Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, takislz είπε κανόνισε λοιπόν τις επιλογές σου με αυτά που βλέπεις σε βιντεάκια και μην ακούς έναν κάτοχο που την έχει μπροστά του. Και είναι ''φρέσκια'' από ανανέωση πριν από 1 μήνα. Και του φίλου είναι χθεσινή παραλαβή. Θα μας το διευκρινήσει αν θέλει . Η δικιά μου μωβ λήγει σε 47 μέρες ,θα την παραγγείλω μέσα στον μήνα και θα ξέρω απο πρώτο χέρι.Η glow που έχω ήταν visa και δεν λέει κάτι για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 13 minutes ago, takislz said: κανόνισε λοιπόν τις επιλογές σου με αυτά που βλέπεις σε βιντεάκια και μην ακούς έναν κάτοχο που την έχει μπροστά του. Και είναι ''φρέσκια'' από ανανέωση πριν από 1 μήνα. Μάλλον, θα σου έστειλαν από το απόθεμα που έχουν. Στις καινούργιες κάρτες το πλαστικό είναι τόσο λεπτό που πολλοί νομίζουν ότι είναι κάρτα απατεώνων. Κάποιος την έδωσε στο ταμείο ενός supermarket και δυσκολεύτηκε ο ταμίας να την αποδεχτεί νομίζοντας ότι είναι copy κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πουθενά δεν αναγράφετε το νούμερο κλπ.Ουτε χώρο για υπογραφή δεν έχουν https://becleverwithyourcash.com/chase-bank-uk-review/#:~:text=pretty much anywhere.-,It’s numberless,-When it does Υπάρχει ο αριθμος στο πίσω μέρος, τι να λένε τα λινκ δηλαδή, στραβοί είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, takislz είπε αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, cvv και λευκή λωρίδα υπογραφής είναι στο πίσω μέρος της κάρτας. Αν καταλαβαίνεις, εδώ μιλάμε για την revolut! Επιβεβαιώνω κι εγώ για Revolut. Metal, παραλαβή πριν ούτε μήνα, έχει όλα τα στοιχεία στην πίσω μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 όντως, ο αριθμός της κάρτας αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτα όπως και το cvv,πριν 1 μήνα τη παρέλαβα. Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με θέμα ασφάλειας το οτι δεν έιναι ανάγλυφο,. δε μας ενδιαφέρει γιατι δεν είναι ανάγλυφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Κι εμένα είναι καινούρια η κάρτα, 1 μήνα περίπου, και τα γράφει όλα στο πίσω μέρος. Mastercard. Στις ελληνικές τράπεζες (δε ξέρω για Εθνική), δε μπορεις να δεις τα στοιχεία της κάρτας απο το mobile app κι ας εχεις πιστοποιηθει δεκα φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι εμένα είναι καινούρια η κάρτα, 1 μήνα περίπου, και τα γράφει όλα στο πίσω μέρος. Mastercard. Στις ελληνικές τράπεζες (δε ξέρω για Εθνική), δε μπορεις να δεις τα στοιχεία της κάρτας απο το mobile app κι ας εχεις πιστοποιηθει δεκα φορές. Στην εθνική μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, minotavros είπε Στην εθνική μπορείς Κοίτα να δεις και κάτι που είναι πιο μπροστά η Εθνικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebakos11 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Αν φορτισεις την ρεβολουτ με καρτα της Αλφα σου δινει ποντους για την συναλλαγή η καρτα της Αλφα βανκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, bebakos11 είπε Καλησπέρα. Αν φορτισεις την ρεβολουτ με καρτα της Αλφα σου δινει ποντους για την συναλλαγή η καρτα της Αλφα βανκ; Εδώ και κάτι μήνες δεν δίνει. Πιο παλιά εδινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebakos11 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλημέρα σου.σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κριμα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, bebakos11 είπε Καλημέρα σου.σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κριμα παντως Ναι κι εγω έπαιρνα αρκετούς bonus από εκεί. Πάντως η Eurobank ( η Yes συγκεκριμένα) και η Πειραιώς (yellow) δίνουν ακομη Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Πως ακριβως δινονται οι ποντοι? Δηλαδη αν εγω στειλω 200 ευρω στη ρεβολουτ κερδιζω τους αντιστοιχους ποντους και μετα μπορω να τα μεταφερω παλι πισω στην τραπεζα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, nikos121 είπε Πως ακριβως δινονται οι ποντοι? Δηλαδη αν εγω στειλω 200 ευρω στη ρεβολουτ κερδιζω τους αντιστοιχους ποντους και μετα μπορω να τα μεταφερω παλι πισω στην τραπεζα μου? Είπαμε ότι η Alpha bank δεν δίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takislz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, nikos121 είπε Πως ακριβως δινονται οι ποντοι? Δηλαδη αν εγω στειλω 200 ευρω στη ρεβολουτ κερδιζω τους αντιστοιχους ποντους και μετα μπορω να τα μεταφερω παλι πισω στην τραπεζα μου? Ναι βέβαια! Και θα πληρώσεις μια ωραία προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος! Από ''εξυπνάδες'' πρώτοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα