zoranb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο με κάρτα μπορεί να βάλει κανείς χρήματα στη ρεβο; 17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχει χρεωσεις, και αν ειναι αμερικη εχει και μετατροπη εμβαδματος Επίσης ένα σημαντικό ερώτημα είναι… εάν θέλω να στείλω πχ. ακριβώς $100 στη ρεβο ενός Αμερικάνου από το λογ. μου της Εθνικής που είναι σε €, εσείς πώς θα το κάνατε; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Και με paypal μπαίνουν λεφτά στην revolut απλά με κάρτα είναι άμεσα με paypal θέλει κοντά μια εργάσιμη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, zoranb είπε εσείς πώς θα το κάνατε; Θα βγάζαμε πρώτα Ρεβο εμείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, zoranb είπε Μόνο με κάρτα μπορεί να βάλει κανείς χρήματα στη ρεβο; Μπορείς και με έμβασμα, αλλά κάνει κάποιες μέρες για να πάει και έχει και χρέωση από πλευράς της τράπεζάς σου. Με την κάρτα γίνεται άμεσα και δεν έχει έξτρα χρέωση. 3 ώρες πριν, zoranb είπε Επίσης ένα σημαντικό ερώτημα είναι… εάν θέλω να στείλω πχ. ακριβώς $100 στη ρεβο ενός Αμερικάνου από το λογ. μου της Εθνικής που είναι σε €, εσείς πώς θα το κάνατε; Κάπου στην εφαρμογή έχει κομπιουτεράκι υπολογισμού ισοτιμίας. Βλέπεις πόσα ευρώ είναι τα 100 δολάρια και βάζεις αυτό το ποσό. Βάλε και λίγο παραπάνω για να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Με ευρώ κ δολάρια πως θα το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Θα ταξιδέψω Ουγγαρία. Αν βάλω ευρώ από την ελληνική καρτα μου Πειραιώς, ενώ είμαι ήδη εκεί (Ουγγαρία), μπορώ να πληρώσω σε φιορινια χωρίς να ασχοληθώ με μετατροπή νομίσματος;Δηλαδή να μην κάνω εγώ την μετατροπή, να την κάνει η revolut;Και μετι κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εξ όσων γνωρίζω, το κόστος μετατροπής είναι η τρέχουσα ισοτιμία και τίποτα άλλο. Πρόβλημα ωστόσο, παρουσιάζεται από το κλείσιμο των χρηματιστηριων (Παρασκευή) έως και το άνοιγμά τους (Κυριακή), κατά το οποίο υπάρχει επιπλέον προμήθεια. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να εξασφαλιστεί η εταιρεία, έναντι πιθανής πτώσης της ισοτιμίας (κοινώς, να μην πουλήσει φτηνότερα απ' ό, τι αγοράζει). Για αυτό άλλωστε και είναι προτιμότερο, να "αγοράζει" κανείς εκ των προτέρων, τοπικό νόμισμα (προσωπική άποψη και συνήθης τακτική). Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Άρα να κάνω την μετατροπή εγώ μέσω της εφαρμογής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, perelevas είπε Άρα να κάνω την μετατροπή εγώ μέσω της εφαρμογής; Σωστά. Θα βάλετε ό, τι ποσό κρίνετε εσείς σε ευρώ, στην εφαρμογή και θα ζητήσετε μετατροπή στο τοπικό νόμισμα (φιορίνια εν προκειμένω). Πριν τη μετατροπή, θα δείτε και την τρέχουσα ισοτιμία της εφαρμογής. Αυτή λογικά θα συμπίπτει (ή τουλάχιστον συγκλίνει σημαντικά) σε σχέση με την επίσημη (βλ. και Google). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 κάνε την από πριν μια καθημερινή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, zoranb είπε Με ευρώ κ δολάρια πως θα το κάνω; ανοιξε μια wise https://wise.com/ δεν χρειάζεται να περιμένεις κάρτα.Αμεσα βάζεις λεφτά ,εχει και paypal ,κανεις την μετατροπη και του τα στέλνεις. Με το paypal μέσω xoom ,θα πάνε στο λογαριασμό του κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε κάνε την από πριν μια καθημερινή Αν δεν κάνω την μετατροπή και αφήσω να γίνει απο την εφαρμογή ,χρεώνομαι κατι; Γιατί δεν έχω καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, perelevas είπε Αν δεν κάνω την μετατροπή και αφήσω να γίνει απο την εφαρμογή ,χρεώνομαι κατι; Γιατί δεν έχω καταλάβει. Δ-Τ-Τ-Π όχι, Π-Σ-Κ ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, perelevas είπε Αν δεν κάνω την μετατροπή και αφήσω να γίνει απο την εφαρμογή ,χρεώνομαι κατι; Γιατί δεν έχω καταλάβει. Οι χρεώσεις είναι αστείες.Μετέτρεψε ένα ποσο που υπολογίζεις και αν χρειαστεί θα κάνεις και άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perelevas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Και όταν θέλω να πληρώσω σε φιορινια στην επιλογή λογαριασμοί πρέπει να έχω επιλεγμένα τα φιορινια,σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα