Doubt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Αν δεν ξέρετε για τι πράγμα γράφετε, μη γράφετε καθόλου καλύτερα. Έχετε ολόκληρο το ίντερνετ στα ακροδάχτυλα σας. Use it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, takislz είπε Ναι βέβαια! Και θα πληρώσεις μια ωραία προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος! Από ''εξυπνάδες'' πρώτοι! Εκτός αν έχεις την υπομονή να στείλεις 40 εμβάσματα των 5€ για τα 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, takislz είπε Ναι βέβαια! Και θα πληρώσεις μια ωραία προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος! Από ''εξυπνάδες'' πρώτοι! Εντάξει το κόβει σε 15αρια, αλλα κατι τετοια βλέπουν οι τραπεζες και για αυτό τα καταργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takislz είπε Ναι βέβαια! Και θα πληρώσεις μια ωραία προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος! Από ''εξυπνάδες'' πρώτοι! μηπως τοτε να χρησιμοποιησω το πλεονεκτημα της δωρεαν αναληψης απο ΑΤΜ? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από nikos121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoftgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, nikos121 είπε μηπως τοτε να χρησιμοποιησω το πλεονεκτημα της δωρεαν αναληψης απο ΑΤΜ? Οχι, προμήθεια από 2 έως 3 ευρώ χρεώνουν όλα τα ελληνικά ΑΤΜs για συναλλαγές με ξένες κάρτες, όπως Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εντάξει το κόβει σε 15αρια, αλλα κατι τετοια βλέπουν οι τραπεζες και για αυτό τα καταργούν. Για Alpha σε 5€άρισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, alfeios είπε Για Alpha σε 5€άρισ Η αλφα ειναι η χειρότερη τράπεζα και με διαφορά απο τις άλλες 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η αλφα ειναι η χειρότερη τράπεζα και με διαφορά απο τις άλλες Σχετικό είναι αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Να κάνω ερωτήσεις αρχάριου. Έστειλα πρόσκληση, για να κάνει λογαριασμό revolut συγγενικό πρόσωπο. Ο λόγος που το έκανα μέσο πρόσκλησης είναι καθαρά για να εκμεταλλευτώ το "μπόνους" που δίνει. Ισχύει ή είναι μουφα; Έκανα παραγγελία Φυσικής κάρτας, δεν "φόρτωσα" ακόμη το νέο λογαριασμό, για να πληρωθεί η αποστολή της η κάρτας έστειλα εγώ το ανάλογο ποσό με έμβασμα από την δική μου revolut. Ίσως Δεν διάβασα αρκετά πίσω για να βρω απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabriel1981 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Να κάνω ερωτήσεις αρχάριου. Έστειλα πρόσκληση, για να κάνει λογαριασμό revolut συγγενικό πρόσωπο. Ο λόγος που το έκανα μέσο πρόσκλησης είναι καθαρά για να εκμεταλλευτώ το "μπόνους" που δίνει. Ισχύει ή είναι μουφα; Έκανα παραγγελία Φυσικής κάρτας, δεν "φόρτωσα" ακόμη το νέο λογαριασμό, για να πληρωθεί η αποστολή της η κάρτας έστειλα εγώ το ανάλογο ποσό με έμβασμα από την δική μου revolut. Ίσως Δεν διάβασα αρκετά πίσω για να βρω απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ισχύει ναι είναι αληθινο . Πρέπει τώρα από την συσκευή του ατόμου που προσκαλεσες να φορτώσεις τον λογαριασμό του με μια ελληνική κάρτα δίκη του . Δλδ top up μέσω κάρτας με το ίδιο όνομα . τελος 3 αγορές άνω των 5 ευρώ με την συσκευή του . Θα δεις τα 30 ευρώ αμέσως στον λογαριασμό σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) μου ήρθε ειδοποίηση σήμερα ότι πρέπει να ανανεώσω το έγγραφο ταυτοποίησης γιατί λήγει σε λίγο καιρό. Το θέμα είναι ότι η ταυτότητα πράγματι έφτασε την 15ετια από την ημέρα έκδοσης και φυσικά δεν υπάρχει νέα κι έτσι δεν γίνεται αποδεκτή πλέον. Δίπλωμα ή διαβατήριο δεν υπάρχει. Έχει βγάλει άκρη κανείς τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση πέρα από την ανανέωση της ταυτότητας; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από ksessalonikios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Πιθανόν εχει απαντηθει, αλλα δεν το θυμάμαι. Μπορώ να προσθέσω κάρτα για topup που να έχει μεν το ίδιο επίθετο αλλα διαφορετικό όνομα, εν ολιγοις καρτα όχι δικιά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasomagiras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 10/7/2022 στις 9:53 ΠΜ, gabriel1981 είπε Ισχύει ναι είναι αληθινο . Πρέπει τώρα από την συσκευή του ατόμου που προσκαλεσες να φορτώσεις τον λογαριασμό του με μια ελληνική κάρτα δίκη του . Δλδ top up μέσω κάρτας με το ίδιο όνομα . τελος 3 αγορές άνω των 5 ευρώ με την συσκευή του . Θα δεις τα 30 ευρώ αμέσως στον λογαριασμό σου Η διευκρίνηση, για τον λογαριασμό από τον οποίο θα πρέπει να γίνει φόρτωση, είναι κρίσιμη. Έτοιμος ήμουν να μεταφέρω χρήματα από το δικό μου λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pap pan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αντικατεστησα και εγω τη καρτα revolut. Στην ενοτητα καρτες διπλα απο τη συγκεκριμενη καρτα εδειχνε με κιτρινο χρωμα ΄΄απαιτειται ενεργοποιηση καρτας΄΄. Πηγα σε ενα atm συνδεθηκα ειδα και το υπολοιπο των χρηματων και αλλαξε στην εφαρμογη σε΄΄ πληρης ενεροποιηση καρτας΄΄. Παρολο αυτα στις ρυθμισεις δε μπορω να ενεργοποιησω τις ηλεκτρονικες συναλλαες και ολα τα υπολοιπα. Πρεπει να κανω κατι αλλο πχ πληρωμη ωστε να βαλω pin; Σας ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από pap pan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 14 minutes ago, pap pan said: Αντικατεστησα και εγω τη καρτα revolut. Στην ενοτητα καρτες διπλα απο τη συγκεκριμενη καρτα εδειχνε με κιτρινο χρωμα ΄΄απαιτειται ενεργοποιηση καρτας΄΄. Πηγα σε ενα atm συνδεθηκα ειδα και το υπολοιπο των χρηματων και αλλαξε στην εφαρμογη σε΄΄ πληρης ενεροποιηση καρτας΄΄. Παρολο αυτα στις ρυθμισεις δε μπορω να ενεργοποιησω τις ηλεκτρονικες συναλλαες και ολα τα υπολοιπα. Πρεπει να κανω κατι αλλο πχ πληρωμη ωστε να βαλω pin; Σας ευχαριστω πολυ. Χρειάζεται να κάνεις online αγορά για να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο των online συναλλαγών. Πέρασε για παράδειγμα την κάρτα στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα