Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Για ρίξτε μια βοήθεια. Έφτιαξα σήμερα revolut λογαριασμό έκανα ταυτοποίηση με ταυτότητα φόρτωσα και 10 ευρώ με την χρεωστική μου. Το πρόβλημα είναι ότι στην έκδοση χρεωστικής κάρτας με λέει λυπούμαστε δοκιμάστε αργότερα. Και στην εικονική το ίδιο. Δωρεάν παράδοση με λέει βάζω διεύθυνση κτλ και βγάζει πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω paypal και να στέλνω λεφτά εκεί για αγορές. Κατάφερα και σύνδεσα το λογαριασμό iban του λογαριασμού revolut είδα είναι σε LT οπότε έβαλα Λιθουανία στο paypal οπότε περιμένω τις 2 μικρές χρεώσεις για επιβεβαίωση. Το θέμα είναι ότι θέλω να βγάλω κάρτα revolut ώστε να τραβάει χρήματα από το paypal στις αγορές και με βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 56 λεπτά πριν, Arkin είπε Για ρίξτε μια βοήθεια. Έφτιαξα σήμερα revolut λογαριασμό έκανα ταυτοποίηση με ταυτότητα φόρτωσα και 10 ευρώ με την χρεωστική μου. Το πρόβλημα είναι ότι στην έκδοση χρεωστικής κάρτας με λέει λυπούμαστε δοκιμάστε αργότερα. Και στην εικονική το ίδιο. Δωρεάν παράδοση με λέει βάζω διεύθυνση κτλ και βγάζει πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω paypal και να στέλνω λεφτά εκεί για αγορές. Κατάφερα και σύνδεσα το λογαριασμό iban του λογαριασμού revolut είδα είναι σε LT οπότε έβαλα Λιθουανία στο paypal οπότε περιμένω τις 2 μικρές χρεώσεις για επιβεβαίωση. Το θέμα είναι ότι θέλω να βγάλω κάρτα revolut ώστε να τραβάει χρήματα από το paypal στις αγορές και με βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Περίμενε και δοκίμασε αργότερα.Τράπεζα είναι και μπορεί να αργήσει λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Περίμενε και δοκίμασε αργότερα.Τράπεζα είναι και μπορεί να αργήσει λίγο. Αρα λες επειδή τώρα έκανα το λογαριασμό να υπάρχει θέμα στην έκδοση κάρτας. Μακάρι. Γράφει δωρεάν και για χρεωστική και για προπληρωμένη μιας χρήσης ισχύει αυτό? Γιατί στο εδώ θέμα γράφουν για 6 ευρώ για την κάθε μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρα λες επειδή τώρα έκανα το λογαριασμό να υπάρχει θέμα στην έκδοση κάρτας. Μακάρι. Γράφει δωρεάν και για χρεωστική και για προπληρωμένη μιας χρήσης ισχύει αυτό? Γιατί στο εδώ θέμα γράφουν για 6 ευρώ για την κάθε μία. Δεν υπάρχει προπληρωμένη,υπάρχει φυσική κάρτα και virtual.Kαι όλες είναι χρεωστικές.Ανα εποχές βγάζει προσφορά και δεν χρεώνει την φυσική καρτα.Οι virtual κάρτες είναι δωρέαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει προπληρωμένη,υπάρχει φυσική κάρτα και virtual.Kαι όλες είναι χρεωστικές.Ανα εποχές βγάζει προσφορά και δεν χρεώνει την φυσική καρτα.Οι virtual κάρτες είναι δωρέαν. Ναι εικονική μπερδεύτηκα. Άψογα θα ξανά δοκιμάσω αργότερα. Στο checkout με βγάζει δωρεάν παράδοση για την φυσική αλλά εδώ και 2 ώρες βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Θέλω να στέλνω χρήματα από το paypal στο λογαριασμό της revolut και από εκεί πληρωμή λογαριασμών πχ cosmote που δεν έχει paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 χωρίς να είμαι σίγουρος, ΙΣΩΣ να μην μπορείς να πληρώσεις την κοσμοτε μέσω ρεβολουτ, μπορεί να δέχεται μόνο ελληνική κάρτα. Ας το επιβεβαιώσει ή το διαψεύσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι εικονική μπερδεύτηκα. Άψογα θα ξανά δοκιμάσω αργότερα. Στο checkout με βγάζει δωρεάν παράδοση για την φυσική αλλά εδώ και 2 ώρες βγάζει το πρόβλημα που ανέφερα. Θέλω να στέλνω χρήματα από το paypal στο λογαριασμό της revolut και από εκεί πληρωμή λογαριασμών πχ cosmote που δεν έχει paypal. Αν το θες για τέτοιες δουλειές το κάνεις και με την virtual.Που μπορείς να την περάσεις και στα google/apple pay,δεν είναι απαραίτητη η φυσική κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αν το θες για τέτοιες δουλειές το κάνεις και με την virtual.Που μπορείς να την περάσεις και στα google/apple pay,δεν είναι απαραίτητη η φυσική κάρτα. Ναι μόνο εικονική θα κάνω τσάμπα θα την πάρω την χρεωστική εφόσον κάνουν ίδια δουλειά για αυτό που τη θέλω. Gpay και nfc θα εκτελέσουν χρέη χρεωστικής με το κινητό. Θα γράψω όταν λυθεί το θέμα ελπίζω μέσα στη μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, ksessalonikios είπε χωρίς να είμαι σίγουρος, ΙΣΩΣ να μην μπορείς να πληρώσεις την κοσμοτε μέσω ρεβολουτ, μπορεί να δέχεται μόνο ελληνική κάρτα. Ας το επιβεβαιώσει ή το διαψεύσει κάποιος. Κανονικά πληρώνεις, το έχω κάνει άπειρες φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) θέλω να στείλω έμβασμα σε τράπεζα της Γερμανίας για αγορά προϊόντος...Μπορώ να στείλω στην revolut και απο εκεί μεταφορά στην Γερμανία, χωρίς να χρεωθώ προμήθεια ;; Δεν ξέρω αν γίνεται και με την Εθνική τράπεζα.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από giorgos_76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δε θα χρεωθείς προμήθεια απο Revolut προς Γερμανική τράπεζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στην εφαρμογη τξς Revolut στο κινητό, στην καρτέλα Λογαριασμοί και επιλογη Μεταφορά, εχει προστεθει και η ενότητα Κάρτες, εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Γραφει οτι μπορειτε να προσθεσετε καρτες απο τις αναγραφομενες χωρες, μεταξυ αυτών γραφει και την Ελλαδα Δοκιμασα να προσθεσω, αλλα δεν δεχεται καμια Το εχει προσπαθησει καποιος αλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, alfeios είπε Στην εφαρμογη τξς Revolut στο κινητό, στην καρτέλα Λογαριασμοί και επιλογη Μεταφορά, εχει προστεθει και η ενότητα Κάρτες, εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Γραφει οτι μπορειτε να προσθεσετε καρτες απο τις αναγραφομενες χωρες, μεταξυ αυτών γραφει και την Ελλαδα Δοκιμασα να προσθεσω, αλλα δεν δεχεται καμια Το εχει προσπαθησει καποιος αλλος; Σε εμένα δεν έχει Ελλάδα πάντως.Σε άλλο θέμα έχει γραφτεί πως έστειλαν λεφτά με μια ελάχιστη χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε εμένα δεν έχει Ελλάδα πάντως.Σε άλλο θέμα έχει γραφτεί πως έστειλαν λεφτά με μια ελάχιστη χρέωση. Στην εκδοση 8.65 beta-204 έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, alfeios είπε Στην εκδοση 8.65 beta-204 έχει Την έβγαλα την beta μετά τα τελευταία προβλήματα που είχε πριν λίγο καιρό.Οπότε περιμένουμε να μπει σε καποια επόμενη έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα