mercator84 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δεν χρειάζεται να το μηνενισεις. Όταν πλησιάζεις το όριο σου πετάει notification στο κινητό και την επιλογή να συνεχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Το 4ψήφιο pin της εφαρμογής μπορεί να αυξηθεί σε 6ψήφιο; Στις πόσες αποτυχημένες προσπάθειες κλειδώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Spoiler απόν άουρ σόυλς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Σε όλες τις ερωτήσεις σου υπάρχουν απαντήσεις στο help section της revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, για ανήλικο που θα παει σχολική εκδρομή Βουλγαρία υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσει revolut για τις πληρωμες του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, GeG είπε Καλησπέρα, για ανήλικο που θα παει σχολική εκδρομή Βουλγαρία υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσει revolut για τις πληρωμες του ; Νομίζω υπάρχει revolut kids Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, GeG είπε Καλησπέρα, για ανήλικο που θα παει σχολική εκδρομή Βουλγαρία υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσει revolut για τις πληρωμες του ; Δωσε του την κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, GeG είπε Καλησπέρα, για ανήλικο που θα παει σχολική εκδρομή Βουλγαρία υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσει revolut για τις πληρωμες του ; σαν τι θα πληρωσει????βαλε ενα οριο 50 ευρω και δωσε τη δικη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, apostolos22 είπε Νομίζω υπάρχει revolut kids Έχει περιορισμούς η revolut junior. Δεν περνάνε συναλλαγές από καταστήματα που έχουν κωδικό που δεν είναι για παιδιά. (πχ bar) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 26/10/2022 στις 9:37 ΠΜ, GeG είπε Καλησπέρα, για ανήλικο που θα παει σχολική εκδρομή Βουλγαρία υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιήσει revolut για τις πληρωμες του ; https://www.revolut.com/revolut-under-18/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexntour77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/8/2018 στις 3:03 ΜΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε από το προηγούμενο: Καλησπέρα και χρόνια πολλά εκανα λογαριασμό στην ρεβολουτ αλλά το βαρέθηκα δεν το χρησιμοποιούσα και ήθελα να το διαγράψω αλλά πριν το διαγράψω μου είπαν πως βάσει νόμου για 6 χρόνια θα κρατούσαν τα στοιχεία μου … είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Alexntour77 είπε εκανα λογαριασμό στην ρεβολουτ αλλά το βαρέθηκα δεν το χρησιμοποιούσα και ήθελα να το διαγράψω αλλά πριν το διαγράψω μου είπαν πως βάσει νόμου για 6 χρόνια θα κρατούσαν τα στοιχεία μου … είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ; Nothing to worry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Alexntour77 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά εκανα λογαριασμό στην ρεβολουτ αλλά το βαρέθηκα δεν το χρησιμοποιούσα και ήθελα να το διαγράψω αλλά πριν το διαγράψω μου είπαν πως βάσει νόμου για 6 χρόνια θα κρατούσαν τα στοιχεία μου … είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ; Σαν τι;Τι έχεις να ανησυχείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Έχω 40€ στην κάρτα και θέλω να κάνω ανάληψη. Θα με χρεώσει προμήθεια το ΑΤΜ; Θυμάμαι κάπου έγραφε πως μπορείς να κάνεις δωρεάν ανάληψη μέχρι τα 200€ ή μέχρι 5 δωρεάν αναλήψεις μέχρι να φτάσεις τα 200 και μετά αρχίζει να σε χρεώνει. Αυτό είναι μόνο από πλευράς revolut ή υπάρχει και ξεχωριστή προμήθεια από το ΑΤΜ που θα πάω να κάνω την ανάληψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα