bjj-p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Σου στέλνουν την απόδειξη μέσω SMS. Για να μην βγαζει χαρτακι της συναλλαγης το pos? Παντως, ετσι δεν κρατιεται ανωνυμια.. προφανως και αντιστοιχει τηλ με καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, bjj-p είπε Για να μην βγαζει χαρτακι της συναλλαγης το pos? Παντως, ετσι δεν κρατιεται ανωνυμια.. προφανως και αντιστοιχει τηλ με καρτα είναι για τα pos που δεν έχουν θερμικό εκτυπωτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Έκλεισα τελικά το λογαριασμό μου στη Revolut...ο "έλεγχος πιστοποίησης" κράτησε 4 μέρες, από Σάββατο απόγευμα μέχρι τη Τετάρτη το απόγευμα... ...τα προσωπικά στοιχεία των πελατών διατηρούνται υποχρεωτικά για 6 χρόνια ακόμη και μετά τη διακοπή της χρήσης των υπηρεσιών τους, όπως μού είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Θυμάται κάποιος που ειναι το μενου που εκτυπώνει αποδεικτικό στοιχείων/κατοικίας κλπ? Εχει κάποιους μήνες που το εκανα και τώρα δεν μπορώ να το βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στο προφιλ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Εκανα ενα τοπικ στο club της Revolut αλλα δεν ξερω αν μηπως τελικα ηταν καλυτερο να ρωταγα εδω, οποτε ας ρωτησω και εδω και αν μπορεσει καποιος ας μου εξηγησει τα παρακατω Επειδη ακουσα οτι μεταξυ αλλων, δεν τρως καπελα σε συναλλαγμα, θελω να ανοιξω λογαριασμο για να κανω αγορες σε Ξενο Νομισμα, κυριως Αγγλικες Λιρες. ΠΧ προσφατα εκανα μια αγορα απο Αγγλια, την πληρωσα, αλλα επειδη δε μπορεσαν να την εκτελεσουν μου εκαναν επιστροφη Χρηματικου ποσου και ετσι εφαγα αερα 7 ευρω! Τι εννοω, πχ η μετατροπη απο λιρες σε ευρω ειχε χρεωση 118 ευρω, οταν 2 μερες μετα μου επεστρεψαν το ακριβες ποσο σε λιρες στην καρτα, μου γυρισαν πισω 111 ευρω... Εν παση περιπτωση, θελω να ανοιξω λογαριασμο και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης. -Λεφτα με ποιες μεθοδους βαζω, με top up? Δηλαδη να χρεωνω λογαριασμους και καρτες και να καταληγουν φιξ ποσα στο Balance η μπορω και με απευθειας χρεωση ελληνικης τραπεζα χωρις να τρωω το καπελο? Δηλαδη αν θελω να αγορασω κατι απο Αγγλια, μπορω να χρεωσω την καρτα μου απευθειας και να γλιτωσω την μετατροπη συναλλαγματος που συνηθως ειναι 2.5-3.5%? Η πρεπει να υπολογισω το ποσο και να το περασω σαν υπολοιπο στην Revolut? -Στην περιπτωση που ειναι ετσι και πρεπει να εχω λεφτα μεσα, αν καποια στιγμη θελω να σηκωσω απο εκει τι γινεται? Πρεπει να τα παρω πισω με εμβασμα και να χρεωθω και κατι? -Η καρτα που σο βγαζουν εχει καποια χρεωση? Στο να σου ερθει, η σε ετησια συνδρομη η στις αγορες που θα κανεις εντος ελλαδας κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 7:37 ΜΜ, Papakitou είπε Χαίρετε, αντιμετωπίζει κανείς σφάλμα σε top up με χρεωστική κάρτα της εθνικής; Δεν με αφήνει Και γω που προσπάθησα να κάνω μεταφορά από χρεωστική της Εθνικής πριν λίγο δεν με άφησε. Εχω κάνει κοντά στις 10 προσπάθειες και κολλάει στην επαλήθευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, therock είπε Εκανα ενα τοπικ στο club της Revolut αλλα δεν ξερω αν μηπως τελικα ηταν καλυτερο να ρωταγα εδω, οποτε ας ρωτησω και εδω και αν μπορεσει καποιος ας μου εξηγησει τα παρακατω Επειδη ακουσα οτι μεταξυ αλλων, δεν τρως καπελα σε συναλλαγμα, θελω να ανοιξω λογαριασμο για να κανω αγορες σε Ξενο Νομισμα, κυριως Αγγλικες Λιρες. ΠΧ προσφατα εκανα μια αγορα απο Αγγλια, την πληρωσα, αλλα επειδη δε μπορεσαν να την εκτελεσουν μου εκαναν επιστροφη Χρηματικου ποσου και ετσι εφαγα αερα 7 ευρω! Τι εννοω, πχ η μετατροπη απο λιρες σε ευρω ειχε χρεωση 118 ευρω, οταν 2 μερες μετα μου επεστρεψαν το ακριβες ποσο σε λιρες στην καρτα, μου γυρισαν πισω 111 ευρω... Εν παση περιπτωση, θελω να ανοιξω λογαριασμο και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης. -Λεφτα με ποιες μεθοδους βαζω, με top up? Δηλαδη να χρεωνω λογαριασμους και καρτες και να καταληγουν φιξ ποσα στο Balance η μπορω και με απευθειας χρεωση ελληνικης τραπεζα χωρις να τρωω το καπελο? Δηλαδη αν θελω να αγορασω κατι απο Αγγλια, μπορω να χρεωσω την καρτα μου απευθειας και να γλιτωσω την μετατροπη συναλλαγματος που συνηθως ειναι 2.5-3.5%? Η πρεπει να υπολογισω το ποσο και να το περασω σαν υπολοιπο στην Revolut? -Στην περιπτωση που ειναι ετσι και πρεπει να εχω λεφτα μεσα, αν καποια στιγμη θελω να σηκωσω απο εκει τι γινεται? Πρεπει να τα παρω πισω με εμβασμα και να χρεωθω και κατι? -Η καρτα που σο βγαζουν εχει καποια χρεωση? Στο να σου ερθει, η σε ετησια συνδρομη η στις αγορες που θα κανεις εντος ελλαδας κτλ? Τα πράγματα είναι πιο απλά απο όσο τα γράφεις.Φορτωνεις € με top up απο την ελληνική σου κάρτα,δεν έχει έξοδα και είναι άμεσο.Μέσα απο την εφαρμογή της revolut αλλάζεις όσα θες σε λίρες και κάνεις την αγορά. Αν θες να βγάλεις τα λεφτά απο την revolut μπορείς να τα μεταφέρεις στον ελληνικό σου λογαριασμό,να τα βγάλεις απο ΑΤΜ ή να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές όπως θα έκανες με οποιαδήποτε χρεωστική. Η κάρτα έχει χρέωση αποστολής.Δεν έχει άλλη χρέωση.Αν δεν θες φυσική καρτα μπορείς να περάσεις την virtual στο κινητό σου για contactless αγορές Η ισοτιμία στο συνάλλαγμα ευρώ με λίρα Αγγλίας είναι ρευστή.Αλλάζει ανα δευτερόλεπτο.Είναι χειρότερη το σαββατοκύριακο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dumakos είπε Και γω που προσπάθησα να κάνω μεταφορά από χρεωστική της Εθνικής πριν λίγο δεν με άφησε. Εχω κάνει κοντά στις 10 προσπάθειες και κολλάει στην επαλήθευση. Απο χθες δοκιμάζω (δε ξέρω από πότε υπάρχει το πρόβλημα), όπως και από Πειραιώς. Απο attica Bank, δοκίμασα και ανέβασε. Μέσω curve, τραβώντας από εθνική, ανέβασε. Στην εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής "δεν υπάρχει πρόβλημα από εμάς", 3 φορές μίλησα μαζί τους η ίδια απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Απο χθες δοκιμάζω (δε ξέρω από πότε υπάρχει το πρόβλημα), όπως και από Πειραιώς. Απο attica Bank, δοκίμασα και ανέβασε. Μέσω curve, τραβώντας από εθνική, ανέβασε. Στην εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής "δεν υπάρχει πρόβλημα από εμάς", 3 φορές μίλησα μαζί τους η ίδια απάντηση. Αν έχεις την ελληνική κάρτα σε google pay δοκίμασες να φορτώσεις λεφτά απο εκεί στην revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα πράγματα είναι πιο απλά απο όσο τα γράφεις.Φορτωνεις € με top up απο την ελληνική σου κάρτα,δεν έχει έξοδα και είναι άμεσο.Μέσα απο την εφαρμογή της revolut αλλάζεις όσα θες σε λίρες και κάνεις την αγορά. Αν θες να βγάλεις τα λεφτά απο την revolut μπορείς να τα μεταφέρεις στον ελληνικό σου λογαριασμό,να τα βγάλεις απο ΑΤΜ ή να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές όπως θα έκανες με οποιαδήποτε χρεωστική. Η κάρτα έχει χρέωση αποστολής.Δεν έχει άλλη χρέωση.Αν δεν θες φυσική καρτα μπορείς να περάσεις την virtual στο κινητό σου για contactless αγορές Η ισοτιμία στο συνάλλαγμα ευρώ με λίρα Αγγλίας είναι ρευστή.Αλλάζει ανα δευτερόλεπτο.Είναι χειρότερη το σαββατοκύριακο. -Εδω λεει πως η πρωτη καρτα ειναι δωρενα αλλα χρεωνεσαι την αποστολη της. Ξερουμε μηπως ποια ειναι τα εξοδα αποστολης για να την παραλαβης? https://www.revolut.com/en-GR/legal/standard-fees/ -Για να λαβεις με εμβασμα σε ελληνικα τραπεζα, η να τα σηκωσεις εφοσον επιλεξεις να σου στειλουν φυσικη καρτα φανταζομαι θα χει καποια προμηθεις. Ξερουμε ποια ειναι αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν έχεις την ελληνική κάρτα σε google pay δοκίμασες να φορτώσεις λεφτά απο εκεί στην revolut; Δε δοκίμασα, δουλεύει όμως η παράκαμψη με την curve ως μεσάζοντα. Γιατί κολλάει με την εθνική (και η Πειραιώς) είναι το θέμα; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από andreasomagiras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, therock είπε -Εδω λεει πως η πρωτη καρτα ειναι δωρενα αλλα χρεωνεσαι την αποστολη της. Ξερουμε μηπως ποια ειναι τα εξοδα αποστολης για να την παραλαβης? https://www.revolut.com/en-GR/legal/standard-fees/ -Για να λαβεις με εμβασμα σε ελληνικα τραπεζα, η να τα σηκωσεις εφοσον επιλεξεις να σου στειλουν φυσικη καρτα φανταζομαι θα χει καποια προμηθεις. Ξερουμε ποια ειναι αυτη 5,99€ λέει σε εμένα για την αποστολή,δεν έχει άλλα έξοδα. Αυτά ειναι έξοδα της ελληνικής τράπεζας,κοιτάς τον τιμοκατάλογο της,για να βγάλεις απο ΑΤΜ έχεις έξοδα απο το ΑΤΜ,η revolut θα σε χρεώσει αν ξεπεράσεις τα 200€ αναλήψεων σε ένα μήνα. Εχεις ανοίξει λογαριασμό;Ολα αυτά τα γράφει η εφαρμογη 2 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Δε δοκίμασα, δουλεύει όμως η παράκαμψη με την curve ως μεσάζοντα. Γιατί κολλάει με την εθνική (και η Πειραιώς) είναι το θέμα; Γιατί συχνά πυκνα οι ελληνικές τράπεζες μπλοκάρουν τις συναλλαγές.Και δεν το παραδέχονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν έχεις την ελληνική κάρτα σε google pay δοκίμασες να φορτώσεις λεφτά απο εκεί στην revolut; Το έκανα μέσω gpay και δούλεψε. Το θέμα είναι γιατί αυτή η κοροιδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα πράγματα είναι πιο απλά απο όσο τα γράφεις.Φορτωνεις € με top up απο την ελληνική σου κάρτα,δεν έχει έξοδα και είναι άμεσο.Μέσα απο την εφαρμογή της revolut αλλάζεις όσα θες σε λίρες και κάνεις την αγορά. Αν θες να βγάλεις τα λεφτά απο την revolut μπορείς να τα μεταφέρεις στον ελληνικό σου λογαριασμό,να τα βγάλεις απο ΑΤΜ ή να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές όπως θα έκανες με οποιαδήποτε χρεωστική. Η κάρτα έχει χρέωση αποστολής.Δεν έχει άλλη χρέωση.Αν δεν θες φυσική καρτα μπορείς να περάσεις την virtual στο κινητό σου για contactless αγορές Η ισοτιμία στο συνάλλαγμα ευρώ με λίρα Αγγλίας είναι ρευστή.Αλλάζει ανα δευτερόλεπτο.Είναι χειρότερη το σαββατοκύριακο. Ειναι ακομα ποιο απλα, δεν αλλαζεις τιποτα, μετα το τοπαπ απλά αγοραζεις σε οποιοδηποτε νόμισμα του πλανητη και η ρεβο αναλαμβάνει τα υπόλοιπα χωρις περαιτέρω χρεωσεις. Οσο αφορα τα σουκου ουτε τον κοπο να ανοιξεις την εφαρμογή δεν αξιζει, εκτος αν αγοράσεις κατι με κανένα χιλιάρικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα