Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Ren_Hoek είπε

Έχω 40€ στην κάρτα και θέλω να κάνω ανάληψη. Θα με χρεώσει προμήθεια το ΑΤΜ; Θυμάμαι κάπου έγραφε πως μπορείς να κάνεις δωρεάν ανάληψη μέχρι τα 200€ ή μέχρι 5 δωρεάν αναλήψεις μέχρι να φτάσεις τα 200 και μετά αρχίζει να σε χρεώνει. Αυτό είναι μόνο από πλευράς revolut ή υπάρχει και ξεχωριστή προμήθεια από το ΑΤΜ που θα πάω να κάνω την ανάληψη;

Σε χρεώνει το ΑΤΜ,απο 2,5€ μέχρι 3€ ανάλογα την τράπεζα.Είναι ανεξάρτητο απο το αν έχεις ξεπεράσει το δωρεάν όριο αναληψης της revolut.

Δεν αξίζει,καλύτερα ψωνισε για κάποιον δικό σου και να σου δώσει τα χρήματα στο χέρι.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε

Έχω 40€ στην κάρτα και θέλω να κάνω ανάληψη. Θα με χρεώσει προμήθεια το ΑΤΜ; Θυμάμαι κάπου έγραφε πως μπορείς να κάνεις δωρεάν ανάληψη μέχρι τα 200€ ή μέχρι 5 δωρεάν αναλήψεις μέχρι να φτάσεις τα 200 και μετά αρχίζει να σε χρεώνει. Αυτό είναι μόνο από πλευράς revolut ή υπάρχει και ξεχωριστή προμήθεια από το ΑΤΜ που θα πάω να κάνω την ανάληψη;

Μπορείς να τα στείλεις σε ελληνικό λογαριασμό, κάτω από το όριο χρέωσης εισερχόμενου εμβάσματος (5-15 ευρώ, ανάλογα την τράπεζα) και τα σηκώνεις από ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας, χωρίς καμία χρέωση. Προσοχή, αν τα σηκώσεις από ΑΤΜ άλλης τράπεζας, πάλι θα χρεωθείς.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε

Οπως ειπε και ο ren_hoek τα κανεις αποστολη στην τραπεζα που συνεργαζεσαι. Τα όριοα για να μην εχεις χρεωση εισερχλομενου εμβασματος ειναι 5€ για την AB, 20€ για την Eurobank 15€ για την ΕΤΕ και 15€ για την Πειραιώς. Απο την Revolut δεν χρεωνεσαι για την αποστολή

Επεξ/σία από alfeios
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους…

Ιστορία για γερά νεύρα…

Τον Μάιο που μας πέρασε η Revolut κατάργησε την προηγουμένη χρεωστική μου κάρτα (χωρίς να έχει λήξει - φαντάζομε έγινε σε όλους μας) και μου την αντικατέστησε με καινούργια δωρεάν.

Έβαλα την νέα κάρτα στο PayPal αλλά ξέχασα να κάνω εκείνη την στιγμή την επαλήθευση…

Στις 5 Οκτ (πριν 1 μήνα) χρειάστηκα την κάρτα για αγορά και προχώρησα σε επαλήθευση μέσα από το ΡΡ…

Ήρθε το μήνυμα στην εφαρμογή της Revolut και από την μεριά της Revolut η επαλήθευση πραγματοποιήθηκε κανονικά (έγινε δηλαδή η εικονική χρέωση).

Στο PayPal δεν προχωρούσε η διαδικασία…

Καταργώ και ξανά βάζω την κάρτα στο PayPal και προχωρώ για 2η φορά σε επαλήθευση…

Ολοκληρώθηκε για 2η φορά από την μεριά της Revolut αλλά πάλι στο ΡΡ τίποτα…

Ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα στην PP…

Τα έβρισκαν όλα μια χαρά και έριχναν το πρόβλημα στην Revolut…

Η Revolut από την μεριά της έλεγε ότι εμείς κάναμε την επαλήθευση, οπότε κάτι γίνετε στο ΡΡ…

Ξανά τηλ στην ΡΡ… αυτή την φορά η κοπελιά που με εξυπηρέτησε και δοκιμάσαμε πολλά σενάρια χωρίς αποτέλεσμα, έστειλε την υπόθεση στο ανώτερο τμήμα του ΡΡ…

Αυτοί μετά την εξέταση του προβλήματος μου απάντησαν με μήνυμα ότι «Αντρέα, τα αρχεία μας δείχνουν ότι η εν λόγω κάρτα έχει εκδοθεί εκτός ΕΕ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι οι κάρτες που εκδόθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούν πλέον να προστεθούν σε λογαριασμούς PayPal που έχουν δημιουργηθεί εκτός Αγγλίας.»

Δηλαδή φταίει η κάρτα που έχει εκδοθεί στην Αγγλία και επειδή ο λογαριασμός μου του ΡΡ είναι σε χώρα της ΕΕ δεν μπορεί να γίνει κάτι!!!!

Επιστρέφω σε νέα επικοινωνία με την Revolut…

Στέλνω όλη την αλληλογραφία και με παρέπεμψαν με το τμήμα καρτών για μια ακόμη φορά, με ερώτηση μου αν όντως η κάρτα μου είναι από Αγγλία (ΗΒ).

Στην Revolut μου έδωσαν τον παρακάτω σύνδεσμο https://binlist.net όπου βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, σου δείχνει σε ποια χώρα έχει εκδοθεί… και είναι όντως στο ΗΒ…

Επειδή και σε αυτούς φαίνεται η όλη ιστορία περίεργη, μου πρότειναν να μου δημιουργήσουν μια νέα εικονική κάρτα (που και αυτή έχει εκδοθεί στο ΗΒ) και να δοκιμάσω την νέα κάρτα να την συνδέσω στο ΡΡ…

Και ως δια μαγείας η νέα κάρτα πέρασε κανονικά στο ψηφιακό πορτοφόλι του ΡΡ και έγινε άμεσα η επαλήθευση…!

Έστειλα ένα όμορφο και ευγενέστατο ξέχεσμα στο ΡΡ με όλη την συνομιλία και την λύση με την νέα κάρτα που έχει εκδοθεί και αυτή στο ΗΒ και επαληθεύτηκε!

Ενημέρωση.

Μετά το ξέχεσμα με το γάντι που έστειλα στο PP μου απάντησαν: "Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την PayPal σχετικά με το πρόβλημα προσθήκης της κάρτας σας με λήξη XX06 στον λογαριασμό σας στο PayPal. Έχω ελέγξει τον λογαριασμό σας και μπορώ να δω ότι αυτή τη στιγμή διαθέτετε ελληνικό λογαριασμό PayPal. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στην ίδια χώρα με τον λογαριασμό σας στο PayPal. Όταν δημιουργήσατε αρχικά τον λογαριασμό, σας επιτρέψαμε να εισάγετε μια ξένη κάρτα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας ενώ ρυθμίζετε μια ελληνική κάρτα. Μόλις αυτή η κάρτα λήξει ή αφαιρεθεί, σας ζητάμε να προσθέσετε μια ελληνική κάρτα."

Κάτι πρέπει να πίνουν... δεν εξηγείται διαφορετικά...

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 4

Προβλημα του paypal ηταν αυτο και απο την αρχη επρεπε να δοκιμασεις αλλη καρτα απο τις νεες Ευρωπαικες της Ρεβο.

Το brexit εγινε πριν πολλα χρονια αλλα το φαντασμα του ακομη ταλαιπωρει πολυ κοσμο, μην το παιρνεις προσωπικα...

4 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Καλημέρα σε όλους…

Ιστορία για γερά νεύρα…

Τον Μάιο που μας πέρασε η Revolut κατάργησε την προηγουμένη χρεωστική μου κάρτα (χωρίς να έχει λήξει - φαντάζομε έγινε σε όλους μας) και μου την αντικατέστησε με καινούργια δωρεάν.

Έβαλα την νέα κάρτα στο PayPal αλλά ξέχασα να κάνω εκείνη την στιγμή την επαλήθευση…

Στις 5 Οκτ (πριν 1 μήνα) χρειάστηκα την κάρτα για αγορά και προχώρησα σε επαλήθευση μέσα από το ΡΡ…

Ήρθε το μήνυμα στην εφαρμογή της Revolut και από την μεριά της Revolut η επαλήθευση πραγματοποιήθηκε κανονικά (έγινε δηλαδή η εικονική χρέωση).

Στο PayPal δεν προχωρούσε η διαδικασία…

Καταργώ και ξανά βάζω την κάρτα στο PayPal και προχωρώ για 2η φορά σε επαλήθευση…

Ολοκληρώθηκε για 2η φορά από την μεριά της Revolut αλλά πάλι στο ΡΡ τίποτα…

Ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα στην PP…

Τα έβρισκαν όλα μια χαρά και έριχναν το πρόβλημα στην Revolut…

Η Revolut από την μεριά της έλεγε ότι εμείς κάναμε την επαλήθευση, οπότε κάτι γίνετε στο ΡΡ…

Ξανά τηλ στην ΡΡ… αυτή την φορά η κοπελιά που με εξυπηρέτησε και δοκιμάσαμε πολλά σενάρια χωρίς αποτέλεσμα, έστειλε την υπόθεση στο ανώτερο τμήμα του ΡΡ…

Αυτοί μετά την εξέταση του προβλήματος μου απάντησαν με μήνυμα ότι «Αντρέα, τα αρχεία μας δείχνουν ότι η εν λόγω κάρτα έχει εκδοθεί εκτός ΕΕ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι οι κάρτες που εκδόθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούν πλέον να προστεθούν σε λογαριασμούς PayPal που έχουν δημιουργηθεί εκτός Αγγλίας.»

Δηλαδή φταίει η κάρτα που έχει εκδοθεί στην Αγγλία και επειδή ο λογαριασμός μου του ΡΡ είναι σε χώρα της ΕΕ δεν μπορεί να γίνει κάτι!!!!

Επιστρέφω σε νέα επικοινωνία με την Revolut…

Στέλνω όλη την αλληλογραφία και με παρέπεμψαν με το τμήμα καρτών για μια ακόμη φορά, με ερώτηση μου αν όντως η κάρτα μου είναι από Αγγλία (ΗΒ).

Στην Revolut μου έδωσαν τον παρακάτω σύνδεσμο https://binlist.net όπου βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, σου δείχνει σε ποια χώρα έχει εκδοθεί… και είναι όντως στο ΗΒ…

Επειδή και σε αυτούς φαίνεται η όλη ιστορία περίεργη, μου πρότειναν να μου δημιουργήσουν μια νέα εικονική κάρτα (που και αυτή έχει εκδοθεί στο ΗΒ) και να δοκιμάσω την νέα κάρτα να την συνδέσω στο ΡΡ…

Και ως δια μαγείας η νέα κάρτα πέρασε κανονικά στο ψηφιακό πορτοφόλι του ΡΡ και έγινε άμεσα η επαλήθευση…!

Έστειλα ένα όμορφο και ευγενέστατο ξέχεσμα στο ΡΡ με όλη την συνομιλία και την λύση με την νέα κάρτα που έχει εκδοθεί και αυτή στο ΗΒ και επαληθεύτηκε!

Ενημέρωση.

Μετά το ξέχεσμα με το γάντι που έστειλα στο PP μου απάντησαν: "Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την PayPal σχετικά με το πρόβλημα προσθήκης της κάρτας σας με λήξη XX06 στον λογαριασμό σας στο PayPal. Έχω ελέγξει τον λογαριασμό σας και μπορώ να δω ότι αυτή τη στιγμή διαθέτετε ελληνικό λογαριασμό PayPal. Μπορούμε να δεχτούμε μόνο πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στην ίδια χώρα με τον λογαριασμό σας στο PayPal. Όταν δημιουργήσατε αρχικά τον λογαριασμό, σας επιτρέψαμε να εισάγετε μια ξένη κάρτα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας ενώ ρυθμίζετε μια ελληνική κάρτα. Μόλις αυτή η κάρτα λήξει ή αφαιρεθεί, σας ζητάμε να προσθέσετε μια ελληνική κάρτα."

Κάτι πρέπει να πίνουν... δεν εξηγείται διαφορετικά...

Εχω συνδέσει στο PP που άνοιξα στην Ελλαδα  την revolut που άνοιξα Ελλάδα,την monese και την  virgin money που άνοιξα Αγγλία.Ολες δουλευουν χωρίς πρόβλημα,την revolut και την monese τις  άλλαξα πέρυσι ενώ την  virgin την πρόσθεσα πριν 2 χρόνια.

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχω συνδέσει στο PP που άνοιξα στην Ελλαδα  την revolut που άνοιξα Ελλάδα,την monese και την  virgin money που άνοιξα Αγγλία.Ολες δουλευουν χωρίς πρόβλημα,την revolut και την monese τις  άλλαξα πέρυσι ενώ την  virgin την πρόσθεσα πριν 2 χρόνια.

Βρε χαίρω πολύ…

Το γνωρίζω… με την νέα Αγγλική κάρτα αμέσως ολοκληρώθηκε η διαδικασία…

Και το PP συνεχίζει τις μπαρούφες για «εγγλέζικες» κάρτες που απαγορεύονται σε ελληνικό λογαριασμό PP…

Τεσπα… μέχρι το 2027 έχω την ησυχία μου…

16 λεπτά πριν, nek4d είπε

Προβλημα του paypal ηταν αυτο και απο την αρχη επρεπε να δοκιμασεις αλλη καρτα απο τις νεες Ευρωπαικες της Ρεβο.

Που να την βρω την «νέα ευρωπαϊκή»;;;

6 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Παντα φταιει ο αλλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παντα φταιει ο αλλος

Που σημαίνει τι;

Ότι το ΡΡ δεν δέχεται σε ελληνικούς λογαριασμούς κάρτα από το ΗΒ;

Ή ότι αν δεν το κάνεις θα γίνει μαγικά η επαλήθευση που απέτυχε;

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, nek4d είπε

Βαλε την virtual που σου δινει.

Βρε αυτό έκανα… το γράφω αλώστε…

το πρόβλημα για εμένα (έστω και έτσι) λύθηκε… απλά στην ΡΡ ενώ τους εξήγησα τι και πως, τους προέτρεψα να δουν την νέα εικονική κάρτα μου ότι είναι και αυτή κάρτα από το ΗΒ και εντούτοις συνδέθηκε κανονικά με το ΡΡ…

οπότε οι π@@@@ριες για κάρτες του ΗΒ που δεν γίνετε να συνδεθούν με ευρωπαϊκούς λογαριασμούς ΡΡ είναι για γέλια…

αλλά και πάλι δεν το καταλαβαίνουν…

Επίσης. Που να την βρω την «νέα ευρωπαϊκή» κάρτα που λες;;

image.png.c067951d470ba89b3f026b10f4cd510c.png

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...