molot12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε topup απο paypal σε revolut να φανταστώ οτι δεν εχει προμήθεια; 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Φυσικα και όχι. Kαλά πως θα κάνει top up την Revolut απο το Paypal σε δολλάρια; Το Paypal δεν είναι κάρτα εξωτερικού σε δολλάρια όπως ήταν η κάρτα της leupay - leopay (που αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα). Μήπως εννοείς withdraw των δολλαρίων απο το paypal σε λογαριασμό δολλαρίου στη Revolut ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εγώ δεν αναφέρθηκα για δολλαρια, σε ευρώ αναφερόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, vgiozo είπε Μπορώ να στείλω δωρεάν έμβασμα (χωρίς πρόσθετα τέλη) σε TRansferWise από Paypal, και να ξανά-στείλω δωρεάν τα χρήματα στη Revolut;; Για δουλάρια λέμε... Οταν έχεις χρήματα στο balance του Paypal και ανάλογα με την χώρα που έχεις δηλώσει, πχ Ελλάδα είναι ευρώ, σε αφήνει να κάνεις ανάληψη μόνο στο νόμισμα της χώρας σου. Αν έχεις στο balance των USD 100$ και πας να τα κάνεις ανάληψη θα τα μετατρέψει σε ευρώ αυτόματα πριν την αποστολή. Από εκεί και πέρα μπορείς να στα στείλεις σε έναν από τους λογαριασμούς σου. Αν έχεις paypal με διεύθυνση αμερική μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω TransferWise σε αμερικανικό λογαριασμό που σου δίνει χωρίς να χρεωθείς κάτι. Από την TransferWise μπορείς να τα στείλεις σε όποιο λογαριασμό θες σε ευρώ και μη. Το μόνο που πληρώνεις είναι λίγο χειρότερη ισοτιμία από την revolut, η οποία όμως είναι πολύ καλή συγκριτικά με άλλες υπηρεσίες πλην της revolut. Γενικά η διαφορά είναι πολύ μικρή, ανάλογα και το ποσό πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 topup απο χρεωστική -> paypal -> revolut γινεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις μου ήρθε email πως ξεκλείδωσαν τα cryptocurrencies στον λογαριασμό μου. Ενημερωτικά το λέω επειδή δεν έχω δει να έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Μόλις μου ήρθε email πως ξεκλείδωσαν τα cryptocurrencies στον λογαριασμό μου. Ενημερωτικά το λέω επειδή δεν έχω δει να έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες κάτι τέτοιο Νομίζω έχουν ξεκλειδωθεί πριν μήνες στους απλούς χρήστες. Βέβαια θεωρώ ότι τώρα έχει τελειώσει το πάρτυ στα crypto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 9:58 ΜΜ, _filippos_ είπε topup απο χρεωστική -> paypal -> revolut γινεται; Κανεις απαντηση γι αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, maroulini91 said: Κανεις απαντηση γι αυτο?? Περιττή μετακίνηση καθώς το paypal κρατάει υπέρογκη προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Περιττή μετακίνηση καθώς το paypal κρατάει υπέρογκη προμήθεια. Δηλαδή που ακριβώς κρατάει το ππ προμήθεια Απο χρεωστική (αν γίνονταν) προς paypal δεν υπάρχει προμήθεια, από paypal προς revolut πάλι δεν υπάρχει προμήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Just now, NikosKallithea said: Δηλαδή που ακριβώς κρατάει το ππ προμήθεια Απο χρεωστική (αν γίνονταν) προς paypal δεν υπάρχει προμήθεια, από paypal προς revolut πάλι δεν υπάρχει προμήθεια Εννοούν να φορτώσεις το balance του paypal και απο εκεί στην revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εννοούν να φορτώσεις το balance του paypal και απο εκεί στην revolut. ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε ακριβως Γιατι εγω τι εγραψα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 29 minutes ago, NikosKallithea said: Γιατι εγω τι εγραψα; Κάτσε, ο πρώτος τρόπος παρακάμψεις των cc ήταν αυτός, να φορτώσεις δηλαδή το balance του PayPal με χρεωστική. Και από όσο θυμάμαι είτε ζητούσες από τον εαυτό σου χρήματα και χωρίς εγγραφή έστελνες με την κάρτα σου χρήματα. Είτε άνοιγες δεύτερο PayPal και από το ένα τα έστελνες στο άλλο. Και οι 2 τρόποι και γίνονταν και γίνονται αλλά με ασύμφορη προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Αυτά με το δεύτερο paypal και τα λοιπά εγώ δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ, και δεν ξέρω ούτε τι χρέωση ειχαν. Για να φορτίσεις πάντως τον balance δεν έχεις καμία χρέωση απο το PayPal εκτός απο τα ενα ευρω που χρεώνει η τράπεζα σου, τίποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Λοιπον δοκιμασα με το paypal φορτώνοντας 1€ μέσω request payment και παρατήρησα πως όντως εχει υψηλή προμήθεια... 1€ κ μου εβαλε στο υπόλοιπο 0,62€ δηλαδή 0,38€ προμήθεια. Που σημαίνει οτι στα 10€ πληρωμής θα χρεώσει 3,8€; Πραγματικά ασύμφορο. Μετά παρατήρησα πως για withdraw εμφανιζει επιλογη να τα στείλει μονο σε ΙΒΑΝ και οχι στις κάρτες που εχω περάσει και που χρησιμοποιώ κατα διαστήματα για αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα