atrias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από atrias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, atrias είπε κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) payzy by cosmote, 1%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά, τί γίνεται με το geolocation κ την αγορά προιόντων με την κάρτα όταν βρίσκεται κάποιος στο εξωτερικό; Δεν πρέπει να ενημερωθεί η Revo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Παιδιά, τί γίνεται με το geolocation κ την αγορά προιόντων με την κάρτα όταν βρίσκεται κάποιος στο εξωτερικό; Δεν πρέπει να ενημερωθεί η Revo? Οχι,λέει κάπου να την ενημερώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι,λέει κάπου να την ενημερώσεις; Νομίζω πως κάπου υπήρχε αναφορά για να αλλάξω/κλείσω το geolocation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Νομίζω πως κάπου υπήρχε αναφορά για να αλλάξω/κλείσω το geolocation Αλλο αυτό και άλλο να ενημερώσεις ότι θα είσαι εξωτερικό.Ψαξε βρες τι είχαμε πει τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, atrias είπε κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) Για πολλα χρονια, ειχα την Dynamic της alpha, ηταν η καλυτερη. Ειχε στανταρτ εκτος των εξτρα κατα καιρους προμο, 3% στα ΣΜ και 1% σε οποιες αλλες συναλλαγες. Απο τοτε που εκλεισε (γυρισε σε amex ενδιαμεσα, μια χαρα ηταν παλι η επιστροφη εστω και με λιγοτερους εμπορους που την αποδεχονταν), το εψαξα κατα καιρους σε ολες τις τραπεζες και δεν βρηκα κατι καλο. Tελικα πηρα και κρατησα την Energy που δινει 1% επιστροφη σε ευρω για βενζιναδικα Shell, το πιο χρησιμο που μπορεσα να βρω, πληρωνοντας ομως συνδρομη. Εχει και την affinity με μεγαλυτερη επιστροφη αλλα τα ευρω επιστροφης ειναι μονο για αλυσιδα Zara. Τωρα οντως η κοσμοτε κανει το μεγαλο βημα, σωστα στην προτεινε ο γνωστης Doubt, και αυτο και μονο θα την φερει στην κορυφη προτιμησεων πολλων χρηστων. Θεωρητικα οι τραπεζες θα αντιδρασουν, κατι θα προτεινουν παρομοιο μεσα στους επομενους μηνες πιστευω, αλλα αν κρινω πως μας εχουν γραμμενους τοσα χρονια στο θεμα αυτο, θα ηταν σωστο να στηριξουμε την "επανασταση" της κοσμοτε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, atrias είπε κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) Η Yes Visa της Eurobank δινει 1% παντού και 3% στα περισσότερα βενζινάδικα ΕΚΟ, ειδικά αν ξοδεύεις αρκετά για καύσιμα τη βγάζεις τη συνδρομή των 30€. Κατα τα άλλα 6% σε πολλά μαγαζιά των malls της Λάμδα (τα δύο στην Αθήνα και το Κόσμος) που οκ μπορεις να τσιμπήσεις κάτι ανα καιρούς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Τα προγράμματα yellow / go4more κοκ των τραπεζών για αγορά με τις κάρτες τους πρακτικά ένας τύπος επιστροφής χρημάτων δεν είναι, εφόσον οι πόντοι εξαργυρώνονται και μειώνεται το ποσό χρέωσης; Πχ αν αγοράσει κάποιος πετρέλαιο θέρμανσης AVIN αξίας 1000€, θα πάρει - 12.000 πόντους = 30€ επιστροφή με κάρτα χρεωστική ΕΤΕ - 24.000 πόντους = 60€ επιστροφή με κάρτα πιστωτική ΕΤΕ - 10€ επιστροφή με Payzy Πρακτικά αν δεν τη χρησιμοποιείς παντού και αποκλειστικά τη κάρτα για όλες τις συναλλαγές, δύσκολα θα δεις μεγαλύτερο κέρδος από τα ισχύοντα προγράμματα ανταμοιβής των τραπεζών, αλλά σαφώς δεν "δένεσαι" στην επιλογή συνεργατών της κάθε τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Το "παντου" εχει σημασια, και στο παντου τα προγραμματα των τραπεζων ειναι χειροτερα απο 1%. Εννοειται δεν λαμβανουμε υποψιν μεμονωμενα προμοσιον για τηλεορασεις, πετρελαιο κλπ., εκει ειναι μεμονωμενα ουτως η αλλως και εχουν και ανταγωνισμο μεταξυ τους που αλλαζει συνεχως ανα περιοδο. Εκει τσεκαρεις ξεχωριστα οτι τυχον σε ενδιαφερει ανα περιοδο. (Στο πετρελαιο μιας που το ανεφερες, παλι η energy μεσω shell ειναι η καλυτερη συνηθως, οταν δινει το μαξ προμο καθε χειμωνα 5% + ποντους στην καρτα της, ατοκες, κλπ. Δεν ισχυει ομως ακομη, τεσπα εχει η avin και η eko τωρα καλα προμο). Το "παντου" cashback ειναι σημαντικο για αρκετους και αν εισαι επαγγελματιας και πληρωνεις πολλους διαφορετικους λογαριασμους/τιμολογια κλπ με καρτα, ακομη περισσοτερο. Πχ εγω πληρωνοντας καμια 20αρια ΔΕΚΟ με την καρτα + καποια τιμολογια προμηθευτων, μαζευω ~400 ευρω επιστροφη τον χρονο σε shell. Θα προτιμουσα ομως να μην εχω δεσμευση που τα ξοδευω (γιατι δεν εχω συμβεβλημενο πρατηριο shell στο νησι, τα ξοδευω οποτε παω Αθηνα τον χειμωνα), οποτε θα δοκιμασω τωρα την cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Παιδια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα εδω το θεμα αφορά την revolut, ανοίξτε ενα άλλο θεμα που να αναφέρεται στις ελληνικές κάρτες και πείτε τα, δεν μας ενδιαφέρουν αυτα που γράφετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όντως, ας επιστρέψουμε στα της Revolut, που για μενα παραμένει σκέτη απογοήτευση κ μπουρδ$λο τελευταίας κατηγορίας. Μόλις πέρασαν 15 χρόνια από την έκδοση της ταυτότητάς μου και μου ζήτησαν υποβολή νέων/άλλων εγγράφων ταυτοποίησης. ...τους έστειλα φωτογραφίες της άδειας οδήγησης κατά τις 11πμ σήμερα και αιφνιδίως λαμβάνω μήνυμα κατά τις 7μμ ότι ο λογαριασμός μου έχει περιορισθεί μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι... ...λένε θα πάρει γύρω στις 4 εργάσιμες... Φαντάσου, είμαι πελάτης από τον καιρό του περιορισμού κεφαλαίων, έχουν τα νομικά μου έγγραφα τόσα χρόνια και μέχρι να επαληθευθούν τα νέα έγγραφα που υπέβαλα, ξαφνικά μπλοκάρουν Σάββατο βράδυ κάθε συναλλαγή "μέχρι νεωτέρας"... ...ποιά τράπεζα μεταχειρίζεται έτσι τους πελάτες της;; Σκεφθείτε να ταξίδευα ή να είχα μεταφέρει εκεί χρήματα για αγορές. Πλήρης εγκλωβισμός... Βέβαια κάθε άλλο παρά ασυνήθιστο για τη Revolut... ...μού είχε μπλοκάρει το λογαριασμό για 2.5 χρόνια, από αρχές 2019 μέχρι Αύγουστο του 2021 (τελευταία συναλλαγή η αγορά μιας συνδρομής Kaspersky), επειδή το αυτόματο σύστημά τους εντοπισε μια πιθανώς προβληματική συναλλαγή... Επί 2.5 χρόνια επανειλημμένα ρωτούσα 1) Ποιά συναλλαγή είναι προβληματική, 2) Τί είδους παράβαση υποτίθεται πως ελέγχεται, χωρίς να λάβω ποτέ καμιά απάντηση. Ενώ είχα αποφασίσει να απευθυνθώ σε φορέα μεσολάβησης και να υποβάλω καταγγελία στη ΤτΕ (αφού το ίδρυμα είχε πάρει άδεια τότε πρόσφατα) ήθελα να έχω μια πρόσφατη επικοινωνία κ μετά από μήνες ρώτησα τα ίδια κ εδέησαν και το ξεκλείδωσαν χωρίς να δώσουν καμία πληροφορία. ... Έλεγα να κρατήσω ανοιχτό το λογαριασμό μηπως και...αλλά ακόμη κι αυτό καθίσταται προβληματικό με το συγκεκριμένο ίδρυμα... ...πώς είναι δυνατόν να τους εμπιστευτώ να μεταφέρω ποτέ ξανά χρήματα εκεί, όταν - μπλοκάρουν το λογαριασμό χωρίς λόγο, χωρίς δηλωθείσα αιτία και χωρίς να δίνουν πρόσβαση σε καμία διαδικασία αμφισβήτησης κ ενημέρωσης προόδου. - περιορίζουν κα΄θε συναλλαγή, ξαφνικά, σε Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν τα νομικά μου έγγραφα εδώ και χρόνια κι ενώ μόλις προ ωρών είχα ανεβάσει φωτογραφίες ισχύοντος διπλώματος οδήγησης (στυλ πιστωτικής κάρτας) και ανέμενα επιβεβαίωση ότι "όλα καλά". Μόλις "αποκατασταθεί" η πρόσβαση (να δούμε πόσο καιρό θα πάρει), θα κλείσω το λογαριασμό να τελειώνουμε...δεν αξίζει λεπτό ενασχόλησης πλέον. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από definitio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, definitio είπε Όντως, ας επιστρέψουμε στα της Revolut, που για μενα παραμένει σκέτη απογοήτευση κ μπουρδ$λο τελευταίας κατηγορίας. Μόλις πέρασαν 15 χρόνια από την έκδοση της ταυτότητάς μου και μου ζήτησαν υποβολή νέων/άλλων εγγράφων ταυτοποίησης. ...τους έστειλα φωτογραφίες της άδειας οδήγησης κατά τις 11πμ σήμερα και αιφνιδίως λαμβάνω μήνυμα κατά τις 7μμ ότι ο λογαριασμός μου έχει περιορισθεί μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι... ...λένε θα πάρει γύρω στις 4 εργάσιμες... Φαντάσου, είμαι πελάτης από τον καιρό του περιορισμού κεφαλαίων, έχουν τα νομικά μου έγγραφα τόσα χρόνια και μέχρι να επαληθευθούν τα νέα έγγραφα που υπέβαλα, ξαφνικά μπλοκάρουν Σάββατο βράδυ κάθε συναλλαγή "μέχρι νεωτέρας"... ...ποιά τράπεζα μεταχειρίζεται έτσι τους πελάτες της;; Σκεφθείτε να ταξίδευα ή να είχα μεταφέρει εκεί χρήματα για αγορές. Πλήρης εγκλωβισμός... Βέβαια κάθε άλλο παρά ασυνήθιστο για τη Revolut... ...μού είχε μπλοκάρει το λογαριασμό για 2.5 χρόνια, από αρχές 2019 μέχρι Αύγουστο του 2021 (τελευταία συναλλαγή η αγορά μιας συνδρομής Kaspersky), επειδή το αυτόματο σύστημά τους εντοπισε μια πιθανώς προβληματική συναλλαγή... Επί 2.5 χρόνια επανειλημμένα ρωτούσα 1) Ποιά συναλλαγή είναι προβληματική, 2) Τί είδους παράβαση υποτίθεται πως ελέγχεται, χωρίς να λάβω ποτέ καμιά απάντηση. Ενώ είχα αποφασίσει να απευθυνθώ σε φορέα μεσολάβησης και να υποβάλω καταγγελία στη ΤτΕ (αφού το ίδρυμα είχε πάρει άδεια τότε πρόσφατα) ήθελα να έχω μια πρόσφατη επικοινωνία κ μετά από μήνες ρώτησα τα ίδια κ εδέησαν και το ξεκλείδωσαν χωρίς να δώσουν καμία πληροφορία. ... Έλεγα να κρατήσω ανοιχτό το λογαριασμό μηπως και...αλλά ακόμη κι αυτό καθίσταται προβληματικό με το συγκεκριμένο ίδρυμα...πώς είναι δυνατόν να τους εμπιστευτώ να μεταφέρω ποτέ ξανά χρήματα εκεί, όταν - μπλοκάρουν το λογαριασμό χωρίς λόγο, χωρίς δηλωθείσα αιτία και χωρίς να δίνουν πρόσβαση σε καμία διαδικασία αμφισβήτησης κ ενημέρωσης προόδου. - περιορίζουν κα΄θε συναλλαγή, ξαφνικά, σε Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν τα νομικά μου έγγραφα εδώ και χρόνια κι ενώ μόλις προ ωρών είχα ανεβάσει φωτογραφίες ισχύοντος διπλώματος οδήγησης (στυλ πιστωτικής κάρτας) και ανέμενα επιβεβαίωση ότι "όλα καλά". Δεχονται το δίπλωμα οδηγησης ως έγγραφο ταυτοποίησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε αν ξοδεύεις αρκετά για καύσιμα τη βγάζεις τη συνδρομή των 30€. Έχω την κάρτα 4 χρόνια, δεν έχω χρεωθεί ποτέ συνδρομή. Δεν ξέρω για τις νέες εκδόσεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεχονται το δίπλωμα οδηγησης ως έγγραφο ταυτοποίησης; Δέχονται, επιλέγεις τί θα ανεβάσεις, αλλά γιατί να παγώσουν τις συναλλαγές όσο το ελέγχουν κ για παλιό πελάτη κ για 4 μέρες; Και Σαββατοκύριακο/Σάββατο βράδυ μάλιστα. Απλώς αναξιοπιστία κ προβλήματα από το τίποτα κ για το τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα