thephotoshoped Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μεσω του κινητού εννοείς έτσι;Φυσικά ,περνάνει παντού. Γιατί να σου ζητήσει pin? Ναι μέσω κινητού και Apple Pay . Δεν έχω φυσική κάρτα . Αναρωτιεμαι αν χρειαστεί μια μεγάλη συναλλαγή πχ £300 και ζητήσει PIN το μηχάνημα τι θα χρειαστεί να κάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε ...Αναρωτιεμαι αν χρειαστεί μια μεγάλη συναλλαγή πχ £300 και ζητήσει PIN το μηχάνημα τι θα χρειαστεί να κάνω . Θα βαλεις το πιν 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, nek4d είπε Θα βαλεις το πιν 😛 Δεν έχει PIN η virtual καρτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Εφόσον μιλάμε για Apple Pay πότε δεν θα σου ζητήσει πιν, το πιν είναι η μουτσούνα σου στο face id 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskoopa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Ναι μέσω κινητού και Apple Pay . Δεν έχω φυσική κάρτα . Αναρωτιεμαι αν χρειαστεί μια μεγάλη συναλλαγή πχ £300 και ζητήσει PIN το μηχάνημα τι θα χρειαστεί να κάνω . Όλες οι κάρτες εικονικές είτε φυσικές από revolut εχουν το ίδιο pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ολα κομπλε με revolut. Εγινε επιβεβαιωση ο λογαριασμος στο paypal εφτιαξα και εικονικη καρτα εστειλα 90 ευρω απο το paypal σε λιγοτερο απο 24 ωρες ηταν στην revolut. Πληρωσα και την cosmote με την καρτα ολα κομπλε. Για την ταυτοτητα εμενα ειναι του 2007. Την πρωτη φορα με λενε εχει ληξει η ταυτοτητα στο verification τους στελνω διπλωμα οδηγησης με λενε δεχομαστε μονο κρατικα χαρτια ενω ειναι το επισημο. Τους ξανα στελνω ταυτοτητα και περασε κανονικα. Εννοειται παντα με selfie. Τωρα που κολλησε η δουλεια τις 2 φορες δεν ξερω. 15 ετιας η ταυτοτητα και την περασαν αλλιως θα χρειαζονταν να βγαλω νεα μεσα στη βδομαδα. Παντως βολευει απειρα η revolut. Στην κολοεθνικη αν στειλεις 15+ ευρω εμβασμα απο paypal σε χρεωνουν 3 ευρω οι αλητες στη revolut εστειλα 90 δεν κρατησαν λεπτο. Εχουμε τους νταβατζηδες στο κεφαλι μας με το ετσι θελω. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Όλες οι κάρτες εικονικές είτε φυσικές από revolut εχουν το ίδιο pin Δεν μου έχει ζητήσει ποτε pin εικονική κάρτα ούτε και έχω δει στην εφαρμογή να έχει στις εικονικές κάρτες να δεις το pin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Δεν έχει PIN η virtual καρτά Οποτε πως θα ζητήσει PIN το μηχάνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Ούτε στο google pay θα ζητήσει ποτέ pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μπορώ να αγοράσω steam games μέσω της revolut; Δηλαδή να βάλω λεφτά από την κάρτα της τράπεζας μου στη revolut και από εκεί να χρησιμοποιήσω τον κωδικό της virtual card για να αγοράσω από το steam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε Μπορώ να αγοράσω steam games μέσω της revolut; Δηλαδή να βάλω λεφτά από την κάρτα της τράπεζας μου στη revolut και από εκεί να χρησιμοποιήσω τον κωδικό της virtual card για να αγοράσω από το steam; Γιατί να μην μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να μην μπορείς; 😅 Δεν ξέρω, απλά ρωτάω. Και μένα κουφό μου φαίνεται να μην μπορώ. Διάβασα όμως ένα thread (λίγο παλιό μεν) στο οποίο μερικοί λένε είχαν πρόβλημα που λύθηκε όταν σύνδεσαν την revolut καρτά τους στην paypal. Αναφέρονται για Visa και μένα είναι mastercard. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, πάντως έκανα πρόσφατα λογαριασμό στη revolut και ρωτάω για να ξέρω που μπορώ να κάνω αγορες. 🤷♂️ Το thread: https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/1631916887500632849/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ren_Hoek είπε 😅 Δεν ξέρω, απλά ρωτάω. Και μένα κουφό μου φαίνεται να μην μπορώ. Διάβασα όμως ένα thread (λίγο παλιό μεν) στο οποίο μερικοί λένε είχαν πρόβλημα που λύθηκε όταν σύνδεσαν την revolut καρτά τους στην paypal. Αναφέρονται για Visa και μένα είναι mastercard. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, πάντως έκανα πρόσφατα λογαριασμό στη revolut και ρωτάω για να ξέρω που μπορώ να κάνω αγορες. 🤷♂️ Το thread: https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/1631916887500632849/ Δοκίμασε το .Το πολύ πολύ να μην περάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιές είναι οι κατάλληλες κινήσεις που θα κάνατε για να στέλνατε με ασφαλή τρόπο, χρήματα από έναν τραπεζικό λογαριασμό πχ. Εθνικής, προς ένα λογ. Revolut, κάποιου που βρίσκεται στην Αμερική; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, zoranb είπε Ποιές είναι οι κατάλληλες κινήσεις που θα κάνατε για να στέλνατε με ασφαλή τρόπο, χρήματα από έναν τραπεζικό λογαριασμό πχ. Εθνικής, προς ένα λογ. Revolut, κάποιου που βρίσκεται στην Αμερική; Ανεβάζεις τα χρηματα στην δικη σου ρεβο και απο εκει τα πασαρεις στην Αμερική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα