zoranb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πώς θα βρω μια συναλλαγή που έκανα, χωρίς να χρησιμοποιώ το statement? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, zoranb είπε Πώς θα βρω μια συναλλαγή που έκανα, χωρίς να χρησιμοποιώ το statement? Έχει κουμπί αναζήτησης στης συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορεί να βγάλει κανείς μετρητά με την κάρτα της Ρεβο από ΑΤΜ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Μπορεί να βγάλει κανείς μετρητά με την κάρτα της Ρεβο από ΑΤΜ; Ναι, μπορείς https://www.revolut.com/el-GR/help/making-payments/withdrawing-cash/how-do-i-withdraw-cash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna181292 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 18/9/2022 στις 1:37 ΜΜ, zoranb είπε Μπορεί να βγάλει κανείς μετρητά με την κάρτα της Ρεβο από ΑΤΜ; Μπορείς αν δεν κάνω λάθος μέχρι 200€ τον μήνα να σηκώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, anna181292 είπε Μπορείς αν δεν κάνω λάθος μέχρι 200€ τον μήνα να σηκώσεις Αυτό ειναι το όριο για να μην έχεις έξοδα ανάληψης απο της revolut,ανάλογα και τι πρόγραμμα εχεις.Τα εξοδα ΔΙΑΣ δεν τα γλυτώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 https://techcrunch.com/2022/09/20/revolut-cyberattack-thousands-exposed/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, prometheas είπε https://techcrunch.com/2022/09/20/revolut-cyberattack-thousands-exposed/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σας, Έχει παραγγείλει κανείς την revolut kid για παιδιά;; Ξέρει αν όταν την παραλάβει μπορείς να ρυθμίσεις να δίνει pin σε κάθε συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού σαν ασφάλεια αν του την κλέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knaison2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι μου κλείνουν το λογαριασμό στη revo επειδή ενδέχεται να κάνω εμβάσματα για να κερδίζω πόντους από πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας. Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω χρεωστική κάρτα στην ελληνική τράπεζα (για να αποφύγω την προμήθεια των 6 ευρώ που χρεώνουν), έκανα top up στη revo με χρέωση πιστωτικής και μετά έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Στη συνέχεια εξοφλούσα το λογαριασμό της πιστωτικής στην πρώτη τράπεζα. Έτσι χρησιμοποιούσα τη revo για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα μεταξύ ελληνικών τραπεζών χωρίς προμήθειες. Η revo όμως μου έκλεισε το λογαριασμό μου και με έκανε ban επειδή λέει ότι κερδίζω πόντους πιστωτικής. Υπάρχει τρόπος να ξανά-δημιουργήσω λογαριασμό revo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, knaison2 είπε έμβασμα σε άλλη τράπεζα Η άλλη τράπεζα δεν χρέωνε το εισερχόμενο; ή έκανες πολλά μικρά κάτω από το όριο; By the way.. Off topic αλλά ενδιαφέρον.. πήρε μπρος το viber pay wallet και με μια ματιά που έριξα δεν είδα χρέωση σε top up από κάρτα. Θα το δοκιμάσω προσεχώς και θα ανοίξω θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, knaison2 είπε Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι μου κλείνουν το λογαριασμό στη revo επειδή ενδέχεται να κάνω εμβάσματα για να κερδίζω πόντους από πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας. Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω χρεωστική κάρτα στην ελληνική τράπεζα (για να αποφύγω την προμήθεια των 6 ευρώ που χρεώνουν), έκανα top up στη revo με χρέωση πιστωτικής και μετά έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Στη συνέχεια εξοφλούσα το λογαριασμό της πιστωτικής στην πρώτη τράπεζα. Έτσι χρησιμοποιούσα τη revo για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα μεταξύ ελληνικών τραπεζών χωρίς προμήθειες. Η revo όμως μου έκλεισε το λογαριασμό μου και με έκανε ban επειδή λέει ότι κερδίζω πόντους πιστωτικής. Υπάρχει τρόπος να ξανά-δημιουργήσω λογαριασμό revo? Σοβαρά μιλάς τώρα; Μπορείς να βάλεις εδώ την ειδοποίηση; Αυτό κανω εγώ συνέχεια. Να περιμένω κλείδωμα; 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Η άλλη τράπεζα δεν χρέωνε το εισερχόμενο; ή έκανες πολλά μικρά κάτω από το όριο; By the way.. Off topic αλλά ενδιαφέρον.. πήρε μπρος το viber pay wallet και με μια ματιά που έριξα δεν είδα χρέωση σε top up από κάρτα. Θα το δοκιμάσω προσεχώς και θα ανοίξω θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη) Πολλά μικρά κάνω εγώ συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, knaison2 είπε Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι μου κλείνουν το λογαριασμό στη revo επειδή ενδέχεται να κάνω εμβάσματα για να κερδίζω πόντους από πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας. Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω χρεωστική κάρτα στην ελληνική τράπεζα (για να αποφύγω την προμήθεια των 6 ευρώ που χρεώνουν), έκανα top up στη revo με χρέωση πιστωτικής και μετά έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Στη συνέχεια εξοφλούσα το λογαριασμό της πιστωτικής στην πρώτη τράπεζα. Έτσι χρησιμοποιούσα τη revo για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα μεταξύ ελληνικών τραπεζών χωρίς προμήθειες. Η revo όμως μου έκλεισε το λογαριασμό μου και με έκανε ban επειδή λέει ότι κερδίζω πόντους πιστωτικής. Υπάρχει τρόπος να ξανά-δημιουργήσω λογαριασμό revo? Καλό είναι να διαβάζουμε τους όρους χρήσης πάντα. Επίσης μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κατά καιρούς δεν έλαβες ειδοποιήσεις. Εκτός αν τις αγνοούσες. Πέρα των άλλων από τη στιγμή που θέλει ταυτοποίηση, δεν νομίζω ότι μπορείς να ανοίξεις πάλι στα ίδια στοιχεία...αφού τα δικαιολογητικά θα είναι τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Να ρωτησω αν είχες υπόλοιπο στον λογαριασμό σου όταν σε μπλοκαραν και τι έγινε με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, knaison2 είπε Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι μου κλείνουν το λογαριασμό στη revo επειδή ενδέχεται να κάνω εμβάσματα για να κερδίζω πόντους από πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας. Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω χρεωστική κάρτα στην ελληνική τράπεζα (για να αποφύγω την προμήθεια των 6 ευρώ που χρεώνουν), έκανα top up στη revo με χρέωση πιστωτικής και μετά έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Στη συνέχεια εξοφλούσα το λογαριασμό της πιστωτικής στην πρώτη τράπεζα. Έτσι χρησιμοποιούσα τη revo για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα μεταξύ ελληνικών τραπεζών χωρίς προμήθειες. Η revo όμως μου έκλεισε το λογαριασμό μου και με έκανε ban επειδή λέει ότι κερδίζω πόντους πιστωτικής. Υπάρχει τρόπος να ξανά-δημιουργήσω λογαριασμό revo? Σαν πλυντήριο ακούγεται όλο αυτό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα