Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Την έβγαλα την beta μετά τα τελευταία προβλήματα που είχε πριν λίγο καιρό.Οπότε περιμένουμε να μπει  σε καποια επόμενη έκδοση.

την εχεις βγαλει UK? γιατι κ μενα δεν μου εμφανιζει ελλάδα. Την 8,65 εκδοση εχω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, bilya είπε

την εχεις βγαλει UK? γιατι κ μενα δεν μου εμφανιζει ελλάδα. Την 8,65 εκδοση εχω. 

Ελλάδα την άνοιξα,ίδια έκδοση έχω και εγώ .

• Thanks 1

Ολα αψογα. Με αφησε σημερα εφτιαξα εικονικη καρτα την συνδεσα και με paypal κανονικα και τωρα περιμενω απο Δευτερα τη συνδεση του λογαριασμου revolut με το paypal με τις 2 μικρες χρεωσεις ωστε να στελνω κανονικα χρηματα απο paypal σε revolut και να κανω αγορες με την εικονικη. Μπηκε και gpay. 

Στις 5/8/2022 στις 9:51 ΠΜ, Arkin είπε

Ναι εικονική μπερδεύτηκα. Άψογα θα ξανά δοκιμάσω αργότερα. Στο checkout με βγάζει δωρεάν παράδοση για την φυσική αλλά εδώ και 2 ώρες βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Θέλω να στέλνω χρήματα από το paypal στο λογαριασμό της revolut και από εκεί πληρωμή λογαριασμών πχ cosmote που δεν έχει paypal. 

Παρεμπιπτόντως, η cosmote δέχεται πληρωμές με paypal εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά μόνο για ανανέωση καρτοκινητού/καρτοσυμβολαίου.

13 λεπτά πριν, nikos032 είπε

Παρεμπιπτόντως, η cosmote δέχεται πληρωμές με paypal εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά μόνο για ανανέωση καρτοκινητού/καρτοσυμβολαίου.

Ναι το γνωριζω ετσι κανω ανανεωση αλλα πηγα να πληρωσω σταθερη συνδεση και δεχεται μονο καρτα οποτε η revolut θα μου λυσει τα χερια εδω. 

Τι θα γίνει με το θέμα της ταυτοποίησης με τις ταυτότητες. Λαμβάνω μήνυμα πριν λίγο καιρό ότι η ταυτότητα έληξε και θα πρέπει να ανανεωθεί. Βγαίνει σήμερα η νέα ταυτότητα, τους την στέλνω 3 φορές κι όλο τρώω πόρτα. Παρόμοια εμπειρία κάποιος;

4 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Τι θα γίνει με το θέμα της ταυτοποίησης με τις ταυτότητες. Λαμβάνω μήνυμα πριν λίγο καιρό ότι η ταυτότητα έληξε και θα πρέπει να ανανεωθεί. Βγαίνει σήμερα η νέα ταυτότητα, τους την στέλνω 3 φορές κι όλο τρώω πόρτα. Παρόμοια εμπειρία κάποιος;

Να προσεχεις τα πλαίσια στην φωτογραφια θέλει ακρίβεια, θελει να ειναι ακριβως στις γωνιτσες που εχουν ορίσει, ευθυγραμμισμένη και πολύ καθαρή , αλλιώς απορρίπτεται.

Για να μπεις στο νόημα ολη την δουλεια την κάνει αυτοματα υπολογιστή,  οποτε αν δεν βρει αυτο που θέλει εκει που θέλει τρως πόρτα 

Το πίσω μέρος με ποια φορά το βγάζεις φωτό; Στις 2 πρώτες έβγαλα με την όψη να κοιτάει δεξιά, στην τρίτη ειπα να την βγάλω κάθετα αν και δεν ταιριάζει με το πλαίσιο που εμφανίζεται, για παν ενδεχόμενο. 

24 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Το πίσω μέρος με ποια φορά το βγάζεις φωτό; Στις 2 πρώτες έβγαλα με την όψη να κοιτάει δεξιά, στην τρίτη ειπα να την βγάλω κάθετα αν και δεν ταιριάζει με το πλαίσιο που εμφανίζεται, για παν ενδεχόμενο. 

Έχεις δίπλωμα νέου τύπου; (Κάρτα)

38 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Κάθετα παντως με τιποτα

1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μετά από 3 ώρες συνομιλία στο τσατ κι αμετρητες σελφι έγινε αποδεκτή 

Δυστυχώς τα αυτοματοποιημένα συστήματα δεν τα πάνε καλά με την ελληνική ταυτότητα. (που υποτίθεται θα είχαμε αλλάξει το 2021)

Καλησπερα , σε λίγο φτάνω στο Λονδίνο . Θα μπορώ να χρησιμοποιώ την virtual revolut κάρτα σε όλα τα POS ; Αν μου ζητηθεί pin τι κάνω ; 

2 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Καλησπερα , σε λίγο φτάνω στο Λονδίνο . Θα μπορώ να χρησιμοποιώ την virtual revolut κάρτα σε όλα τα POS ; Αν μου ζητηθεί pin τι κάνω ; 

Μεσω του κινητού εννοείς έτσι;Φυσικά ,περνάνει παντού.

Γιατί να σου ζητήσει  pin?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...