Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, prometheas είπε

Νσ δουμε εαν και πότε θα ερθει στην Ελλαδα που ο μισός πληθυσμός ειναι στον μαύρο Τειρεσία...

Στην ουσία για δυο δοσεις μιλαει και για 330€ τους επόμενους δυο μηνες. Μικρη διευκόλυνση, αλλα τεράστια αν λαβουμε υπόψιν μας ότι πρόκειται για μια προπληρωμή κάρτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ αλλά αυτές οι διευκολύνσεις (buy now pay later) απαιτούν πιστοληπτικό έλεγχο, δεν δινονται έτσι εύκολα.

Τελος πάντων θα δούμε εαν και πως θα έρθει στην Ελλάδα...

Επεξ/σία από prometheas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, prometheas said:

Νσ δουμε εαν και πότε θα ερθει στην Ελλαδα που ο μισός πληθυσμός ειναι στον μαύρο Τειρεσία...

Όπως λέει και το άρθρο δεν θα είναι δωρεάν, θα πληρώνεις 1.65% ανά αγορά, η οποία προμήθεια θα συμπεριλαμβάνεται στις 2 τελευταίες δόσεις και επίσης η υπηρεσία θα προσφέρεται για αγορές μέχρι 499 ευρώ συνολικό ποσό.

Παράδειγμα σε αγορά 499 ευρώ η προμήθεια είναι 8.23, οπότε 499/3= 166.33 για την πρώτη δόση. Η δεύτερη και η τρίτη θα συμπεριλαμβάνουν και την προμήθεια/ 2, οπότε 170.44 για τις επόμενες 2 δόσεις.

Επεξ/σία από Hapatingo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Revolut από την 1η Ιουλίου θα σε  αναγκάσει να προσθέσεις το αφμ σου .Γενικά μέχρι στιγμής το 2022 είχα συναλλαγές περίπου 4000€(κυρίως έξοδα ) αλλά κάνω μηδενική δήλωση καθώς είμαι φοιτητής και άνεργος .Πιστεύεται ότι θα έχω κάποιο θέμα εάν βάλω το αφμ η δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ;

Επεξ/σία από WhitePixel

10 ώρες πριν, WhitePixel είπε

Η Revolut από την 1η Ιουλίου θα σε  αναγκάσει να προσθέσεις το αφμ σου .Γενικά μέχρι στιγμής το 2022 είχα συναλλαγές περίπου 4000€(κυρίως έξοδα ) αλλά κάνω μηδενική δήλωση καθώς είμαι φοιτητής και άνεργος .Πιστεύεται ότι θα έχω κάποιο θέμα εάν βάλω το αφμ η δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ;

Νομίζω πως είναι λογικό κάποιος φοιτητής να μπορεί να κάνει 4000 το χρόνο έξοδα. Να έλεγες ότι ξοδεύω 40.000 το χρόνο ίσως τότε είχες πρόβλημα.

Στις 28/6/2022 στις 12:42 ΜΜ, Luciferia είπε

To θέμα είναι πως στο support μου λένε πως υπάρχει η επιλογή αλλά δεν υπάρχει και δεν μπορώ να βγάλω και screen για να τους το δείξω !

βγάλε φωτό με άλλη συσκευή 

31 λεπτά πριν, greekboy είπε

ισχυει και ουτε αναφερει κατι στα εμαιλ που ηρθαν για την αλλαγη...

Τα αφμ τα εχει ζητήσει εδω και χρόνια 

• Like 1

26 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

Παιδιά έχουμε εναλλακτική τώρα που πάμε για κλείσιμο της Revolut; Κάτι παρόμοιο που να μην ζητάει ΑΦΜ;

Γιατι να την κλείσεις;

Ανοιξε wise ,N26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...