Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ και κατι τελευταιο, οταν πληρωνω με τη καρτα τους στην Ελλαδα δεν εχει καθολου χρεωσεις? Εστω πχ οτι εχω μεσα υπολοιπο 4.89Ε και δε θελω να τα σηκωσω για να χρεωθω αναληψη απο τη τραπεζα μου, να πληρωσω με τη καρτα της Revolut βενζινη και να τη μηδενισω σε περιπτωση που δε θελω να αφησω μεσα υπολοιπο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 λεπτά πριν, therock είπε

Οκ και κατι τελευταιο, οταν πληρωνω με τη καρτα τους στην Ελλαδα δεν εχει καθολου χρεωσεις? Εστω πχ οτι εχω μεσα υπολοιπο 4.89Ε και δε θελω να τα σηκωσω για να χρεωθω αναληψη απο τη τραπεζα μου, να πληρωσω με τη καρτα της Revolut βενζινη και να τη μηδενισω σε περιπτωση που δε θελω να αφησω μεσα υπολοιπο

Κανονικα πληρωνεις και μηδενιζει. Το ιδιο μπορεις και σε οποιον τυχον γνωστο σου επαγγελματια που εχει POS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.revolut.com/revolut-pro/

Απευθύνεται σε freelancers

Μου ήρθε banner στην εφαρμογή πριν λιγο...

Οποιοι ειναι eligible ας δουν πολύ προσεκτικά τους όρους...

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, prometheas είπε

https://www.revolut.com/revolut-pro/

Απευθύνεται σε freelancers

Μου ήρθε banner στην εφαρμογή πριν λιγο...

Οποιοι ειναι eligible ας δουν πολύ προσεκτικά τους όρους...

Κι 1% cashback!

Αναφορά σε κείμενο

Get rewarded with 1% cashback on all Pro debit card purchases

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το Revolut Pro;

Σε εμένα δεν το δείχνει στην εφαρμογή

Επεξ/σία από atrias

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα καραγκιοζιλίκια της εθνικής κάθε τρεις και λίγο που δεν δουλεύει το top up (και μπλοκάρει η κάρτα και πρέπει να τρώμε την αναμονή με το τμήμα καρτών τους) παρατηρείται και σε Πειραιώς / eurobank ? Μπας αλλάξω τράπεζα και σωθώ με το μ…..ο τους. 

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1

21 ώρες πριν, therock είπε

Γιατί να έχει χρεώσεις σε αγορές;

1 ώρα πριν, Lotof είπε

Τα καραγκιοζιλίκια της εθνικής κάθε τρεις και λίγο που δεν δουλεύει το top up (και μπλοκάρει η κάρτα και πρέπει να τρώμε την αναμονή με το τμήμα καρτών τους) παρατηρείται και σε Πειραιώς / eurobank ? Μπας αλλάξω τράπεζα και σωθώ με το μ…..ο τους. 

Βαλε gpay και τέλος

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lotof είπε

Με Alpha Bank δεν εχω αντιμετωπίσει ποτέ προβλημα.  Εναλλακτικά χρησιμοποιησε  Google Pay 

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 2

5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Βαλε gpay και τέλος

Μας έσωσες, δεν είχα ιδέα ότι μπορούσες να παρακάμψεις το θέμα που έχει η εθνική βάζοντας την κάρτα στο gpay και κάνοντας top up με αυτό στη revolut.

23 λεπτά πριν, bandit650 είπε

εχω google pay και  εχω μεσα την καρτα της τραπεζας. Πως κανω top up μεσω pay?

Ειναι πολύ απλo, πας στην ρεβο εκει που λεει προσθήκη χρημάτων, μετα αλλαγη, και εκει επιλέγεις αντι για καποια καρτα το gpay 

Αρκει βέβαια να εχεις gpay😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώντας τη Revo, αγοράζω 1kg κρέας ($4) από τον χασάπη στο Sydney, κ μετά αγοράζω άλλο 1kg ($4) αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα κάποιας Ελληνικής τράπεζας.

Τί διάφορες περιμένω να βρω στις χρεώσεις αν συγκρίνω τις δυο αγορές;

Επεξ/σία από zoranb

1 minute ago, zoranb said:

Χρησιμοποιώντας τη Revo, αγοράζω 1kg κρέας (€4) από τον χασάπη στο Sydney, κ μετά αγοράζω άλλο 1kg (€4) αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάποιας Ελληνικής τράπεζα.

Θα αναφερθώ σε Εθνική. Χειρότερη ισοτιμία σε σχέση με την ρέβολουτ (προφανώς οταν η χρέωση δεν γίνεται σε ευρώ) και έξτρα επιβάρυνση (αν θυμαμαι καλά στην Εθνική) 3% με ελάχιστο 1 ευρώ. Αν η χρέωση είναι σε ευρώ καμία διαφορά.

• Like 1

29 λεπτά πριν, zoranb είπε

Χρησιμοποιώντας τη Revo, αγοράζω 1kg κρέας ($4) από τον χασάπη στο Sydney, κ μετά αγοράζω άλλο 1kg ($4) αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα κάποιας Ελληνικής τράπεζας.

Καγκουρό αγοράζεις και είναι τόσο φτηνό;

Απο ελληνική τράπεζα θα πληρώσεις πιο πολλά σε € γιατί έχει χειρότερη ισοτιμία ,επιπλέον μπορεί να έχει έξοδα ανα συναλλαγή( ξέρω για  eurobank ότι χρεώνει τουλάχιστον 1€ ανα συναλλαγή).Γιατί να μην χρησιμοποιείς την ρεβο παντού;

• Like 1

Η καλύτερη κίνηση είναι να φορτώνω την Revo από την Ελληνική τράπεζα με A$ ή με €; Ή είναι το ίδιο αφού θα μετατρέπονται κατα την αγορά τα € σε Α$ ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...