turbat0s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, kanarinaki είπε Το δύσκολο είναι ότι κάνω αγορές και σε ευρώ και δολάρια και λίρες Ποιός ο λόγος να έχεις λεφτά στο pp και όχι στη ρεβολουτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβα τίποτα Να αγοράσεις θελεις ή να μεταφέρεις χρήματα; 33 λεπτά πριν, kanarinaki είπε Καλημέρα Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί (δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τόσα posts) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω για το νόμισμα σε revolut και paypal. Έχω στην Paypal EURO και USD με κύριο το USD. Και για να μεταφέρω λεφτά στην revolut έβαλα το λογαριασμό σε EURO. Τι θα γίνει με τις μετατροπές; Είναι καλύτερα στο paypal να βάλω ως κύριο νόμισμα το euro; Το δύσκολο είναι ότι κάνω αγορές και σε ευρώ και δολάρια και λίρες. Έχω επιλέξει ήδη τη μετατροπή να την κάνει η τράπεζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanarinaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην paypal μου βάζουν χρήματα σε usd. Εγώ θέλω να τα μεταφέρω στη revolut σε euro. Ποιο νόμισμα είναι καλύτερα να ορίσω στη paypal; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από kanarinaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Σε δολάρια να τα μεταφέρεις. Μετά τα μετατρέπεις σε ό,τι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Το έχουμε ξανά πει. Ελληνικό PayPal στέλνει μόνο σε ευρώ. Συνεπώς και δολάρια να έχεις το PayPal με την δικιά του ακριβή ισοτιμία θα τα μετατρέψει σε ευρώ, κατά το έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εγώ χρησιμοποιούσα τη Leupay γι αυτό το λόγο...έστελνα ατελώς έμβασμα από δολάρια/λίρες σε αντίστοιχο λογαριασμό εκεί και χρησιμοποιούσα τη χρεωστική της Leupay για άμεσο topup της Revolut 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vgiozo είπε Εγώ χρησιμοποιούσα τη Leupay γι αυτό το λόγο...έστελνα ατελώς έμβασμα από δολάρια/λίρες σε αντίστοιχο λογαριασμό εκεί και χρησιμοποιούσα τη χρεωστική της Leupay για άμεσο topup της Revolut Εδω και πολύ καιρό δε γίνεται να στείλεις δολάρια στη leupay.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Από πέρυσι τέτοια εποχή κοντά έχω να στείλω έμβασμα στη leupay>leopay, θυμάμαι είχα λάβει καποια ειδοποίηση στο mail για ένα θέμα με τα δολάρια, τώρα με την ευκαιρία μπήκα στον λογαριασμό κι επιβεβαίωσα τον περιορισμό. Μού έστειλαν και νέες κάρτες δωρεάν μόνοι τους, τσάμπα λοιπόν η κάρτα σε δολα΄ρια πλέον; Δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει νέο λογαριασμό Paypal με διεύθυνση USA και να στέλνει μετά δολάρια στη Revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 21 minutes ago, vgiozo said: Από πέρυσι τέτοια εποχή κοντά έχω να στείλω έμβασμα στη leupay>leopay, θυμάμαι είχα λάβει καποια ειδοποίηση στο mail για ένα θέμα με τα δολάρια, τώρα με την ευκαιρία μπήκα στον λογαριασμό κι επιβεβαίωσα τον περιορισμό. Μού έστειλαν και νέες κάρτες δωρεάν μόνοι τους, τσάμπα λοιπόν η κάρτα σε δολα΄ρια πλέον; Δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει νέο λογαριασμό Paypal με διεύθυνση USA και να στέλνει μετά δολάρια στη Revolut; Η revolut δεν έχει αμερικάνικο λογαριασμό, αλλά έχει έναν iban λογαριασμό σε νόμισμα δολαρίου, τίποτα δηλαδή όπως τίποτα ήταν και αυτό της leupay. Αυτό που λες μπορείς να το κάνεις με το paypal, αλλά θα ανοίξεις και TW που σου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό και έτσι θα στέλνεις τα δολάρια σε δολάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Η revolut δεν έχει αμερικάνικο λογαριασμό, αλλά έχει έναν iban λογαριασμό σε νόμισμα δολαρίου, τίποτα δηλαδή όπως τίποτα ήταν και αυτό της leupay. Αυτό που λες μπορείς να το κάνεις με το paypal, αλλά θα ανοίξεις και TW που σου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό και έτσι θα στέλνεις τα δολάρια σε δολάρια. Τί είναι το TW? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, vgiozo είπε Τί είναι το TW? Transferwise https://transferwise.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Doubt είπε Transferwise https://transferwise.com Μπορώ να στείλω δωρεάν έμβασμα (χωρίς πρόσθετα τέλη) σε TRansferWise από Paypal, και να ξανά-στείλω δωρεάν τα χρήματα στη Revolut;; Για δουλάρια λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 topup απο paypal σε revolut να φανταστώ οτι δεν εχει προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε topup απο paypal σε revolut να φανταστώ οτι δεν εχει προμήθεια; Φυσικα και όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vgiozo είπε Μπορώ να στείλω δωρεάν έμβασμα (χωρίς πρόσθετα τέλη) σε TRansferWise από Paypal, και να ξανά-στείλω δωρεάν τα χρήματα στη Revolut;; Για δουλάρια λέμε... Έχω λογαριασμό TW (ανενεργό) αλλά δε γνωρίζω να σου απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα