zoranb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί;Σκέφτεσαι να την κάνεις την κύρια κάρτα σου; Στάνταρντ!!! όχι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω έχει κάνει κανείς την μέταλ ; Και να χρησιμοποίηση την ασφάλεια για ταξίδια ;; Αν έχει κανείς την εμπειρία δηλαδή .. θα κάνω ένα ταξίδι Ασία και θέλω να πληρώσω το ξενοδοχείο και λόγο καιρού να έσω και την ασφάλεια μην γίνει κάτι και ακυρωθεί !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εδω γραφαμε για την μεταφορά προς κάρτα;Εβαλαν και την Ελλάδα μέσα στις χώρες που γίνεται να στείλεις λεφτά σε κάρτα. Σε χρεωστική της Εθνικής δεν γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas11 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, zoranb είπε Υπάρχουν 10 πλεονεκτήματα που μπορείτε να αναφέρετε στο γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος Revolut έναντι άλλων υπαρχόντων μέσων πληρωμής/διακίνησης χρημάτων; Google is your best friend... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Με την revolut χρεωστική κάρτα μπορω να κάνω κατάθεση και ανάληψη απο όλες τις τραπεζες; στην ελλάδα; Εγω έχω τράπεζα πειραιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Cubicolor είπε Με την revolut χρεωστική κάρτα μπορω να κάνω κατάθεση και ανάληψη απο όλες τις τραπεζες; στην ελλάδα; Εγω έχω τράπεζα πειραιώς Κατάθεση δεν μπορείς να κάνεις πουθενά.Μόνο μεταφορά προς revolut μπορείς να κάνεις. Ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κατάθεση δεν μπορείς να κάνεις πουθενά.Μόνο μεταφορά προς revolut μπορείς να κάνεις. Ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ θες. Η μεταφορα προς revolut μπορει να γινει και με την χρεωστικη καρτα της revolut οταν παω σε ενα atm της τραπεζας πειραιως; Πες οτι παω σε ενα atm της τραπεζας πειραιως μπορω να χρησιμοποιησω την χρεωστικη καρτα της revolut και να κανω μεταφορα; απο την τραπεζα πειραιως στην χρεωστικη καρτα της revolut;' Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από Cubicolor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, Cubicolor είπε Η μεταφορα προς revolut μπορει να γινει και με την χρεωστικη καρτα της revolut οταν παω σε ενα atm της τραπεζας πειραιως; Πες οτι παω σε ενα atm της τραπεζας πειραιως μπορω να χρησιμοποιησω την χρεωστικη καρτα της revolut και να κανω μεταφορα; απο την τραπεζα πειραιως στην χρεωστικη καρτα της revolut;' Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις,και αμφιβάλλω αν γίνεται απο ΑΤΜ. Το κάνεις μέσα απο την εφαρμογή της revolut.Τop up με κάρτα,μηδεν έξοδα και άμεση μεταφορά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις,και αμφιβάλλω αν γίνεται απο ΑΤΜ. Το κάνεις μέσα απο την εφαρμογή της revolut.Τop up με κάρτα,μηδεν έξοδα και άμεση μεταφορά . Μονο Ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ μπορω να κανω με την χρεωστικη καρτα της revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε Μονο Ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ μπορω να κανω με την χρεωστικη καρτα της revolut; Ναι το έχω γράψει πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι το έχω γράψει πιο πάνω. οποτε αξιζει να παραγγειλω μια χρεωστικη καρτα της revolut για ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ ,,πειραιως, εθνικη τραπεζα κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σίγουρα αξίζει για τις τράπεζες γιατί κάθε φορά που θα τραβάς χρήματα θα παίρνουν το μερτικό τους. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από ksessalonikios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε Σίγουρα αξίζει για τις τράπεζες γιατί κάθε φορά που θα τραβάς χρήματα θα παίρνουν το μερτικό τους. Ε μα πώς; Κλέφται θα γενούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά για την μέρα , Κάτοχος Revolut μου ζητάει εδώ & καιρό επικαιροποιηση στοιχείων... Προσπαθώ να στείλω δέλτιο Αστυνομικής Ταυτότητας ( παλαιου τύπου ) αλλά δεν την δέχεται την απορρίπτουν συνέχεια.. Διαβατήριο δεν εχω ουτε νέου τύπου άδεια οδήγησης... Εχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό ?? Τι κάνατε ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά για την μέρα , Κάτοχος Revolut μου ζητάει εδώ & καιρό επικαιροποιηση στοιχείων... Προσπαθώ να στείλω δέλτιο Αστυνομικής Ταυτότητας ( παλαιου τύπου ) αλλά δεν την δέχεται την απορρίπτουν συνέχεια.. Διαβατήριο δεν εχω ουτε νέου τύπου άδεια οδήγησης... Εχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό ?? Τι κάνατε ?? Βγάλε ταυτότητα.Αν είναι παλιού τυπου είναι και άκυρη παντού. Τι άλλο να κάνεις;Αν δεν στο δεχόταν πχ η Εθνική τράπεζα τι θα έκανες; 40 λεπτά πριν, Cubicolor είπε οποτε αξιζει να παραγγειλω μια χρεωστικη καρτα της revolut για ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ ,,πειραιως, εθνικη τραπεζα κτλ; Χρειάζεται να βγάζεις λεφτά απο την revolut?Οταν έχεις ήδη ελληνική τράπεζα δεν βλέπω τον λόγο να στέλνεις λεφτά στην revolut και να τα βγάζεις απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα