Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, definitio είπε

Δέχονται, επιλέγεις τί θα ανεβάσεις, αλλά γιατί να παγώσουν τις συναλλαγές όσο το ελέγχουν κ για παλιό πελάτη κ για 4 μέρες; Και Σαββατοκύριακο/Σάββατο βράδυ μάλιστα.

Απλώς αναξιοπιστία κ προβλήματα από το τίποτα κ για το τίποτα.

Θυμάμαι να μην δέχονται δίπλωμα μετά το Brexit. 

Eνώ και στο https://help.revolut.com/help/profile-and-plan/profile-plan/verifying-identity/how-do-i-verify-my-identity τα λενε λίγο αφηρημένα 

Accepted documents include but are not limited to:

• Passport (standard, diplomatic)
  • Passport cards
  • Visa along with national passport. Note: visit, tourist or Schengen visas are not supported.
  • Residence card or residence permit
  • UK provisional driving licence
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Παιδια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα εδω  το θεμα αφορά την revolut,  ανοίξτε ενα άλλο θεμα που να αναφέρεται στις ελληνικές κάρτες και πείτε τα, δεν μας ενδιαφέρουν αυτα που γράφετε 

To cashback αφορα ΚΑΙ την revolut.
Εκτος αν απαγορευονται οι συγκρισεις και δεν το ξερουμε.
Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει βεβαια.

6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεχονται το δίπλωμα οδηγησης ως έγγραφο ταυτοποίησης;

Περισυ, μετα απο ενημερωση εδω, δεχθηκαν διπλωμα αυτοκινητου σε φιλη μου χωρις Ελληνικη ταυτοτητα/διαβατηριο.
(Δεν ξερω τι ισχυει τωρα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θυμάμαι να μην δέχονται δίπλωμα μετά το Brexit. 

Eνώ και στο https://help.revolut.com/help/profile-and-plan/profile-plan/verifying-identity/how-do-i-verify-my-identity τα λενε λίγο αφηρημένα 

Accepted documents include but are not limited to:

• Passport (standard, diplomatic)
  • Passport cards
  • Visa along with national passport. Note: visit, tourist or Schengen visas are not supported.
  • Residence card or residence permit
  • UK provisional driving licence

Δεν επέλεξα εγώ με δική μου πρωτοβουλία τί έγγραφο θα τους στείλω...

Όταν μού ήρθε ειδοποίηση για λήξη του προηγούμενου εγγράφου οι επιλογές στην εφαρμογή ήταν

• ταυτότητα,
  • δίπλωμα οδήγησης,
  • διαβατήριο

Screenshot_2022-11-06-07-58-18-53_aecb3b1cab3c66ffa5b979630ddaa757.jpg.5aa98fbf93d85d72ff9920eef294dd75.jpg

Είναι απλά *χανείο...φαντάσου να έληγε η ταυτότητά σου και να σου μπλόκαρε η Εθνική/Πειραιώς/Αλφα κοκ αιφνιδίως όλες τις συναλλαγές μέχρι να επαληθεύσουν το νέο έγγραφο ταυτοποίησης...με το μπλοκ να λαμβάνει χώρα Σαββατο απόγευμα και με ορίζοντα 4 εργάσιμων ημερών.

Απλά θα περιμένω να επικυρωθεί κ μετά θα κλείσω το λογαριασμό...τους έχω ικανούς να κολλήσουν σε αυτό το στάδιο και να μην με αφήνουν να κλείσω κ το λογαριασμό μου, επειδή δεν είναι επικυρωμένος...

Επεξ/σία από definitio

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Το δίπλωμα το δέχονται αρκεί να ειναι το τελευταίο σε στιλ πιστωτικής, τα ροζ τα απορρίπτουν 

Ροζ είναι και τα "νέου τύπου" 😁

Τα παλαιού τύπου, χάρτινα, απορρίπτουν. 

57 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε

Ροζ είναι και τα "νέου τύπου" 😁

Τα παλαιού τύπου, χάρτινα, απορρίπτουν. 

Σε μενα το ροζ δεν πέρασε και πήγα σε νεα ταυτότητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το δίπλωμα το δέχονται αρκεί να ειναι το τελευταίο σε στιλ πιστωτικής, τα ροζ τα απορρίπτουν 

Σε στυλ πιστωτικής (ροζ ωστόσο) έχω κι εγώ και τους ανέβασα...αλλά πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να εγκριθεί & "για το καλό μου" πρέπει να μπλοκάρουν κάθε συναλλαγή & να μείνω με το άγουρο/αγγούρι στο μεσοδιάστημα.

(όχι ότι τη χρησιμοποιούσα τελευταία, ευτυχώς δλδ, αλλά συνιστά οριστική απόδειξη για μένα πως δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω, εκτός αν επιζητώ περισσότερο δράμα στη ζωή μου)

Επεξ/σία από definitio

12 λεπτά πριν, definitio είπε

Σε στυλ πιστωτικής (ροζ ωστόσο) έχω κι εγώ και τους ανέβασα...αλλά πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να εγκριθεί & "για το καλό μου" πρέπει να μπλοκάρουν κάθε συναλλαγή & να μείνω με το άγουρο/αγγούρι στο μεσοδιάστημα.

(όχι ότι τη χρησιμοποιούσα τελευταία, ευτυχώς δλδ, αλλά συνιστά οριστική απόδειξη για μένα πως δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω, εκτός αν επιζητώ περισσότερο δράμα στη ζωή μου)

Εγω δεν εχω περιθώρια να με μπλοκάρουν, οποτε δεν το διακινδυνεύω γιατι την χρησιμοποιώ καθημερινά και υπάρχουν και άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ειναι η δεύτερη κύρια καρτα μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εγω δεν εχω περιθώρια να με μπλοκάρουν, οποτε δεν το διακινδυνεύω γιατι την χρησιμοποιώ καθημερινά και υπάρχουν και άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ειναι η δεύτερη κύρια καρτα μου

Λες να είναι το θέμα η κάρτα/άδεια ή η εσωτερική διαδικασία που ακολουθείται, το λογισμικο που χρησιμοποιείται ή ό,τι άλλο;

Όταν μού ζητούν ταυτότητα / διαβατήριο / άδεια-οδήγησης, γιατί να θεωρώ ότι "διακινδυνεύω" αν χρησιμοποιήσω την άδεια για την ταυτοποίηση;

Κι όταν έχουν τα στοιχεία μου - και φωτογραφία παλιά κ νέα, υποβληθείσα κατά τη νέα υποβολη εγγράφων - 7 χρόνια τουλάχιστον (και μέχρι προχθές θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω κανονικά), γιατί να μπλοκάρουν τις συναλλαγές κατά τη διαδικασία της επικύρωσης/εξακρίβωσης;

Να ήταν κατά το αρχικό άνοιγμα λογαριασμού, να πω ότι άργησε λίγο...αλλά τώρα τί;

Απλά αναξιόπιστοι.

Επεξ/σία από definitio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε, αντιμετωπίζει κανείς σφάλμα σε top up με χρεωστική  κάρτα της εθνικής; 

Δεν με αφήνει

Επεξ/σία από Papakitou

46 λεπτά πριν, Papakitou είπε

Χαίρετε, αντιμετωπίζει κανείς σφάλμα σε top up με χρεωστική  κάρτα της εθνικής; 

Δεν με αφήνει

Κανε πρόβλημα, τουλάχιστον για χθες

Έχω κάποια χρήματα σε Τ212 που θέλω να τα πάρω πίσω. Υπάρχει μια επιλογή για ανάληψη σε κάρτα, που μάλλον είναι η παλιά μου Ρεβολουτ, χωρίς να είμαι 100% βέβαιος. Αν ζητήσω να γίνει ανάληψη εκεί θα καταλήξει το ποσό στον Ρεβολουτ λογαριασμό;

Δεύτερο ενδεχόμενο να γίνει ανάληψη/επιστροφή σε ελληνική κάρτα. Θα χρεωθεί εισερχόμενο έμβασμα ή επειδή είναι μέσω κάρτας θα είναι δωρεάν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...