kormos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τop up είναι με τα στοιχεία της κάρτας,εχει δει κάποια χρέωση; Α όχι, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Στις κινήσεις τις τράπεζας αναφέρει απλά μια κίνηση αγοράς σε κατηγορία, υπηρεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Ποιος είναι ο οικονομικό τέλος τρόπος να γεμίσω χρήματα μια συνδρομητική Revolut ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ποιος είναι ο οικονομικό τέλος τρόπος να γεμίσω χρήματα μια συνδρομητική Revolut ? Με βάση αυτό που ανέφεραν σε προηγούμενο μου ερώτημα top up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ποιος είναι ο οικονομικό τέλος τρόπος να γεμίσω χρήματα μια συνδρομητική Revolut ? Συνδρομητική; Διάβασε λίγο πιο πάνω πως βάζεις χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0stas13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπερα παιδια, Εχτες πληρωσα πρωτη φορα την ΔΕΗ μεσω revo, η πληρωμη εγινε κανονικα μου εβγαλε και αποδειξη. απλα στο application λεει: Σε εκκρεμοτητα , αν δεν διεκδικηθει απο τον εμπορο θα επιστραφει αυτοματα 4 σεπτεμβριου, αυτο ειναι τυπικο? γιατι το λεει? Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 55 λεπτά πριν, c0stas13 είπε Καλησπερα παιδια, Εχτες πληρωσα πρωτη φορα την ΔΕΗ μεσω revo, η πληρωμη εγινε κανονικα μου εβγαλε και αποδειξη. απλα στο application λεει: Σε εκκρεμοτητα , αν δεν διεκδικηθει απο τον εμπορο θα επιστραφει αυτοματα 4 σεπτεμβριου, αυτο ειναι τυπικο? γιατι το λεει? Ευχαριστω πολυ. Ναι, τυπικο ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 …και σκέψου να μην τα διεκδικήσει η ΔΕΗ 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Έχει την υπομονή κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει πλέον με τις χρεώσεις στα διεθνή εμβάσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, ChownTuen είπε Έχει την υπομονή κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει πλέον με τις χρεώσεις στα διεθνή εμβάσματα; Ετσι γενικώς και αορίστως; πες τι θελεις καποιος θα ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Πρόσεξα ότι στον συγκεντρωτικό πίνακα των συνδρομητικών πακέτων βάλανε σημείωση "discounted international transfer". Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου ότι είναι δωρεάν, μετά πήρε το μάτι μου ότι έγινε η πρώτη ανά μήνα δωρεάν, και τώρα αναφερόμαστε σε κάποια έκπτωση. Έστω ότι θέλω να στείλω λεφτά σε IBAN της Ευρώπης και εκτός Ευρώπης, υπάρχει κάπου ένας τιμοκατάλογος; Πως υπολογίζονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, ChownTuen είπε Πρόσεξα ότι στον συγκεντρωτικό πίνακα των συνδρομητικών πακέτων βάλανε σημείωση "discounted international transfer". Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου ότι είναι δωρεάν, μετά πήρε το μάτι μου ότι έγινε η πρώτη ανά μήνα δωρεάν, και τώρα αναφερόμαστε σε κάποια έκπτωση. Έστω ότι θέλω να στείλω λεφτά σε IBAN της Ευρώπης και εκτός Ευρώπης, υπάρχει κάπου ένας τιμοκατάλογος; Πως υπολογίζονται; https://letmegooglethat.com/?q=Revolut+personal+fees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Προστασία αγορών έχει; Αν κάτι δεν έρθει έχεις προστασία να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; Και θέλω να αγοράσω κάτι σε λέβ Βουλγαρίας , καλύτερα να αφήσω να κάνει την μετατροπή η revolut η να μετατρέψω εγώ σε λέβ και να κάνω μετά την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Απο Οκτωβρη μειωνει τις προμηθειες στα crypto απο 2.5% σε 1.99% ή 0.99€ οποιο απο τα δυο ειναι υψηλοτερο. απο ψαξιμο βρηκα και τον broker που συνεργαζεται για τα cryptos. Paxos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 9:00 ΜΜ, stefanidisg είπε Προστασία αγορών έχει; Αν κάτι δεν έρθει έχεις προστασία να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; Και θέλω να αγοράσω κάτι σε λέβ Βουλγαρίας , καλύτερα να αφήσω να κάνει την μετατροπή η revolut η να μετατρέψω εγώ σε λέβ και να κάνω μετά την αγορά; Μονο στα πακέτα με μηνιαία συνδρομή https://www.revolut.com/our-pricing-plans/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρω θα φάω βρισίδι τώρα, αλλά... δεν μπορώ να βρω έναν χρήστη για να του στείλω χρήματα τα οποία έχω στο account μου. Έχω το όνομά του αλλά και το link του... τί κάνω λάθος δεν ξέρω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα