Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Χρειάζεται να κάνεις online αγορά για να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο των online συναλλαγών. Πέρασε για παράδειγμα την κάρτα στο paypal.

Οποτε να μεταφερω καποια χρηματα απο το τραπεζικο μου λογαριασμο για να κανω μια αγορα και να εχει και το ποσο που απαιτειται καπου 4 ευρω ωστε να προστεθει στη paypal; Στη συνεχεια θα ενεργοποηθΟυν και τα υπολοιπα οπως πληρωμες με καρτα, αναλληψεις απο ατμ, ανεπαφες συναλλαγες;

Επεξ/σία από pap pan
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα μου έλεγε ότι πρέπει να την αλλάξω μέχρι τέλος Αυγούστου. Σήμερα μου στέλνει email ότι σε 7 μερες στέλνουν την καρτα και να επιβεβαιώσω διεύθυνση.

Τελικά το έκανα και βλέπω ότι η νέα είναι visa και λήγει σε 5 χρόνια.

Την άνοιξα όταν ήμουν Ελλάδα .Προσπαθώ να αλλάξω στα στοιχεία μου να βαλω διεύθυνση Αγγλίας και δεν γίνεται,πρέπει λεει να κλείσω τον λογαριασμό και να ανοίξω άλλον.

Καλησπέρα. Διάβασα λίγες σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα απάντηση. Αν κάνω μεταφορά από revolut σε λογαριασμό μισθοδοσίας στην Πειραιώς θα μου κρατήσει προμήθεια; πάντα για το ίδιο νόμισμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, spy_vlsi είπε

Καλησπέρα. Διάβασα λίγες σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα απάντηση. Αν κάνω μεταφορά από revolut σε λογαριασμό μισθοδοσίας στην Πειραιώς θα μου κρατήσει προμήθεια; πάντα για το ίδιο νόμισμα

Θα δεις τι λεει το τιμολόγιο της Πειραιώς,και απο ποιο ποσό και πάνω το χρεώνει.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1

Στις 11/7/2022 στις 8:33 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Εμένα μου έλεγε ότι πρέπει να την αλλάξω μέχρι τέλος Αυγούστου. Σήμερα μου στέλνει email ότι σε 7 μερες στέλνουν την καρτα και να επιβεβαιώσω διεύθυνση.

Τελικά το έκανα και βλέπω ότι η νέα είναι visa και λήγει σε 5 χρόνια.

Την άνοιξα όταν ήμουν Ελλάδα .Προσπαθώ να αλλάξω στα στοιχεία μου να βαλω διεύθυνση Αγγλίας και δεν γίνεται,πρέπει λεει να κλείσω τον λογαριασμό και να ανοίξω άλλον.

Σήμερα ήρθε.Ελάχιστες αλλαγές,με το ότι είναι visa να είναι η πιο σημαντική.Μπροστά το όνομα και πίσω τα υπόλοιπα στοιχεία. Ουτε καν προσανατολισμό δεν έχουν αλλάξει οπως τόσες άλλες.

Επίσης τέλος και το συρταρωτό φακελάκι,ήταν σε ενα λευκό τετράγωνο χαρτόνι που ήταν διπλωμένο στα 4. .

καλημερα.. στη φόρτιση της revolut από Πειραιώς χρεωνομαστε κάτι? αν θέλω να αγοράσω κάτι με δολάρια συμφέρει να στείλω δολάρια με Πειραιώς στη revolut ή ευρώ και να κάνω την μετατροπή εσωτερικά? 

39 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

καλημερα.. στη φόρτιση της revolut από Πειραιώς χρεωνομαστε κάτι? αν θέλω να αγοράσω κάτι με δολάρια συμφέρει να στείλω δολάρια με Πειραιώς στη revolut ή ευρώ και να κάνω την μετατροπή εσωτερικά? 

Ευρώ θα στείλεις και θα τα κάνεις μετατροπή μέσω της Rev εκτος Σ/Κ για να μην πληρώσεις προμήθεια.

• Like 1

5 λεπτά πριν, captnemo είπε

"Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση", έχει έρθει και σε άλλους?

Ναι το ζητάει απο πολλούς, ειδικά σε αυτούς που έληξε η ταυτότητα τους το εχει ως υποχρεωτικό.

• Like 1

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως στο ζητάει για να στείλει την κάρτα;

Όταν το πατήσω με πηγαίνει στο προφίλ με τα στοιχεία μου και στο τέλος έχει επιλογή "επαλήθευση ταυτότητας" το οποίο πατώντας το αναφέρει "χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να ανοίξουμε τον λογαριασμό σας revolut".

1 ώρα πριν, captnemo είπε

Όταν το πατήσω με πηγαίνει στο προφίλ με τα στοιχεία μου και στο τέλος έχει επιλογή "επαλήθευση ταυτότητας" το οποίο πατώντας το αναφέρει "χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να ανοίξουμε τον λογαριασμό σας revolut".

Ταυτοτητα ή διευθυνση;Αν δεν έχεις βάλει νεα ταυτοτητα ή διαβατήριο φυσικό είναι να τα ζητάει.

1 ώρα πριν, telis είπε

Ερώτηση.  Για τις virtual card που δημιουργούμε,  το όνομα του κατόχου είναι το ίδιο με αυτό της φυσικής κάρτας?

Σαφώς

Ποιανού να είναι το ονομα δηλαδή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...