alfeios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Και στην Εθνική είναι στα 15 ευρώ. Η Alpha είναι στα 5 ευρώ. Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω. 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Και στην Εθνική είναι στα 15 ευρώ. Η Alpha είναι στα 5 ευρώ. Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Eurobank μέχρι 20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Καλημέρα είδα ότι μπορώ να τραβάω έως 200 ευρώ τον μήνα χωρίς προμήθεια από μηχάνημα ΑΤΜ.Γνωριζει κανείς τι επιλογή πατάω για να μην χρεωθώ κάτι extra από ανάληψη;αν θυμάμαι καλά λέει με συνάλλαγμα ή χωρίς συνάλλαγμα κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, karlito13 είπε Καλημέρα είδα ότι μπορώ να τραβάω έως 200 ευρώ τον μήνα χωρίς προμήθεια (Ρεβολουτ) από μηχάνημα ΑΤΜ Από την τράπεζα που έχει το ΑΤΜ θα χρεωθείς, δεν είναι δωρεάν εδώ και πολύ καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Doubt είπε Από την τράπεζα που έχει το ΑΤΜ θα χρεωθείς, δεν είναι δωρεάν εδώ και πολύ καιρό. Ευχαριστώ για την απάντηση.Γνωρίζεις τι προμήθεια έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, karlito13 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση.Γνωρίζεις τι προμήθεια έχει; αναλογα την τράπεζα.Εξοδα ΔΙΑΣ. Πειραιώς είναι 3€ Eurobank 2,5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ageloskalp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Γεια σας. Απορία μήπως και κάποιος γνωριζει να βοηθήσει ή τουλαχιστον να με καθοδηγήσει.... Σε περίπτωση που έχει γίνει κατάσχεση λογαριασμών σε ελληνική τράπεζα (οπότε σε όλες τις ελληνικές τράπεζες), επηρεάζονται οι καταθέσεις σε τράπεζες στο εξωτερικό οπότε και στη Revolut (αφού πλέον θα γίνει κανονική τράπεζα); Δε μιλάω για φοροδιαφυγή κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ageloskalp είπε Γεια σας. Απορία μήπως και κάποιος γνωριζει να βοηθήσει ή τουλαχιστον να με καθοδηγήσει.... Σε περίπτωση που έχει γίνει κατάσχεση λογαριασμών σε ελληνική τράπεζα (οπότε σε όλες τις ελληνικές τράπεζες), επηρεάζονται οι καταθέσεις σε τράπεζες στο εξωτερικό οπότε και στη Revolut (αφού πλέον θα γίνει κανονική τράπεζα); Δε μιλάω για φοροδιαφυγή κτλ Οχι, δεν επηρεάζονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι αγορές που γίνονται με κάρτα Revolut προστίθενται στις αγορές με κάρτες από άλλες Ελληνικές τράπεζες ώστε να χτιστεί το αφορολόγητο; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από hariskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, hariskar είπε Οι αγορές που γίνονται με κάρτα Revolut προστίθενται στις αγορές με κάρτες από άλλες Ελληνικές τράπεζες ώστε να χτιστεί το αφορολόγητο; Αυτόματα όχι. Θα πρέπει να περάσεις με το χέρι, αλλά πρέπει να ξέρεις και ποιες θα περνάνε καθώς μπορεί να μην περνάνε όλες οι αγορές. Για να είσαι σίγουρος καλύτερα κάνε αγορές με Ελληνικές κάρτες για το αφορολόγητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 55 λεπτά πριν, hariskar είπε Οι αγορές που γίνονται με κάρτα Revolut προστίθενται στις αγορές με κάρτες από άλλες Ελληνικές τράπεζες ώστε να χτιστεί το αφορολόγητο; Vivid για να έχεις και 0,5% cashback * Αγορές σε € εννοώ. Με άλλο νόμισμα δεν ξέρω αν συμφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 είχα κάνει ένα πείραμα και είχα account για λίρα αγγλίας και σέρβικα δηνάρια,τέλοσπαντων θέλω να τα διαγράψω αλλά όσο κι αν ψάχνω επιλογή άλλη εκτός από "hide" δεν βρίσκω ...να σημειώσω εδω πως η εφαρμογή που έχω είναι beta ! εσείς έχετε τσεκάρει αν έχετε άλλη επιλογή εκτός από hide η εγω εχω "τυφλωθεί"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, Luciferia είπε count για λίρα αγγλίας και σέρβικα δηνάρια,τέλοσπαντων θέλω να τα διαγράψω Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Revolut to roll out 'responsible' BNPL product across Europe (finextra.com) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται. To θέμα είναι πως στο support μου λένε πως υπάρχει η επιλογή αλλά δεν υπάρχει και δεν μπορώ να βγάλω και screen για να τους το δείξω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, Hapatingo είπε Revolut to roll out 'responsible' BNPL product across Europe (finextra.com) Νσ δουμε εαν και πότε θα ερθει στην Ελλαδα που ο μισός πληθυσμός ειναι στον μαύρο Τειρεσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα