Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μπορεί να βγάλει κανείς μετρητά με την κάρτα της Ρεβο από ΑΤΜ;

Ναι, μπορείς

https://www.revolut.com/el-GR/help/making-payments/withdrawing-cash/how-do-i-withdraw-cash

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 18/9/2022 στις 1:37 ΜΜ, zoranb είπε

Μπορεί να βγάλει κανείς μετρητά με την κάρτα της Ρεβο από ΑΤΜ;

Μπορείς αν δεν κάνω λάθος μέχρι 200€ τον μήνα να σηκώσεις 

7 λεπτά πριν, anna181292 είπε

Μπορείς αν δεν κάνω λάθος μέχρι 200€ τον μήνα να σηκώσεις 

Αυτό ειναι το όριο για να μην έχεις έξοδα ανάληψης απο της revolut,ανάλογα και τι πρόγραμμα εχεις.Τα εξοδα ΔΙΑΣ δεν τα γλυτώνεις.

Καλημέρα σας, 

Έχει παραγγείλει κανείς την revolut kid για παιδιά;;

Ξέρει αν όταν την παραλάβει μπορείς να ρυθμίσεις να δίνει pin σε κάθε συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού σαν ασφάλεια αν του την κλέψουν.

Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι μου κλείνουν το λογαριασμό στη revo επειδή ενδέχεται να κάνω εμβάσματα για να κερδίζω πόντους από πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας.
Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω χρεωστική κάρτα στην ελληνική τράπεζα (για να αποφύγω την προμήθεια των 6 ευρώ που χρεώνουν), έκανα top up στη revo με χρέωση πιστωτικής και μετά έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Στη συνέχεια εξοφλούσα το λογαριασμό της πιστωτικής στην πρώτη τράπεζα. Έτσι χρησιμοποιούσα τη revo για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα μεταξύ ελληνικών τραπεζών χωρίς προμήθειες. Η revo όμως μου έκλεισε το λογαριασμό μου και με έκανε ban επειδή λέει ότι κερδίζω πόντους πιστωτικής. Υπάρχει τρόπος να ξανά-δημιουργήσω λογαριασμό revo?

21 λεπτά πριν, knaison2 είπε

έμβασμα σε άλλη τράπεζα

Η άλλη τράπεζα δεν χρέωνε το εισερχόμενο; ή έκανες πολλά μικρά κάτω από το όριο;

By the way..

Off topic αλλά ενδιαφέρον.. πήρε μπρος το viber pay wallet και με μια ματιά που έριξα δεν είδα χρέωση σε top up από κάρτα. Θα το δοκιμάσω προσεχώς και θα ανοίξω θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη)

• Like 1

30 λεπτά πριν, knaison2 είπε

Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι μου κλείνουν το λογαριασμό στη revo επειδή ενδέχεται να κάνω εμβάσματα για να κερδίζω πόντους από πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας.
Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν έχω χρεωστική κάρτα στην ελληνική τράπεζα (για να αποφύγω την προμήθεια των 6 ευρώ που χρεώνουν), έκανα top up στη revo με χρέωση πιστωτικής και μετά έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Στη συνέχεια εξοφλούσα το λογαριασμό της πιστωτικής στην πρώτη τράπεζα. Έτσι χρησιμοποιούσα τη revo για να μεταφέρω δωρεάν χρήματα μεταξύ ελληνικών τραπεζών χωρίς προμήθειες. Η revo όμως μου έκλεισε το λογαριασμό μου και με έκανε ban επειδή λέει ότι κερδίζω πόντους πιστωτικής. Υπάρχει τρόπος να ξανά-δημιουργήσω λογαριασμό revo?

Σοβαρά μιλάς τώρα; Μπορείς να βάλεις εδώ την ειδοποίηση; Αυτό κανω εγώ συνέχεια. Να περιμένω κλείδωμα;

7 λεπτά πριν, Doubt είπε

Η άλλη τράπεζα δεν χρέωνε το εισερχόμενο; ή έκανες πολλά μικρά κάτω από το όριο;

By the way..

Off topic αλλά ενδιαφέρον.. πήρε μπρος το viber pay wallet και με μια ματιά που έριξα δεν είδα χρέωση σε top up από κάρτα. Θα το δοκιμάσω προσεχώς και θα ανοίξω θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη)

Πολλά μικρά κάνω εγώ συνέχεια

1 ώρα πριν, knaison2 είπε

Καλό είναι να διαβάζουμε τους όρους χρήσης πάντα.

Επίσης μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κατά καιρούς δεν έλαβες ειδοποιήσεις.

Εκτός αν τις αγνοούσες.

Πέρα των άλλων από τη στιγμή που θέλει ταυτοποίηση, δεν νομίζω ότι μπορείς να ανοίξεις πάλι στα ίδια στοιχεία...αφού τα δικαιολογητικά θα είναι τα ίδια.

2 ώρες πριν, knaison2 είπε

Σαν πλυντήριο ακούγεται όλο αυτό .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...