nek4d Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Επίσης. Που να την βρω την «νέα ευρωπαϊκή» κάρτα που λες;; Οι τελευταιες καρτες που μου εχουν δωσει αυτοματα απο Revolut, ξεκινανε απο 53545634 (virtual) και 52734635 (φυσικη) βγαζουν χωρα Ελλαδα στο binlist, ενω οι παλιες απο 4165983 και 45965482 βγαζουν Αγγλια. Δεν τις ζητησα ετσι, οτι εστειλαν. Λογικα αν ζητησεις οχι Αγγλικες θα τους ειναι ευκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, nek4d είπε Οι τελευταιες καρτες που μου εχουν δωσει αυτοματα απο Revolut, ξεκινανε απο 53545634 (virtual) και 52734635 (φυσικη) βγαζουν χωρα Ελλαδα στο binlist, ενω οι παλιες απο 4165983 και 45965482 βγαζουν Αγγλια. Δεν τις ζητησα ετσι, οτι εστειλαν. Λογικα αν ζητησεις οχι Αγγλικες θα τους ειναι ευκολο. Πάντως το τμήμα καρτών της Revolut (και μάλιστα όπως μου είπαν, με παρέπεμψαν σε υπάλληλο ανώτερης κατηγορίας, γιατί δεν μπορούσαν οι προηγούμενοι να βρουν τι έφταιγε), μου απάντησε ότι κατά την έκδοση κάρτας, το σύστημα αποφασίζει αυτόματα και ούτε ο ίδιος μπορεί να παρέμβει... Γι αυτό και πάλι εγγλέζικη κάρτα έβγαλε το σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, nek4d είπε Οι τελευταιες καρτες που μου εχουν δωσει αυτοματα απο Revolut, ξεκινανε απο 53545634 (virtual) και 52734635 (φυσικη) βγαζουν χωρα Ελλαδα στο binlist, ενω οι παλιες απο 4165983 και 45965482 βγαζουν Αγγλια. Δεν τις ζητησα ετσι, οτι εστειλαν. Λογικα αν ζητησεις οχι Αγγλικες θα τους ειναι ευκολο. Το 5 δεν είναι mastercard και το 4 visa? Παντως εμένα η καινουργια revolut που βγήκε Ιούλη,λήγει Ιούλη του 27,ξεκινάει απο 4165 και ειναι visa.H Glow που την έβγαλα πέρυσι τον απρίλη πάλι visa και 4165 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paranoid_android Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Συντομα κανω ταξιδι εκτος EU, οποτε αποφασισα να βγαλω ρεβολουτ, ειδικα τωρα που πιστωνονται 25€ απο την Βονταφον Θελω να ρωτησω σχετικα, μιας κ δεν εβγαλα ακρη απ το live support 1) εκανα εγγραφη κ κατεβασα την ρφαρμογη μεσω του λινκ που μου εστειλαν απο vodafone 2) επελεξα το standard προγραμμα γιατι δε με ενδοαφερει το premium μελλοντικα. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα πιστωθουν τα 25ε ή τα εχασα? 3) προσπαθω να φορτωσω χρηματα στην καρτα αλλα μου βγαζει error και δε με αφηνει. Πρεπει να καν αιτηση για φυσικη καρτα για να μπορεσω να φορτωσω λεφτα? Τι παει λαθος? (4. Πιστευετε αξιζει να χω φυσικη καρτα?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το 5 δεν είναι mastercard και το 4 visa? Παντως εμένα η καινουργια revolut που βγήκε Ιούλη,λήγει Ιούλη του 27,ξεκινάει απο 4165 και ειναι visa.H Glow που την έβγαλα πέρυσι τον απρίλη πάλι visa και 4165 Ναι το 5 ειναι master και το 4 Visa. Τα ίδια και σε μένα 4165 τοσο η περσινή glow οσο και η φετινη καινουρια μωβ. Αγγλικες και οι δυο ενω εχω ανοιξει τον λογαριασμό από Ελλαδα. Τοσα χρονια δεν εχω παρει ποτε ελληνική. Παρόλα αυτα μια χαρα πρόσθεσα φέτος τον Ιούνιο την καινούρια αγγλική μωβ revolut. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, paranoid_android είπε Καλησπέρα. Συντομα κανω ταξιδι εκτος EU, οποτε αποφασισα να βγαλω ρεβολουτ, ειδικα τωρα που πιστωνονται 25€ απο την Βονταφον Τί είναι αυτά τα €25 που πιστώνονται απο τη Vodafone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zoranb είπε Τί είναι αυτά τα €25 που πιστώνονται απο τη Vodafone; https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/25-metrita-2-mines-free-revolut-premium/ Εχει πολλα 'ψιλα' γραμματα, καλυτερα απεφυγε το ακομη και αν εισαι φοιτητης. (πχ. αν ακυρωσεις στους 2 μηνες,θα σε χρεωσει για 2 μηνες premium. Αν οχι,θα ειναι δωρεαν.Οι 2 μηνες premium ειναι γυρω στα 16 ευρω). Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Jumbi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, paranoid_android είπε Καλησπέρα. Συντομα κανω ταξιδι εκτος EU, οποτε αποφασισα να βγαλω ρεβολουτ, ειδικα τωρα που πιστωνονται 25€ απο την Βονταφον Θελω να ρωτησω σχετικα, μιας κ δεν εβγαλα ακρη απ το live support 1) εκανα εγγραφη κ κατεβασα την ρφαρμογη μεσω του λινκ που μου εστειλαν απο vodafone 2) επελεξα το standard προγραμμα γιατι δε με ενδοαφερει το premium μελλοντικα. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα πιστωθουν τα 25ε ή τα εχασα? 3) προσπαθω να φορτωσω χρηματα στην καρτα αλλα μου βγαζει error και δε με αφηνει. Πρεπει να καν αιτηση για φυσικη καρτα για να μπορεσω να φορτωσω λεφτα? Τι παει λαθος? (4. Πιστευετε αξιζει να χω φυσικη καρτα?) Η επιβεβαίωση των στοιχείων που ανέβασες έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εάν βάλω στην κάρτα ένα ποσό € κ κάνω αγορές προιόντων σε $ από τη χώρα που θα βρίσκομαι, εκτός από την μετατροπή της ισοτιμίας θα υπάρχει κ καταβολή προμήθειας; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Προμήθεια υπέρ Ινσόμνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Προμήθεια υπέρ Ινσόμνια; Χρωστάω πολλά στο Insomnia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIAKOR1979 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα, Επειδή ακύρωσα το λογαριασμό μου στην revolut και πλέον δεν με αφήνει να δημιουργήσω καινούριο, υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα για συναλλαγές στην Αγγλία. Πρόκειται να ταξιδέψω και ψάχνω λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 4:34 ΜΜ, nek4d είπε Οι τελευταιες καρτες που μου εχουν δωσει αυτοματα απο Revolut, ξεκινανε απο 53545634 (virtual) και 52734635 (φυσικη) βγαζουν χωρα Ελλαδα στο binlist, ενω οι παλιες απο 4165983 και 45965482 βγαζουν Αγγλια. Δεν τις ζητησα ετσι, οτι εστειλαν. Λογικα αν ζητησεις οχι Αγγλικες θα τους ειναι ευκολο. Και εμένα που μου έστειλαν πριν 2 εβδομάδες με 5354 ξεκινάει (η φυσική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GIAKOR1979 είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Επειδή ακύρωσα το λογαριασμό μου στην revolut και πλέον δεν με αφήνει να δημιουργήσω καινούριο, υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα για συναλλαγές στην Αγγλία. Πρόκειται να ταξιδέψω και ψάχνω λύση. wise. Aλήθεια γιατί την ακυρωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, GIAKOR1979 είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Επειδή ακύρωσα το λογαριασμό μου στην revolut και πλέον δεν με αφήνει να δημιουργήσω καινούριο, υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα για συναλλαγές στην Αγγλία. Πρόκειται να ταξιδέψω και ψάχνω λύση. Monese, φορτίζει άμεσα και δωρεάν από ελληνική κάρτα (όπως η Ρεβολουτ δηλαδή) Spoiler Μπορώ να στείλω και πρόσκληση αν θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα