Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Λοιπον δοκιμασα με το paypal φορτώνοντας 1€ μέσω request payment και παρατήρησα πως όντως εχει υψηλή προμήθεια... 1€ κ μου εβαλε στο υπόλοιπο 0,62€ δηλαδή 0,38€ προμήθεια.
Που σημαίνει οτι στα 10€ πληρωμής θα χρεώσει 3,8€; Πραγματικά ασύμφορο.

Μετά παρατήρησα πως για withdraw εμφανιζει επιλογη να τα στείλει μονο σε ΙΒΑΝ και οχι στις κάρτες που εχω περάσει και που χρησιμοποιώ κατα διαστήματα για αγορές.

Εγω εννοουσα απο τις 2 καρτες που χω συνδεδεμενες στο paypal να γινει top up σε ρεβο απο την καρτα,προφανως και δε συμφερει απο balance σε paypal,το χα δοκιμασει εν οψη cc και ειχα χασει αρκετα σε προμηθειες τοτε..απ οτι καταλαβαινω ημονη safe λυση παραμενει του εμβασματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα. Σε λιγες μερες η εικονικη καρτα μου ληγει. Δεν εχω βρει πως και αν μπορω να την ανανεωσω. Υπαρχει καποιος τροπος ανανεωσης ή πρεπει να δημιουργησω αλλη,νεα εικονικη καρτα ?

Αν έχεις χρήματα σ' αυτήν που ληγει μεταφέρονται αυτόματα στην καινούργια; Πήγα να βγάλω καινούργια για τον αδερφό μου που λήγει τέλη του έτους και ήθελε λεφτά. Δωρεάν δεν είναι;

1 hour ago, alexx said:

Αν έχεις χρήματα σ' αυτήν που ληγει μεταφέρονται αυτόματα στην καινούργια; Πήγα να βγάλω καινούργια για τον αδερφό μου που λήγει τέλη του έτους και ήθελε λεφτά. Δωρεάν δεν είναι;

Μάλλον ζητάει χρήματα επειδή θεωρεί ότι πας να βγάλεις δεύτερη κάρτα. Αν περιμένεις, τότε κάπου 20 μέρες πριν λήξει η υφιστάμενη κάρτα θα σου έρθει ειδοποίηση στο app της revo και θα σου λέει η κάρτα σ΄ντομα θα λήξει και πάτα εδώ για να σου στείλουμε νέα κάρτα (η οποία είναι δωρεάν εκτός αν ζητήσεις premium).

4 hours ago, kokolokor5 said:

καλησπερα. Σε λιγες μερες η εικονικη καρτα μου ληγει. Δεν εχω βρει πως και αν μπορω να την ανανεωσω. Υπαρχει καποιος τροπος ανανεωσης ή πρεπει να δημιουργησω αλλη,νεα εικονικη καρτα ?

Μπήκες στο app? Εκεί θα σου λέει οδηγίες. Εμένα λήγει τέλος του μήνα και μου ήρθε ενημέρωση στο app και μέσα σε 5-6 μέρες παρέλαβα τη νέα κάρτα.

48 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Παιδιά με Alpha bank προσπαθώ να κάνω top up και δεν το δέχεται. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Σοβαρά ;   Δεν κάνει top up απο Ελληνική κάρτα ;   Συγνώμη για την ειρωνεία αλλά αν έκανες τον ελάχιστο, ελάχιστο κόπο να διαβάσεις δυο πραγματάκια πριν ποστάρεις την ερώτησή σου θα είχες και την απάντηση....Tα CC (capital controls) είναι ακόμα εδω πως να φορτίσεις με κάρτα ελληνικής τράπεζας; Μόνο με κάρτα εξωτερικού φορτίζει ή με έμβασμα απο τράπεζα (προτεινόμενο μέσω e-banking)

• Like 1

11 λεπτά πριν, molot12 είπε

Σοβαρά ;   Δεν κάνει top up απο Ελληνική κάρτα ;   Συγνώμη για την ειρωνεία αλλά αν έκανες τον ελάχιστο, ελάχιστο κόπο να διαβάσεις δυο πραγματάκια πριν ποστάρεις την ερώτησή σου θα είχες και την απάντηση....Tα CC (capital controls) είναι ακόμα εδω πως να φορτίσεις με κάρτα ελληνικής τράπεζας; Μόνο με κάρτα εξωτερικού φορτίζει ή με έμβασμα απο τράπεζα (προτεινόμενο μέσω e-banking)

Οταν λέμε δυο πραγματάκια εννοούμε 1 πλήρες θέμα και 1 ακόμα με 60+ σελίδες; Ναι το ξέρω ότι σκέτο ίσως με εμπόδιζε αλλά ρωτάω περισσότερο ως τρόπο να το παρακάμψουμε. Αν δεν υπάρχει απλά θα περιμένω να εκδοθεί ο αγγλικός τραπεζικός μου λογαριασμός και αν κάνω τη δουλειά με εκείνον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Οταν λέμε δυο πραγματάκια εννοούμε 1 πλήρες θέμα και 1 ακόμα με 60+ σελίδες; Ναι το ξέρω ότι σκέτο ίσως με εμπόδιζε αλλά ρωτάω περισσότερο ως τρόπο να το παρακάμψουμε. Αν δεν υπάρχει απλά θα περιμένω να εκδοθεί ο αγγλικός τραπεζικός μου λογαριασμός και αν κάνω τη δουλειά με εκείνον. 

ο φιλος στο λεει υπο την εννοια οτι μια-δυο σελιδες πίσω να πας, καθε τρεις και λιγο ολο και καποιος το ρωταει... ειναι η πιο στανταρ ερώτηση...

Επεξ/σία από kon1to

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ερώτηση, γιατί μάλλον κάτι μου διαφεύγει.

Είχα καιρό να φορτώσω τη revolut. Την τελευταία φορά μου είχε κρατήσει η Πειραιώς προμήθεια 1€. Σήμερα, ολοκληρώνοντας τη μεταφορά εμβάσματος, διαπίστωσα πως ως "προμήθεια εμβάσματος" με χρέωσε 0.50€. Φίλος που προσπάθησε να κάνει το ίδιο, λίγο μετά από εμένα, του χρέωνε ως έξοδα 1€.

Από περιέργεια, μπήκα και στην πλατφόρμα υπολογισμού χρέωσης εμβάσματος, αναγράφει ως έξοδα εμβάσματος (μέσω e-banking) 1€. Να περιμένω να μου τραβήξει άλλο μισό ευρώ μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά σε 2-3 εργάσιμες ημέρες;

Επεξ/σία από FKLDS

7 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Μία ερώτηση, γιατί μάλλον κάτι μου διαφεύγει.

Είχα καιρό να φορτώσω τη revolut. Την τελευταία φορά μου είχε κρατήσει η Πειραιώς προμήθεια 1€. Σήμερα, ολοκληρώνοντας τη μεταφορά εμβάσματος, διαπίστωσα πως ως "προμήθεια εμβάσματος" με χρέωσε 0.50€. 

Από περιέργεια, μπήκα και στην πλατφόρμα υπολογισμού χρέωσης εμβάσματος, αναγράφει για ποσό χρέωσης εμβάσματος 1€. Να περιμένω να μου τραβήξει άλλο μισό ευρώ μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά σε 2-3 εργάσιμες ημέρες;

Ενδιαφέρον και περίεργο συνάμα... για να σου λέει 0,50 βέβαια, δεν νομίζω να σε χρεώσουν κι αλλο μετά...

Πάντως η Eurobank από 1€ το πήγε 1,20€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...