csontheline Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, zoranb είπε Τα χρήματα που μεταφέρει κάποιος σε €, κ πάνε σε Αμερικάνο, πώς μπορεί μετά τη μεταφορά, στο ιστορικό, να δει σε πόσα $ μετατράπηκαν; Αν πατήσεις πάνω στην συναλλαγή, γράφει περίπου στην μέση Exchange rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, zoranb είπε Τα χρήματα που μεταφέρει κάποιος σε €, κ πάνε σε Αμερικάνο, πώς μπορεί μετά τη μεταφορά, στο ιστορικό, να δει σε πόσα $ μετατράπηκαν; Σε ευρώ τα έστειλες; Γιατί δεν τα έκανες $ πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/8/2022 στις 2:48 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Σε ευρώ τα έστειλες; Γιατί δεν τα έκανες $ πρώτα; Δεν μου είπες πως πρώτα μπορούσα να τα κάνω $, ούτε κ πώς! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν μου είπες να τα κάνω $, ούτε πώς! Αλήθεια τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Για την ισοτιμία το είδα, για την μετατροπή όμως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, g_kor06 είπε Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά για την μέρα , Κάτοχος Revolut μου ζητάει εδώ & καιρό επικαιροποιηση στοιχείων... Προσπαθώ να στείλω δέλτιο Αστυνομικής Ταυτότητας ( παλαιου τύπου ) αλλά δεν την δέχεται την απορρίπτουν συνέχεια.. Διαβατήριο δεν εχω ουτε νέου τύπου άδεια οδήγησης... Εχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό ?? Τι κάνατε ?? Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και σε επικοινωνία μαζί τους μου ξεκαθάρισαν πως οι αστυνομικές μας ταυτότητες ισχύουν για 15 χρόνια για την Revo. Και όντως, μόλις έκλεισε 15 χρόνια η ταυτότητα άρχισαν να μου ζηταν επικαιροποιηση. Η μόνη λύση στην περίπτωση μου είναι να βγάλω καινούργια ταυτότητα ή καινούργιου τύπου δίπλωμα οδήγησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, theoilia είπε Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και σε επικοινωνία μαζί τους μου ξεκαθάρισαν πως οι αστυνομικές μας ταυτότητες ισχύουν για 15 χρόνια για την Revo. Και όντως, μόλις έκλεισε 15 χρόνια η ταυτότητα άρχισαν να μου ζηταν επικαιροποιηση. Η μόνη λύση στην περίπτωση μου είναι να βγάλω καινούργια ταυτότητα ή καινούργιου τύπου δίπλωμα οδήγησης. Οι αστυνομικές ταυτότητες ισχύουν για 15 χρονια, εκει τελεία. Δεν εινα θεμα ρεβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οι αστυνομικές ταυτότητες ισχύουν για 15 χρονια, εκει τελεία. Δεν εινα θεμα ρεβο Ναι έχεις δίκιο απλά δεν μας το έχει πει κανείς. Προχθές έκανα επικαιροποιηση στοιχείων στην Πειραιώς με την ίδια ταυτότητα χωρίς να μου πουν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, theoilia είπε Ναι έχεις δίκιο απλά δεν μας το έχει πει κανείς. Προχθές έκανα επικαιροποιηση στοιχείων στην Πειραιώς με την ίδια ταυτότητα χωρίς να μου πουν τίποτα Οι Ελληνικες τραπεζες, οπου θελουν ειναι τυπικες κατα γραμμα και οπου θελουν κανουν την παπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, theoilia είπε Ναι έχεις δίκιο απλά δεν μας το έχει πει κανείς. Προχθές έκανα επικαιροποιηση στοιχείων στην Πειραιώς με την ίδια ταυτότητα χωρίς να μου πουν τίποτα Να περιμένεις νεα ειδοποίηση σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει μετατρέψει κανείς χρήματα απο € σε $ (δολάρια) μέσα από τη σελίδα της Revo και να τα στείλει στον παραλήπτη; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, Υποθέτω κάπου θα έχει απαντηθεί μέσα σε τόσες σελίδες... Μια επισήμανση θα βοηθούσε Η φόρτιση από ελληνική τράπεζα σε κάρτα της Revolut, πέρα το γεγονός που καλείται ως έμβασμα. Υπάρχει κάποια άλλη επιβάρυνση? Μφχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Καλησπέρα, Υποθέτω κάπου θα έχει απαντηθεί μέσα σε τόσες σελίδες... Μια επισήμανση θα βοηθούσε Η φόρτιση από ελληνική τράπεζα σε κάρτα της Revolut, πέρα το γεγονός που καλείται ως έμβασμα. Υπάρχει κάποια άλλη επιβάρυνση? Μφχ Αν κάνεις top up οχι δεν έχει χρέωση. Αν κάνεις έμβασμα έχει έξοδα απο την τράπεζα αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν κάνεις top up οχι δεν έχει χρέωση. Αν κάνεις έμβασμα έχει έξοδα απο την τράπεζα αποστολής. Μέσα από την εφαρμογή το κάνω όταν δεν έχω υπόλοιπο απλά για να κάνω συναλλαγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Μέσα από την εφαρμογή το κάνω όταν δεν έχω υπόλοιπο απλά για να κάνω συναλλαγές. Τop up είναι με τα στοιχεία της κάρτας,εχει δει κάποια χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα