Titos301 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Έιμαι σχετικά νέος στη Revolur 5 μήνες περίπου και ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Εχω φορτωμένα χ ευρώ στη Revolut. 1. Κάνω ταξίδι σε χώρα που το νόμισμα δεν είναι ευρώ. Μπορώ να πληρώνω κανονικά χωρίς να χρεώνομαι εξτρά; 2. Θέλω να αγοράσω συνδρομή σε άλλο νόμισμα η οποία θα πρέπει να τραβάει κάθε μήμα ένα χ ποσό σε άλλο νόμισμα. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Titos301 είπε Έιμαι σχετικά νέος στη Revolur 5 μήνες περίπου και ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Εχω φορτωμένα χ ευρώ στη Revolut. 1. Κάνω ταξίδι σε χώρα που το νόμισμα δεν είναι ευρώ. Μπορώ να πληρώνω κανονικά χωρίς να χρεώνομαι εξτρά; 2. Θέλω να αγοράσω συνδρομή σε άλλο νόμισμα η οποία θα πρέπει να τραβάει κάθε μήμα ένα χ ποσό σε άλλο νόμισμα. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω; Ευχαριστώ πολύ. Αγοράζεις το αντίστοιχο συνάλλαγμα. https://www.revolut.com/el-GR/currency-converter/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Στις 6/10/2022 στις 3:37 ΜΜ, kormos είπε Εγώ η αλήθεια είναι στο ΡΡ έχω μια και μετά μικρά ποσά... Γιατί να το κάνεις αυτό? Τι κερδίζεις?🙄 Μετα απο πόσο καιρό σου ζήτησαν να τους στείλεις τα δικαιολογητικα ? Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει το έτος και είμαι ήδη στα 21.000 και ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Μετα απο πόσο καιρό σου ζήτησαν να τους στείλεις τα δικαιολογητικα ? Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει το έτος και είμαι ήδη στα 21.000 και ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει κάτι Ούτε εμένα Μάλλον σε άλλον ήθελες να αναφερθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, kormos είπε Αγοράζεις το αντίστοιχο συνάλλαγμα. https://www.revolut.com/el-GR/currency-converter/ Μπορω να εχω δλδ 30€ και 40$ στον λογατιασμο μου ταυτοχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Titos301 είπε Μπορω να εχω δλδ 30€ και 40$ στον λογατιασμο μου ταυτοχρονα; ναι 21 λεπτά πριν, kormos είπε Ούτε εμένα Μάλλον σε άλλον ήθελες να αναφερθείς έχεις δίκαιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Titos301 είπε Μπορω να εχω δλδ 30€ και 40$ στον λογατιασμο μου ταυτοχρονα; Σωστά, εσύ το καθορίζεις αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Στις 6/10/2022 στις 3:11 ΜΜ, Allan-Wake είπε Είναι 25.000 το τελευταίο χρόνο και ζητάει αποδεικτικά Μετα απο πόσο καιρό σου ζήτησαν να τους στείλεις τα δικαιολογητικα ? Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει το έτος και είμαι ήδη στα 21.000 και ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει κάτι. Τα 25.000 είναι καθαρά μεταφορές η και αγορές/χρεώσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Μετα απο πόσο καιρό σου ζήτησαν να τους στείλεις τα δικαιολογητικα ? Ακόμα δεν έχω συμπληρώσει το έτος και είμαι ήδη στα 21.000 και ακόμα δεν μου έχουν ζητήσει κάτι. Τα 25.000 είναι καθαρά μεταφορές η και αγορές/χρεώσεις ? μου ζητανε πολλα χαρτια , που βρηκα τα λεφτα, αν ειναι απο δουλεια υπαλληλου ή απο ελ.επαγγελματια, αν πληρωσα εφορια κλπ εχω λογαριασμο απο το 2016. Νομιζω οτι πλεον ηρθε η ωρα να κλεισω τον λογαριασμο μου και να φυγω. Το περιμενα απο την στιγμη που εγινε επισημα "τραπεζα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε μου ζητανε πολλα χαρτια , που βρηκα τα λεφτα, αν ειναι απο δουλεια υπαλληλου ή απο ελ.επαγγελματια, αν πληρωσα εφορια κλπ εχω λογαριασμο απο το 2016. Νομιζω οτι πλεον ηρθε η ωρα να κλεισω τον λογαριασμο μου και να φυγω. Το περιμενα απο την στιγμη που εγινε επισημα "τραπεζα" και εγω το έχω τουλάχιστον 6-7 χρόνια ,λογικά και σε μένα θα ζητήσουν κάποια στιγμή απλά ρωτάω εαν τα 25.000 ήταν απλες μεταφορες η αγορές/χρεώσεις ,γιατι σε μενα το 95 % είναι μεταφορές και δεν μου έχουν ζητήσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε και εγω το έχω τουλάχιστον 6-7 χρόνια ,λογικά και σε μένα θα ζητήσουν κάποια στιγμή απλά ρωτάω εαν τα 25.000 ήταν απλες μεταφορες η αγορές/χρεώσεις ,γιατι σε μενα το 95 % είναι μεταφορές και δεν μου έχουν ζητήσει ακόμα. ηταν σε εναν χρονο 2 μεταφορες (10.000 εκαστη) απο την ελληνικη τραπεζα μου στην ρεβο. Απο λογαριασμο μου που ειναι στο ονομα μου στο λογαριασμο μου στην ρεβο. Το προβλημα τους δεν ειναι που τα ξοδευω και αν, αλλα απο που προέρχονται τα λεφτα αυτα. μου δωσανε 3 βδομαδες χρονο να στειλω χαρτια αλλιως κλεισιμο λογαριασμου. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Allan-Wake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ηταν σε εναν χρονο 2 μεταφορες (10.000 εκαστη) απο την ελληνικη τραπεζα μου στην ρεβο. Απο λογαριασμο μου που ειναι στο ονομα μου στο λογαριασμο μου στην ρεβο. Το προβλημα τους δεν ειναι που τα ξοδευω και αν, αλλα απο που προέρχονται τα λεφτα αυτα. μου δωσανε 3 βδομαδες χρονο να στειλω χαρτια αλλιως κλεισιμο λογαριασμου. Λογικά επειδή είδαν μεγάλα ποσά να κινούνται, γι αυτό και ζητάνε παραπάνω στοιχεία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, kormos είπε Λογικά επειδή είδαν μεγάλα ποσά να κινούνται, γι αυτό και ζητάνε παραπάνω στοιχεία... αντιο συντροφοι ηταν γλυκο οσο κρατησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ηταν σε εναν χρονο 2 μεταφορες (10.000 εκαστη) απο την ελληνικη τραπεζα μου στην ρεβο. Απο λογαριασμο μου που ειναι στο ονομα μου στο λογαριασμο μου στην ρεβο. Το προβλημα τους δεν ειναι που τα ξοδευω και αν, αλλα απο που προέρχονται τα λεφτα αυτα. μου δωσανε 3 βδομαδες χρονο να στειλω χαρτια αλλιως κλεισιμο λογαριασμου. Αγορίνα έπρεπε να είχες σπάσει όλο το ποσο σε μικρά ποσά και δεν θα είχες θέμα ,εδώ και ένα χρόνο το κάνω περίπου 100-400 ευρώ κάθε μέρα .... 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε αντιο συντροφοι ηταν γλυκο οσο κρατησε υπάρχουν και άλλες μην στεναχωριέσαι θα βγούν και άλλες μελλοντικά 10 λεπτά πριν, kormos είπε Λογικά επειδή είδαν μεγάλα ποσά να κινούνται, γι αυτό και ζητάνε παραπάνω στοιχεία... εδώ και στην ελληνική τράπεζα εαν μεταφέρεις μεγάλα ποσά ,θα σε ελέγξουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ηταν σε εναν χρονο 2 μεταφορες (10.000 εκαστη) απο την ελληνικη τραπεζα μου στην ρεβο. Απο λογαριασμο μου που ειναι στο ονομα μου στο λογαριασμο μου στην ρεβο. Το προβλημα τους δεν ειναι που τα ξοδευω και αν, αλλα απο που προέρχονται τα λεφτα αυτα. μου δωσανε 3 βδομαδες χρονο να στειλω χαρτια αλλιως κλεισιμο λογαριασμου. και εσύ τι πρόβλημα έχεις;Δεν τα δικαιολογείς αυτά τα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα