Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ναι, δεν το εξέφρασα εγώ σωστά : από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής -> Σάββατο (00.00 ακριβώς), έως τη μία πρωινή (01.00), μεταξύ Κυριακής -> Δευτέρας (μιλώντας πάντα για Ελλάδα και στην παρούσα φάση). Εάν κάποιος όμως έχει βγει έξω την Παρασκευή το βράδυ (και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου), είθισται να λογίζεται ως Παρασκευή.

Σωστό απλά αν κάνεις ηλεκτρονικη παραγγελια πχ aliexpress Παρασκευη πρωι-απογευμα, δεν θα μπει προμηθεια. Αρα καλο ειναι να μην το γραφουμε και Παρασκευη και μπερδευτει κάποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, runner69 είπε

Σωστό απλά αν κάνεις ηλεκτρονικη παραγγελια πχ aliexpress Παρασκευη πρωι-απογευμα, δεν θα μπει προμηθεια. Αρα καλο ειναι να μην το γραφουμε και Παρασκευη και μπερδευτει κάποιος.

Σωστά, για αυτό και το επισήμανα ήδη και έγινε και edit στο αρχικό μήνυμά μου (πιθανόν να μην το προσέξατε).

Επίσης, ο ερωτών αναφέρθηκε σε Ουγγαρία. Λαμβάνοντας επομένως υπόψη το μέρος που θα βρίσκεται, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την οποιαδήποτε συναλλαγή (φαγητό, ποτό) από τις 23.00 της Παρασκευής και όχι από τα μεσάνυχτα (που ισχύει για Ελλάδα). 

Επομένως, η σωστότερη διατύπωση θα ήταν "γενικά, προσοχή στην Παρασκευή". 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1

Παιδιά 1% ειναι η προμήθεια ετσι κι αλλιώς, χωρίς ελάχιστο όριο. Δηλαδή και να ξεχαστεί και να μην αλλαξει όσα χρειάζεται, δεν ειναι και τρομερή επιβάρυνση. Προφανώς και το σωστό είναι να αλλάξει μια καθημερινή όσα νομίζει πως θα χρειαστεί σε φιορίνια αλλά και να μη το κάνει, δε χάθηκε ο κόσμος

• Like 2

μία ερώτηση μπορώ να κάνω λογιαριασμό και η κάρτα να φαίνεται σαν να είναι από αγγλία διότι θέλω να κάνω κάτι αγορές με αγγλική κάρτα μόνο

4 λεπτά πριν, koystado είπε

μία ερώτηση μπορώ να κάνω λογιαριασμό και η κάρτα να φαίνεται σαν να είναι από αγγλία διότι θέλω να κάνω κάτι αγορές με αγγλική κάρτα μόνο

Δεν νομίζω.

10 λεπτά πριν, koystado είπε

1.μία ερώτηση μπορώ να κάνω λογιαριασμό και η κάρτα να φαίνεται σαν να είναι από αγγλία

2.διότι θέλω να κάνω κάτι αγορές με αγγλική κάρτα μόνο

Οχι

Αλλα την δεύτερη παράγραφο δεν την καταλαβα, τι διαφορά εχει η αγγλική κάρτα απο αυτην που εκδίδεται για την Ελλάδα 

5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι

Αλλα την δεύτερη παράγραφο δεν την καταλαβα, τι διαφορά εχει η αγγλική κάρτα απο αυτην που εκδίδεται για την Ελλάδα 

θέλει μόνο κάρτα από αγγλική τράπεζα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Κάνεις λάθος,ξανακοιτα.

Ναι έχεις δίκιο το είδα 👍

Στις 11/8/2022 στις 3:05 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Απο όπου θες εσύ στελνεις λεφτά στην   revolut.Δεν τα τραβάει απο μονη της.Τα εχεις μπλέξει λίγο;Ισως με το paypal ;

Κατάλαβα τι λες αλλά σκεπτόμουν να βάζω πχ χρήματα από κάποια προπληρωμένη κάρτα ίσως (ή κάτι αντίστοιχο) που να έχω τον έλεγχο στο πόσα χρήματα έχει μέσα. Εάν γίνει καμιά υποκλοπή στους κωδικούς να μην σηκώσουν ότι έχει μέσα ο λογαριασμός, αλλά μόνο ότι έχω βάλει. Κ ΟΦΗ θα ε ω βάλει θα είναι τα χρήματα που θα θέλω να χρησιμοποιήσω εκείνη τη στιγμή 😉

Επεξ/σία από zoranb

3 ώρες πριν, koystado είπε

θέλει μόνο κάρτα από αγγλική τράπεζα 

Τι θες να αγοράσεις;Δεν έχει ΡΡ?

13 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ναι έχεις δίκιο το είδα 👍

Κατάλαβα τι λες αλλά σκεπτόμουν να βάζω πχ χρήματα από κάποια προπληρωμένη κάρτα ίσως (ή κάτι αντίστοιχο) που να έχω τον έλεγχο στο πόσα χρήματα έχει μέσα εάν γίνει κάμιά υποκλοπή στους κωδικούς. Μην σηκώσουν ότι έχει μέσα ο λογαριασμός, αλλά μόνο ότι έχω βάλει. Τα χρήματα δηλαδή που θέλω να χρησιμοποιήσω 😉

Never Mind I Give Up GIF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιός είναι ο πιό σωστός τρόπος για να αποστείλει κανείς χρήματα με ασφάλεια σε ένα χρήστη ρεβο; Χρησιμοποιώντας  το username του, ένα referral του, κάτι άλλο;

Επεξ/σία από zoranb

8 ώρες πριν, zoranb είπε

Ποιός είναι ο πιό σωστός τρόπος για να αποστείλει κανείς χρήματα με ασφάλεια σε ένα χρήστη ρεβο; Χρησιμοποιώντας  το username του, ένα referral του, κάτι άλλο;

Δημιούργησε έναν Revolut λογαριασμό, πειραματίσου και όταν έχεις την απάντηση.. έλα να μας ενημερώσεις για να γνωρίζουμε κι εμείς.

12 ώρες πριν, zoranb είπε

Εγώ πάντως σκάναρα το QR κωδικό του αλλά ήταν δίπλα μου. 

Πάντως και με το username του εφόσον είναι το σωστό,  δεν θα έχεις πρόβλημα. 

• Like 1

Πηγαίνεις στην ενότητα " μεταφορά " 

Πάνω αριστερά έχει το όνομα που δηλωσες ( nickname) , πατάς πάνω , σου δίνει το  qr code και από κάτω ένα link.

Στέλνεις το link οπου θες . Αν έχει λογαριασμό σε στέλνει από τον λογαριασμό του . Αν δεν έχει μπορεί να σε στείλει ότι πόσο θέλει μέσω χρεωστική/πιστωτική  κάρτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...