Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εδώ έγραψε κάποιος ότι του κλείνουν τον λογαριασμό γιατί με τις κινήσεις που κάνει παίρνει ποντους που ειναι ενάντια στους όρους της Ρεβολουτ;

δεν παίρνω κάποιους πόντους και ούτε λεφτά για τις μεταφορές ,αλλά όταν χρεώνω την κάρτα αγοράζοντας κάτι ....

18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

αυτό το τρενάκι όμως,φορτώνεις και τα επιστρέφεις πίσω,χτυπάει καμπανάκια και μπορεί να σου παγώσουν τον λογαριασμό και το κεφάλαιο.

οσες θελεις,δεν ξέρω να υπάρχει όριο.

δεν παραβιάζω κάποιο νόμο η όρους η τις μίας τράπεζας η τις άλλης .... Ουτε στην revolut αλλα ούτε και στην εθνική υπάρχει κάτι που να σου απαγορεύει να κάνεις μεταφορές ....

14 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κατ' αρχάς μίλησα για χρήματα αποταμίευσης, να τα πάρεις απο την Ελλάδα να τα αφήσεις στη Ρέβο.

Επίσης οι τράπεζες μετράνε το credit turnover, τι λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό σου καθε μήνα/χρόνο. Αν εσύ πας βόλτα 5,000 4 φορές, στο σύστημα της τράπεζας φαίνεται οτι είσαι στα 20,000. Και μετά άντε δικαιολόγησε τους οτι εσύ τα κάνεις βόλτα για να παίρνεις το 3% που δε κατάλαβα πως ακριβώς το κερδίζεις, βάζεις χρήματα απο κάρτα στη Ρέβο και μετά ξανά πίσω στην κάρτα αυτή; 

Τα μεταφέρω στην Pluto και αυτην μου δίνει 3 % επίσης επειδη έχω το Premium Plan το οποίο μου κοστίζει 15 ευρω το μήνα ,αλλά αυτο το Perk μου δίνει την δυνατοτητα να χρησιμοποιω την κάρτα για αγορές εώς 22.500 ευρω το μηνα δηλαδη, εαν θα έχω κάπου να περάσω την κάρτα θα πάρω + 3 % σε κάθε συναλλαγη μέχρι τα 22.500 δηλαδή 675 ευρω σε επιστροφές κάθε μήνα,ακόμα δεν χτυπάω τόσα και μάλλον θα περιοριστώ στα 4000χ .Επίσης κάθε μήνα έχω την δυνατότα να διαλέξω 3 Perk (είναι γύρω στα 35) εγώ προσωπικά διαλέγω Disney ,Netflix και Shell για αυτα τα 3 σύνολο παίρνω επιστροφή 30 ευρω 10 ευρω το καθενα δηλάδή εαν βάλω βενζίνη 50 ευρω τα 10 ευρω μου τα επιστρεφει σε κρυπτο Plu και + 3% για το υπόλοιπο απο τα 40 ευρω . 

Όλα είναι νόμιμα και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εντος EU UK σύντομα και US.

Επεξ/σία από V3NDETTA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, V3NDETTA είπε

δεν θα το μετανιώσεις

Έχω γραφτεί, αλλά μου ζητούσαν 20 ευρώ τώρα για να μου στείλουν την κάρτα σε 3 τέρμινα. Δεν έδωσα σεντς..

Spoiler

δεν το αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον όμως

3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έχω γραφτεί, αλλά μου ζητούσαν 20 ευρώ τώρα για να μου στείλουν την κάρτα σε 3 τέρμινα. Δεν έδωσα σεντς..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

δεν το αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον όμως

δεν είναι τυχαίο που εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα.....Έχουν κλείσει νέα συμφωνία με άλλο Εκδότη κάρτας,οπότε ευκαιρία ..... Ασχετα το τι ημερομηνια σου λεει,στις αρχες του 2023 θα εκδοθουν περίπου άλλες 300.000 κάρτες .... Ενας φίλος μου ,είχε κάνει την παραγγελία πριν απο 2 μήνες ,η εφαρμογη  του έλεγα ότι θα  παραλάβει την κάρτα σε 20 βδομάδες,την παρέλαβε την προηγούμενη βδομάδα .... Αμα ασχολείσαι με κρύπτο ,πάρε plu όσο προλαβαίνεις .....

οπότε είναι ευκαιρία ....

8 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Αμα ασχολείσαι με κρύπτο ,πάρε plu όσο προλαβαίνεις .....

Αυτό αποκλείεται.

Αν δίνει κάτι σε ευρώ, ευχαρίστως. Πχ cashback ή επιτόκιο.

11 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

δεν παίρνω κάποιους πόντους και ούτε λεφτά για τις μεταφορές ,αλλά όταν χρεώνω την κάρτα αγοράζοντας κάτι ....

δεν παραβιάζω κάποιο νόμο η όρους η τις μίας τράπεζας η τις άλλης .... Ουτε στην revolut αλλα ούτε και στην εθνική υπάρχει κάτι που να σου απαγορεύει να κάνεις μεταφορές ....

Τα μεταφέρω στην Pluto και αυτην μου δίνει 3 % επίσης επειδη έχω το Premium Plan το οποίο μου κοστίζει 15 ευρω το μήνα ,αλλά αυτο το Perk μου δίνει την δυνατοτητα να χρησιμοποιω την κάρτα για αγορές εώς 22.500 ευρω το μηνα δηλαδη, εαν θα έχω κάπου να περάσω την κάρτα θα πάρω + 3 % σε κάθε συναλλαγη μέχρι τα 22.500 δηλαδή 675 ευρω σε επιστροφές κάθε μήνα,ακόμα δεν χτυπάω τόσα και μάλον θα περιοριστώ στα 4000χ .Επίσης κάθε μήνα έχω την δυνατότα να διαλέξω 3 Perk (είναι γύρω στα 35) εγώ προσωπικά διαλέγω Disney ,Netflix και Shell για αυτα τα 3 σύνολο παίρνω επιστροφή 30 ευρω 10 ευρω το καθενα δηλάδή εαν βάλω βενζίνη 50 ευρω τα 10 ευρω μου τα επιστρεφει σε κρυπτο Plu και + 3% για το υπόλοιπο απο τα 40 ευρω . 

Όλα είναι νόμιμα και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εντος EU UK σύντομα και US.

Νόμιμα μπορεί να είναι αλλά αυτό το τρενάκι αυξάνει το Credit Turnover σου. Δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μετράνε εισερχόμενες μεταφορές, γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε περιπτώσεις σα τη δική σου, αλλά είναι αυτός που χρησιμοποιείται κατά κόρον απο τις τράπεζες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Αυτό αποκλείεται.

Αν δίνει κάτι σε ευρώ, ευχαρίστως. Πχ cashback ή επιτόκιο.

Cashback σε κρυπτο τα οποία μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε ευρώ.

49 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Νόμιμα μπορεί να είναι αλλά αυτό το τρενάκι αυξάνει το Credit Turnover σου. Δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μετράνε εισερχόμενες μεταφορές, γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε περιπτώσεις σα τη δική σου, αλλά είναι αυτός που χρησιμοποιείται κατά κόρον απο τις τράπεζες. 

Σίγουρα το αυξάνει αλλά αφού το αυξάνει, σίγουρα θα υπάρχει και όριο?!Αφού είναι νόμιμο γιατί να δημιουργήσει πρόβλημα??? Στην πειραιώς το όριο είναι περίπου 15.000€ το μήνα μέχρι να ξεκινήσουν να κάνουν ερωτήσεις , επίσης εάν είσαι απόλυτα νόμιμος μπορείς να τους στείλεις να μιλήσουν με τον δικηγόρο σου.Σαν πολίτης έχεις και εσύ κάποια δικαιώματα ...

Επεξ/σία από V3NDETTA

16 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Σίγουρα το αυξάνει αλλά αφού το αυξάνει, σίγουρα θα υπάρχει και όριο?!Αφού είναι νόμιμο γιατί να δημιουργήσει πρόβλημα??? Στην πειραιώς το όριο είναι περίπου 15.000€ το μήνα μέχρι να ξεκινήσουν να κάνουν ερωτήσεις , επίσης εάν είσαι απόλυτα νόμιμος μπορείς να τους στείλεις να μιλήσουν με τον δικηγόρο σου.Σαν πολίτης έχεις και εσύ κάποια δικαιώματα ...

Σκέψου όμως να σου παγώσουν τον λογαριασμό με τα λεφτά σου μέσα μέχρι να τον εξετάσουν.Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εχει συμβεί.Μπες στα social όλων των fintech και θα δεις παράπονα.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Σκέψου όμως να σου παγώσουν τον λογαριασμό με τα λεφτά σου μέσα μέχρι να τον εξετάσουν.Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εχει συμβεί.Μπες στα social όλων των fintech και θα δεις παράπονα.

Το πολύ 300 - 700 € να μου παγώσουν δεν κρατάω παραπάνω .

20 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Το έκανα μια φορά αυτό και δεν το ξανακάνω. Είχαν όριο ελάχιστου ποσού που μπορούσες να μετατρέψεις σε ευρώ και όποτε το πλησίαζα αυτό ανέβαινε.. μέχρι που σταμάτησα να ασχολούμαι τελείως. (Wirex)

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και όταν τελειώσουν τον έλεγχο θα τον ξεπαγωσουν...και το μόνο πρόβλημα που θα μου δημιουργήσει είναι ότι δεν θα μπορούν να μετακινηθούν αυτά τα 300-700€

1 λεπτό πριν, V3NDETTA είπε

Και όταν τελειώσουν τον έλεγχο θα τον ξεπαγωσουν...και το μόνο πρόβλημα που θα μου δημιουργήσει είναι ότι δεν θα μπορούν να μετακινηθούν αυτά τα 300-700€

Σε κάποιους δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα με μια τέτοια ενέργεια,εσύ δεν είσαι απο αυτούς ...... οκ.

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το έκανα μια φορά αυτό και δεν το ξανακάνω. Είχαν όριο ελάχιστου ποσού που μπορούσες να μετατρέψεις σε ευρώ και όποτε το πλησίαζα αυτό ανέβαινε.. μέχρι που σταμάτησα να ασχολούμαι τελείως. (Wirex)

Έμπλεξες με την wirex η χειρότερη όλων, εδώ στην plu δεν υπάρχει θέμα στο ελάχιστο, υπάρχει μόνο το μέγιστο ανά μήνα ....

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Σε κάποιους δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα με μια τέτοια ενέργεια,εσύ δεν είσαι απο αυτούς ...... οκ.

Το πρόβλημα είναι τα μεγάλα ποσά που μετακινούν και ειδικότερα τα μεγάλα ποσά που είναι μιας ημέρας ,εφάπαξ πχ 1000-5000€ 

1 ώρα πριν, V3NDETTA είπε

Το όριο το καθορίζει η τράπεζα σε εσωτερικές εγκυκλίους, δυστυχώς δε μπορώ να σου πω πόσο είναι στη Revolut. Δεν ειναι θέμα νόμιμου ή μη, το αν θα χτυπήσει ο αλγόριθμος της τράπεζας δεν έχει να κάνει μόνο με τη νομιμότητα. Αν κάνουμε μια συναλλαγή μεταξύ μας, νόμιμη (π.χ. πώληση ενός ακινήτου), και σου μεταφέρω τρεις φορές απο 20,000 ευρώ με έμβασμα, θα βαρέσουν καμπανάκια οτι μπορεί να είναι ύποπτη και θα σου ζητήσει η τράπεζα να αποδείξεις για την προέλευση των χρημάτων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...