) και αφήνεις τη Revolut να κάνει μόνη της μετατροπές καθώς τη χρησιμοποιείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Φορτώνεις τη Revo σε ευρώ και μετά τα μετατρέπεις σε ο,τι θες, Δολάρια Αυστραλίας, Γιεν, Γουόν Βόρειας Κορέας, ο,τι σου αρέσει. Στο μεταξύ όντως θα πας Αυστραλία ή είσαι σαν ένα τυπά που πήγαινε σχολείο και ρωτούσε στο θέμα του στρατού για τις μεταθέσεις των ταξιάρχων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Όχι σαν ένα τυπά… ΕΙΜΑΙ αυτός ο τυπάς! 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 What the actual fak? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. Εκανα clear cache και εφτιαξε. Τυχαιο κολλημα μαλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Έχει τύχει σε κανέναν όταν κάνει εσωτερικό έμβασμα από revolut σε revolut να μένει σε pending κατάσταση και να αναφέρει χρόνο ολοκλήρωσης σχεδόν μία εβδομάδα μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μου έβγαλε σήμερα η εφαρμογή δωρεάν αναβάθμιση λόγω Black Friday από premium σε metal στην ίδια τιμή. Ισχύει μέχρι τις 26/11 για όποιον ενδιαφέρετε αλλά η χρέωση είναι εφαπαξ, δεν μπορείς να κάνεις μηνιαίο πλάνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) H Eθνική εδώ κ μερικές μέρες, αδυνατεί να κάνει έμβασμα και βγάζει αυτό το μύνημα... "Your available time to arrive this transaction has expired". Σε επικοινωνία με τη Revo, το πρόβλημα κατά εκείνους φαίνεται να είναι κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια 3DS. Έχει συμβεί σε κανέναν; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα