Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πάει κάποιος εξωτερικό κ στην κάρτα του έχει ορίσει να λειτουργεί το geolocation για λόγους ασφαλείας στις αγορές… τί γίνεται;

Επεξ/σία από zoranb
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Όταν πάει κάποιος εξωτερικό κ στην κάρτα του έχει ορίσει να λειτουργεί το geolocation για λόγους ασφαλείας στις αγορές… τί γίνεται;

Τι να γίνεται;Πάει παρέα με το κινητό.Oπου θα είναι το κινητό θα είναι και η κάρτα.

Αν έχεις πρόβλημα βγάλτο το geolocation.

Εγω που τις έχω αφήσει Ελλάδα τις revolut καρτες το έχω βγάλει.

Μόλις τώρα, zoranb είπε

Θα έχω άλλη sim κάρτα εκεί… δεν θα είναι πρόβλημα λες;

Tι σχέση έχει η sim?

Αφου ζορίζεσαι τόσο αφαίρεσε την επιλογή για το  geolocation.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Tι σχέση έχει η sim?

Mάλλον άκυρο,μπορεί να έχει σχέση η σιμ γιατί μπορει να χρειαστεί σμς κλπ και να μην μπορείς  να τα λάβεις.Δεν έχεις κινητό με 2 sims?

Μόλις τώρα, zoranb είπε

Με άλλη sim πως θα λαμβάνω OTP μνμτα; Θα έρχονται στο viber?

Δεν θυμάμαι να μου έχει ζητήσει ΟΤΡ πάντως τόσο χρόνια που την έχω.Απο την εφαρμογή έχει ζητήσει επιβεβαίωση.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το έχεις κάνει; Ξέρεις από πού απενεργοποιείται ή από πού μπορεί να ζητήσει κανείς να λαμβάνει μέσω viber τα OTP;

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις κινητό με 2 sims?

Αν είχα δεν θα υπήρχε πρόβλημα, πέραν του ότι θα χρεωνόμουν κάθε φορά που θα λάμβανα στην Ελληνική sim διάφορα sms από τις ενημερώσεις των κινήσεων της κάρτας... ή δεν στέλνει sms?

1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Το έχεις κάνει; Ξέρεις από πού απενεργοποιείται ή από πού μπορεί να ζητήσει κανείς να λαμβάνει μέσω viber τα OTP;

Αν είχα δεν θα υπήρχε πρόβλημα, πέραν του ότι θα χρεωνόμουν κάθε φορά που θα λάμβανα στην Ελληνική sim διάφορα sms από τις ενημερώσεις των κινήσεων της κάρτας... ή δεν στέλνει sms?

Απο τις κάρτες το αφαιρείς.Διαλέγεις την κάρτα,ρυθμίσεις,στο ασφάλεια θα το βρεις.

Δεν μου έχει στείλει με sms ,δεν θυμάμαι κάτι και όλο το καλοκαιρι την χρησιμοποιούσε Ελλάδα ενώ το κινητό το είχα Αγγλία.Για online αν θυμάμαι καλά ζητάει επιβεβαίωση απο την εφαρμογή.

Το μονο που έκανα ήταν να μηδενίζω το ποσό που δίνει για τις ανέπαφες ώστε να μην χρειάζεται να βάζει την κάρτα στο pos.

Που θα πας και θα χρεώνεσαι εισερχόμενα sms?Oι ενημερώσεις απο τις κινησεις έρχονται σαν ειδοποιήσεις απο την εφαρμογή.Ψάχνω τα sms και δεν βρίσκω απο την  revolut κάτι.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το μονο που έκανα ήταν να μηδενίζω το ποσό που δίνει για τις ανέπαφες ώστε να μην χρειάζεται να βάζει την κάρτα στο pos.

Δεν το κατάλαβα αυτό!

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Που θα πας και θα χρεώνεσαι εισερχόμενα sms?

Ωκεανία

8 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν το κατάλαβα αυτό!

Εχει όριο τα 150€ για ανεπαφες συναλλαγές.Οταν τα φτάσεις τότε θα πρέπει να βάλεις την καρτα στο pos.Ή να το μηδενίσεις για άλλα 150€.Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις.Επίσης μπορείς να την βάλεις στο κινητό και να πληρώνεις απο εκεί και να μην ανησυχείς αν θα πιάσεις το όριο.

Καλά να περάσεις.Συμβουλή,μην πας με μια κάρτα μόνο.Τουλάχιστον 2 αν όχι πιο πολλές.

• Like 1

2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πώς το μηδένιζες το ποσό;

Ανοιξε την εφαρμογή και πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάρτας όπως έγραψα και πιο πάνω και θα το βρεις.

Ψαξε και λίγο μονος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...