Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Αγορίνα έπρεπε να είχες σπάσει όλο το ποσο σε μικρά ποσά και δεν θα είχες θέμα ,εδώ και ένα χρόνο το κάνω περίπου 100-400 ευρώ κάθε μέρα .... 

υπάρχουν και άλλες μην στεναχωριέσαι θα βγούν και άλλες μελλοντικά

εδώ και στην ελληνική τράπεζα εαν μεταφέρεις μεγάλα ποσά ,θα σε ελέγξουν ...

Δεν ειμαι σίγουρος αν έχεις δίκιο και θα σου πω γιατί.

Το μύνημα που μου ήρθε γράφει, τον τελευταίο χρόνο έχετε βάλει συνολικά 25000 ευρώ. Παρακαλώ τα δικαιολογητικά για αυτό το ποσό.

Οι αλγόριθμοι πλέον ειναι πιο έξυπνοι. Αυτοί είδαν το συνολικό ποσό, δεν μου ζήτησαν χωριστά για κάθε έμβασμα 

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και εσύ τι πρόβλημα έχεις;Δεν τα δικαιολογείς αυτά τα χρήματα;

Ειναι λεφτά από κληρονομιά των γωνιών μου και από ενοίκια των γωνιών μου, τρέχα γύρευε.

Δεν είναι καν δικά μου τα λεφτά 

Επεξ/σία από Allan-Wake
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και εσύ τι πρόβλημα έχεις;Δεν τα δικαιολογείς αυτά τα χρήματα;

δεν έχω κάποιο θέμα ,απλα για να τα δικαιολογήσω και να τους  πείσω λίγο δύσκολα επίσης πως να τους αποδείξω οτί απλα τα κάνω βόλτα ?

Επεξ/σία από V3NDETTA

54 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Μπορω να εχω δλδ 30€ και 40$ στον λογατιασμο μου ταυτοχρονα; 

Είναι διαφορετικοί λογαριασμοί και μπορείς να έχεις κι άλλα πολλά νομίσματα, λίρες Αγγλίας κλπ.

Spoiler

Revolut-Web-app-Press_3.png

Ψάξε την εφαρμογή και διάβασε εδώ όσο μπορείς παλιότερα σχόλια.

• Thanks 1

12 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Το μύνημα που μου ήρθε γράφει, τον τελευταίο χρόνο έχετε βάλει συνολικά 25000 ευρώ. Παρακαλώ τα δικαιολογητικά για αυτό το ποσό.

Οι αλγόριθμοι πλέον ειναι πιο έξυπνοι. Αυτοί είδαν το συνολικό ποσό, δεν μου ζήτησαν χωριστά για κάθε έμβασμα 

Ειναι λεφτά από κληρονομιά των γωνιών μου και από ενοίκια των γωνιών μου, τρέχα γύρευε.

νομίζω είναι τα μεγάλα ποσά που σου δημιούργησε το πρόβλημα ,είχα ακουσει και άλλους που ήταν επιχειρηματίες οι οποιοι μολίς χρησιμοποίησαν μεγάλα ποσά ,άμεσα τους ζητήθκε να τα δικαιολογήσουν 

36 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Οπότε όπως δείχνει έχουν όριο τα 25000

2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

δεν έχω κάποιο θέμα ,απλα για να τα δικαιολογήσω και να τους  πείσω λίγο δύσκολα επίσης πως να τους αποδείξω οτί απλα τα κάνω βόλτα ?

Εφόσον μπορείς να τα δικαιολογήσεις και για τον ελληνικό σου λογαριασμό, αυτή η εξήγηση θα ικανοποιήσει και τη Revolut. 

Πάντως εφόσον 100,000 προστατεύονται απο την ΕΚΤ σε όλη την Ευρωζώνη, δε βρίσκω και λόγο να στέλνετε χρήματα αποταμίευσης στο εξωτερικό σε τράπεζες τύπου Revolut, N26. Αφήστε τα στην Ελλάδα...

3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εφόσον μπορείς να τα δικαιολογήσεις και για τον ελληνικό σου λογαριασμό, αυτή η εξήγηση θα ικανοποιήσει και τη Revolut. 

Πάντως εφόσον 100,000 προστατεύονται απο την ΕΚΤ σε όλη την Ευρωζώνη, δε βρίσκω και λόγο να στέλνετε χρήματα αποταμίευσης στο εξωτερικό σε τράπεζες τύπου Revolut, N26. Αφήστε τα στην Ελλάδα...

Αν κατάλαβα καλά με όσα έχουν αναφερθεί, μέσω της υπηρεσίας αυτής γλίτωνε τις έξτρα προμήθειες και ήταν αυτό που ήθελε να γλιτώνει...

2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

έχω + 3% για κάθε συναλλαγή που κάνω με μία άλλη κάρτα που μεταφέρω τα χρήματα στην revolut και απο την revolut σε αυτη την κάρτα και όλες οι συναλλαγες γίνονται εντελώς δωρεάν και άμεσα,εσεις γνωρίζετε κάποια ελληνική υπηρεσία που τα προσφέρει αυτα ????

11 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

έχω + 3% για κάθε συναλλαγή που κάνω με μία άλλη κάρτα που μεταφέρω τα χρήματα στην revolut και απο την revolut σε αυτη την κάρτα και όλες οι συναλλαγες γίνονται εντελώς δωρεάν και άμεσα,εσεις γνωρίζετε κάποια ελληνική υπηρεσία που τα προσφέρει αυτα ????

Δεν είπε κανείς ότι ήταν λάθος τρόπος/σκέψη 🙂

Απλά όπως φάνηκε ενόχλησε την υπηρεσία...

Ίσως θα έπρεπε να το μετριάσεις λίγο παραπάνω...

Μφχ

• Like 1

31 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Φιλε μου, τι γινεται στην περιπτωση που ο λογαριασμος στην ελληνικη τραπεζα εχει ΚΑΙ τα ονοματα των γονέων σου μεσα? 

Και τα ποσα μεσα στον λογαριασμο δικαιολογούνται μονο απο χαρτια και φορους των γονεων?

Γιατι αυτο ειναι το προβλημα μου.

Καλησπέρα, 

Μια ερώτηση για της μεταφορές απο Revolut σε Εθνική τράπεζα. Για μεταφορά εως 15 ευρώ η Εθνική τραπεζα δεν κραταει τη γνωστή προμήθεια των 3 ευρώ. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο όριο ποσες μεταφορές των 15 ευρώ μπορει να κάνει κανεις σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση ώστε η Revolut να μην δώσει warning ή να μην γίνει violate κάποιος όρος χρήσης?

πχ αν θέλει να στείλει κανείς 150 ευρώ χωρίς προμήθεια, μπορεί να στείλει 10 μεταφορές των 15 ευρώ. Πόσο συχνά όμως μπορεί να το κάνει αυτό για να είναι οκ με τη Ρεβολουτ?

18 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

αυτό το τρενάκι όμως,φορτώνεις και τα επιστρέφεις πίσω,χτυπάει καμπανάκια και μπορεί να σου παγώσουν τον λογαριασμό και το κεφάλαιο.

6 λεπτά πριν, lyap13 είπε

Καλησπέρα, 

Μια ερώτηση για της μεταφορές απο Revolut σε Εθνική τράπεζα. Για μεταφορά εως 15 ευρώ η Εθνική τραπεζα δεν κραταει τη γνωστή προμήθεια των 3 ευρώ. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο όριο ποσες μεταφορές των 15 ευρώ μπορει να κάνει κανεις σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση ώστε η Revolut να μην δώσει warning ή να μην γίνει violate κάποιος όρος χρήσης?

πχ αν θέλει να στείλει κανείς 150 ευρώ χωρίς προμήθεια, μπορεί να στείλει 10 μεταφορές των 15 ευρώ. Πόσο συχνά όμως μπορεί να το κάνει αυτό για να είναι οκ με τη Ρεβολουτ?

οσες θελεις,δεν ξέρω να υπάρχει όριο.

21 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Κατ' αρχάς μίλησα για χρήματα αποταμίευσης, να τα πάρεις απο την Ελλάδα να τα αφήσεις στη Ρέβο.

Επίσης οι τράπεζες μετράνε το credit turnover, τι λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό σου καθε μήνα/χρόνο. Αν εσύ πας βόλτα 5,000 4 φορές, στο σύστημα της τράπεζας φαίνεται οτι είσαι στα 20,000. Και μετά άντε δικαιολόγησε τους οτι εσύ τα κάνεις βόλτα για να παίρνεις το 3% που δε κατάλαβα πως ακριβώς το κερδίζεις, βάζεις χρήματα απο κάρτα στη Ρέβο και μετά ξανά πίσω στην κάρτα αυτή; 

11 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κατ' αρχάς μίλησα για χρήματα αποταμίευσης, να τα πάρεις απο την Ελλάδα να τα αφήσεις στη Ρέβο.

Επίσης οι τράπεζες μετράνε το credit turnover, τι λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό σου καθε μήνα/χρόνο. Αν εσύ πας βόλτα 5,000 4 φορές, στο σύστημα της τράπεζας φαίνεται οτι είσαι στα 20,000. Και μετά άντε δικαιολόγησε τους οτι εσύ τα κάνεις βόλτα για να παίρνεις το 3% που δε κατάλαβα πως ακριβώς το κερδίζεις, βάζεις χρήματα απο κάρτα στη Ρέβο και μετά ξανά πίσω στην κάρτα αυτή; 

Προφανώς του δίνει επιστροφή η κάρτα του 3% σε κάθε συναλλαγή.

Κάνει topup με την κάρτα τη Revolut, και πληρώνει την κάρτα με τη Revo. Στο μεταξύ έχει κερδίσει 3% επειδή η κάρτα του επιστρέφει αυτό το 3% κάθε συναλλαγής.

Εδώ έγραψε κάποιος ότι του κλείνουν τον λογαριασμό γιατί με τις κινήσεις που κάνει παίρνει ποντους που ειναι ενάντια στους όρους της Ρεβολουτ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...