Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, perelevas είπε Και όταν θέλω να πληρώσω σε φιορινια στην επιλογή λογαριασμοί πρέπει να έχω επιλεγμένα τα φιορινια,σωστά; Που να τα έχεις επιλεγμένα;Σου δίνει τέτοια δυνατότητα όταν πας να πληρώσεις; Θα τραβάει απο μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Στους λογαριασμούς Θα έχω έναν λογαριασμό με ευρώ και έναν με φιορινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, perelevas είπε Στους λογαριασμούς Θα έχω έναν λογαριασμό με ευρώ και έναν με φιορινια Πάντα ψάχνει πρώτα το τοπικό. Εφόσον αυτό δεν επαρκεί, δεν θα συμπληρώσει και με τα ευρώ (κάνοντας μετατροπή και επιβαρύνοντας αυτήν, με επιπλέον προμήθεια - εφόσον είναι Π-Σ-Κ -). Θα πρέπει το balance σε ένα τουλάχιστον νόμισμα, να καλύπτει το ποσό. Εσείς δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Απλώς δίνετε την κάρτα για τη συναλλαγή, η εφαρμογή δεν εμπλέκεται πουθενά κατά τη διαδικασία πληρωμής. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Κατάλαβα, ευχαριστώ όλους Πληρώνω με φυσική κάρτα ή με το πορτοφόλι της google, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, perelevas είπε Πληρώνω με φυσική κάρτα ή με το πορτοφόλι της google, σωστά; Σωστά. Εγώ ούτε και ξέρω πού την έχω βάλει από τότε που την δήλωσα Google Pay (και τώρα πια, Google wallet). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ξαναευχαριστώ 😀😀 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από perelevas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, perelevas είπε Στους λογαριασμούς Θα έχω έναν λογαριασμό με ευρώ και έναν με φιορινια και πάλι ,δεν έχει κάτι να επιλέξεις.Ολα γίνονται αυτόματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει χρέωση όταν βάζει κάνεις χρήματα στη ρεβο από κάρτα; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Πάντα ψάχνει πρώτα το τοπικό. Εφόσον αυτό δεν επαρκεί, θα συμπληρώσει και με τα ευρώ (κάνοντας μετατροπή και επιβαρύνοντας αυτήν, με επιπλέον προμήθεια - εφόσον είναι Π-Σ-Κ -). Εσείς δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Απλώς δίνετε την κάρτα για τη συναλλαγή, η εφαρμογή δεν εμπλέκεται πουθενά κατά τη διαδικασία πληρωμής. Αν το υπολοιπο δεν επαρκει στο τοπικο νομισμα δεν θα συμπληρωσει και με τα ευρώ αλλά θα τα πάρει εξ'ολοκλήρου απο το ευρώ. btw η Παρασκευή πότε μπήκε στην πρόμηθεια ; Μονο ΣΚ το ξέρω. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, runner69 είπε btw η Παρασκευή πότε μπήκε στην πρόμηθεια ; Μονο ΣΚ το ξέρω. Ναι, δεν το εξέφρασα εγώ σωστά : από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής -> Σάββατο (00.00 ακριβώς), έως τη μία πρωινή (01.00), μεταξύ Κυριακής -> Δευτέρας (μιλώντας πάντα για Ελλάδα και στην παρούσα φάση). Εάν κάποιος όμως έχει βγει έξω την Παρασκευή το βράδυ (και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου), είθισται να λογίζεται ως Παρασκευή. 44 λεπτά πριν, runner69 είπε Αν το υπολοιπο δεν επαρκει στο τοπικο νομισμα δεν θα συμπληρωσει και με τα ευρώ αλλά θα τα πάρει εξ'ολοκλήρου απο το ευρώ. Δηλαδή λέτε ότι εάν η αγορά κοστίζει πχ 10 ευρώ και στην κάρτα υπάρχουν α) X χρήματα τοπικού νομίσματος που αντιστοιχούν σε 9€ και β) 7€ (προφανώς σε Ευρώ), η revolut θα αρνηθεί τη συναλλαγή λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου; Είστε σίγουρος; Edit : πράγματι, αυτό συμβαίνει. Διορθώνω λοιπόν, το παραπάνω ποστ μου. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, zoranb είπε Υπάρχει χρέωση όταν βάζει κάνεις χρήματα στη ρεβο από κάρτα; Δεν στο απαντήσαμε πιο πίσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν στο απαντήσαμε πιο πίσω; Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Ναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Οχι Δεν νομίζω. Εγώ μια χαρά τη βρήκα την απάντηση στην προηγούμενη σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Οχι Κάνεις λάθος,ξανακοιτα. Και ναι προτιμώ να στα γράφω όλα αυτά από το να απαντήσω ναι ή όχι. Να ζοριστεις λίγο να το βρεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα