nek4d Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, Doubt είπε By the way.. Off topic αλλά ενδιαφέρον.. πήρε μπρος το viber pay wallet και με μια ματιά που έριξα δεν είδα χρέωση σε top up από κάρτα. Θα το δοκιμάσω προσεχώς και θα ανοίξω θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη) Οταν ανοιξεις θεμα για το viber wallet, κανε ενα ποστ εδω παρακαλω, για να το παρακολουθουμε εφ'εξης εκει μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τοσα πολλά wallets για τοσα λιγα χρήματα.. Νύχτα θα κλείσουν οι περισσότερες fintech εταιρείες .... Οσοι θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να εξαγοραστούν ή να μετασχηματιστουν σε online πιστωτικά ιδρύματα με ότι καλό (και κακό) αυτό συνεπάγεται (όπως η Revolut) Βρειτε στο Youtube και ακούστε την ομιλία του προέδρου και CEO της Viva στο φορουμ των Δελφών. Ειναι πολύ διδακτική.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από prometheas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, nek4d είπε Οταν ανοιξεις θεμα για το viber wallet, κανε ενα ποστ εδω παρακαλω, για να το παρακολουθουμε εφ'εξης εκει μετα. We are live 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Σας ηρθε mail για να δικαιολογήσετε τα ποσα σας? μου ηρθε το πρωι και ηδη εστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Σας ηρθε mail για να δικαιολογήσετε τα ποσα σας? μου ηρθε το πρωι και ηδη εστειλα Μήπως έχει να κάνει με την εκάστοτε κίνηση του καθενός? Χωρίς να αναφέρεις, για ευνόητους λόγους (αριθμό) η χρήση που κάνεις είναι απλή ή κινείς διαρκώς μεγάλα ποσά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, kormos είπε Μήπως έχει να κάνει με την εκάστοτε κίνηση του καθενός? Χωρίς να αναφέρεις, για ευνόητους λόγους (αριθμό) η χρήση που κάνεις είναι απλή ή κινείς διαρκώς μεγάλα ποσά? Είναι 25.000 το τελευταίο χρόνο και ζητάει αποδεικτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Allan-Wake είπε Είναι 25.000 το τελευταίο χρόνο και ζητάει αποδεικτικά Αααα κάνεις δουλίτσα δηλαδή μέσα από την υπηρεσία τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Είναι 25.000 το τελευταίο χρόνο και ζητάει αποδεικτικά Ε ναι.. 2 χιλιάρικα το μήνα είναι κάπως. Δεν πειράζει, αφού είσαι καλυμμένος εσύ, προφανώς ψάχνουν για κανέναν που δεν θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kormos είπε Αααα κάνεις δουλίτσα δηλαδή μέσα από την υπηρεσία τους... Όχι δεν κάνω δουλειά Απλά ότι έχω στην τράπεζα την ελληνική τα περνάω άμεσα στην revolut και τα ξοδεύω εκεί Συν πληρώνω 8 ευρώ το μήνα για το premium και εχω και κάτι κρυπτο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Allan-Wake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Οχι δεν μου έχει στείλει τίποτα,μονο μου υπενθυμίζει οτι δεν έχω φίλους για να εγγραφούν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Doubt είπε Ε ναι.. 2 χιλιάρικα το μήνα είναι κάπως. Δεν πειράζει, αφού είσαι καλυμμένος εσύ, προφανώς ψάχνουν για κανέναν που δεν θα είναι. Εγώ η αλήθεια είναι στο ΡΡ έχω μια και μετά μικρά ποσά... 13 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Όχι δεν κάνω δουλειά Απλά ότι έχω στην τράπεζα την ελληνική τα περνάω άμεσα στην revolut και τα ξοδεύω εκεί Συν πληρώνω 8 ευρώ το μήνα για το premium και εχω και κάτι κρυπτο Γιατί να το κάνεις αυτό? Τι κερδίζεις?🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, kormos είπε Εγώ η αλήθεια είναι στο ΡΡ έχω μια και μετά μικρά ποσά... Γιατί να το κάνεις αυτό? Τι κερδίζεις?🙄 ταξιδευω στο εξωτερικο συνεχεια οποτε με βολευει να μην πληρωνω προμηθειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ταξιδευω στο εξωτερικο συνεχεια οποτε με βολευει να μην πληρωνω προμηθειες Κατάλαβα... Μήπως πρέπει να βρεις άλλο τρόπο? Η ελληνική κάρτα δεν μπορεί να γίνει χρήση στο εξωτερικό? Παλιά που είχα πάει 3-4 φορές είχα κάνει ενημέρωση για το χρονικό διάστημα που θα ήμουν στην τράπεζα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε συναλλαγές και όλα ήταν εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, kormos είπε Κατάλαβα... Μήπως πρέπει να βρεις άλλο τρόπο? Η ελληνική κάρτα δεν μπορεί να γίνει χρήση στο εξωτερικό? Παλιά που είχα πάει 3-4 φορές είχα κάνει ενημέρωση για το χρονικό διάστημα που θα ήμουν στην τράπεζα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε συναλλαγές και όλα ήταν εντάξει. η αλήθεια ειναι οτι πλεον οι τραπεζες εχουν εξελιχθει σε σχεση με 5 χρονια πριν. Οι προμηθειες ειναι πλεον μικρες μπορει και μηδενικες. Μπορει πολυ σύντομα να μην μου χρειάζεται καθολου η revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Allan-Wake είπε η αλήθεια ειναι οτι πλεον οι τραπεζες εχουν εξελιχθει σε σχεση με 5 χρονια πριν. Οι προμηθειες ειναι πλεον μικρες μπορει και μηδενικες. Μπορει πολυ σύντομα να μην μου χρειάζεται καθολου η revolut. Ε ναι μωρέ, για συναλλαγές πχ σε άλλο νόμισμα εντάξει. Αλλά για βασικές αγορές θα έλεγα καθαρά χρήση με την Ελληνική κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα