MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 9:00 ΜΜ, stefanidisg είπε Και θέλω να αγοράσω κάτι σε λέβ Βουλγαρίας , καλύτερα να αφήσω να κάνει την μετατροπή η revolut η να μετατρέψω εγώ σε λέβ και να κάνω μετά την αγορά; Εξαρτάται από τη μέρα και φυσικά το ποσό μετατροπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Ξέρω θα φάω βρισίδι τώρα, αλλά... δεν μπορώ να βρω έναν χρήστη για να του στείλω χρήματα τα οποία έχω στο account μου. Έχω το όνομά του αλλά και το link του... τί κάνω λάθος δεν ξέρω!!! αφου έχεις το λινκ πως δεν μπορείς να τον βρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Tο link μου δίνει τη δυνατότητα μόνο να του περάσω χρήματα με κάρτα. Εγώ θέλω να του περάσω χρήματα από αυτά που έχω στο account μου. Axx κάνει search του user μόνο από το app του κινητού, εγώ προσπαθούσα από τον υπολογιστή! 😐 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από zoranb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Εξαρτάται από τη μέρα και φυσικά το ποσό μετατροπής. Η αγορά ήταν 120λεβ μου έκανε η ρεβολυτ μετατροπή χωρίς τίποτα έξτρα , και η μετατροπή ήταν με καλή ισοτιμία πιο καλά και από xe . Ήταν καθημερινή μέρα η αγορά. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από stefanidisg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Η αγορά ήταν 120λεβ μου έκανε η ρεβολυτ μετατροπή χωρίς τίποτα έξτρα , και η μετατροπή ήταν με καλή ισοτιμία πιο καλά και από xe . Ήταν καθημερινή μέρα η αγορά. Για αυτό έγραψα ότι εξαρτάται από τη μέρα και φυσικά το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ακόμη χαίρομαι που δεν χρειάζεται να βάλεις ΑΦΜ ώστε να μην φαίνονται οι κινήσεις 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anna181292 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 26/5/2022 στις 8:30 ΠΜ, NIKSKE είπε Τελικά με δυο λόγια ρε παιδιά, τα χρήματα που έχουμε στη ρεβο, θα "φαίνονται" στη φορολογική; Και αν ναι από πότε; Επειδή ασχολούμαι με crypto, δεν θέλω τα κέρδη να φαίνονται... Αν είναι έτσι, να πάμε σε καμία wise, binance? καλησπέρα!είχες κάποια απάντηση σε αυτό? εγώ θέλω να δέχομαι πληρωμές από εξωτερικό στην ρεβο και δεν ξέρω αν θα φαίνονται στην εφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, anna181292 είπε καλησπέρα!είχες κάποια απάντηση σε αυτό? εγώ θέλω να δέχομαι πληρωμές από εξωτερικό στην ρεβο και δεν ξέρω αν θα φαίνονται στην εφορια Οχι δεν φαινονται στην εφορεία, εκτός αν ζητηθεί δικαστική συνδρομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Tί πρoβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς με τη χρήση της χρωστικής Revo εδώ στην Ελλάδα αν τη χρησιμοποιεί για αγορές κ πληρωμές ακόμα κ για ΔΕΗ, ΦυσικόΑέριο κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, anna181292 είπε καλησπέρα!είχες κάποια απάντηση σε αυτό? εγώ θέλω να δέχομαι πληρωμές από εξωτερικό στην ρεβο και δεν ξέρω αν θα φαίνονται στην εφορια Καπου ειχα διαβασει οτι στελνουν αυτοματα report στο τελος καθε χρονου ολες οι Ευρωπαικες τραπεζες στην εφορια. Δεν ειχε διευκρινιστει τι περιλαμβανει αυτο το report. Επισης, εννοειται οτι αν η εφορια ζητησει στοιχεια απο αυτες ανα πασα στιγμη, της τα δινουν αμεσα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από fagoura 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, fagoura είπε Καπου ειχα διαβασει οτι στελνουν αυτοματα report στο τελος καθε χρονου ολες οι Ευρωπαικες τραπεζες στην εφορια. Δεν ειχε διευκρινιστει τι περιλαμβανει αυτο το report. Επισης, εννοειται οτι αν η εφορια ζητησει στοιχεια απο αυτες ανα πασα στιγμη, της τα δινουν αμεσα. Revolut has an obligation by law to report the year end account balances to local tax authorities in Lithuania annually, or provide information on their request. Revolut does not share your information on an automated basis or directly with tax authorities of other countries, it is the Lithuanian tax authority that’s responsible for collecting and sending this to other local authorities under the Standard for Automatic Exchange of Financial Account Information, developed by the OECD, which represents the international consensus on automatic exchange of financial account information for tax purposes, on a reciprocal basis. https://www.revolut.com/en-IE/help/more/legal-topics/tax-information/will-revolut-share-my-tax-information-with-anyone ""Revolut has an obligation by law to report the year end account balances to local tax authorities in Lithuania annually, or provide information on their request. "" Αυτό θεωρώ είναι το σημαντικό,το υπόλοιπο του λογαριασμού στο τέλος του χρόνου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Οπότε αν κάποιος είναι φτωχαδάκι τί έλεγχο να του κάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Oτι καταλαβαίνει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ""Revolut has an obligation by law to report the year end account balances to local tax authorities in Lithuania annually, or provide information on their request. "" Αυτό θεωρώ είναι το σημαντικό,το υπόλοιπο του λογαριασμού στο τέλος του χρόνου. Το υπόλοιπο του λογαριασμού, στο τέλος του χρόνου, στις φορολογικές αρχές της Λιθουανίας. Απλά να τονίσω το Λιθουανίας, όχι γενικά, σε όλες τις χώρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, ekkli είπε Απλά να τονίσω το Λιθουανίας, όχι γενικά, σε όλες τις χώρες. Το εξηγεί πιο κάτω πως η Ρεβο στέλνει το ετήσιο υπόλοιπο στις αρχές της Λιθουανίας κι εκεί τελειώνει η υποχρέωση της. Οι δε αρχές της Λιθουανίας μπορούν να στείλουν στις αντίστοιχες άλλων χωρών της ένωσης. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα