fmarulezkd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Πρώτο ταξίδι με travel insurance από Ρεβολουτ και έτυχε στραβή. Μου αλλαξανε την πτήση και την βάλανε μια μέρα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο ένα βράδυ. Έκανα αίτημα για αποζημίωση για το ξενοδοχείο, τους έστειλα τα έγραφα που ζητήσανε και μου επέστρεψαν το ποσό. Συνολικός χρόνος από το αίτημα μέχρι την επιστροφή περίπου 10-22 μέρες. Καλή φάση τελικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, agnostos13 είπε Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τη Revolut σε ένα ταξίδι στην Τουρκία. Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πρέπει να αλλάξω από πριν νόμισμα για να μην έχω «εκπλήξεις» με την ισοτιμία. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Επίσης σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη virtual κάρτα από το κινητό για να μην πάρω μαζί τη φυσική και τη χάσω, ελπίζω να μην έχω θέμα. Φυσικά και θα πάρεις και την φυσική κάρτα μαζί σου.Θα την προσέχεις όπως προσέχεις το διαβατηριο/ταυτότητα/πορτοφόλι/κινητό σου.Δεν ξέρεις πότε μπορεί να μην περνάει ανέπαφα το κινητό.Ασε που μπορεί να σου χρειαστεί για ανάληψη απο ΑΤΜ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Λάθος εχεις καταλαβει, και μάλιστα τωρα που η Τουρκία εχει πληθορισμο 70% Τα αφήνεις ετσι και κανει μετατροπή η ρεβο Τι σχέση έχει ο πληθωρισμός με το φίλο που θα πάει λιγες μέρες ταξίδι στη γείτονα. Η Revolut στην επίσημη ισοτιμία θα του τα αλλάξει είτε τώρα είτε όταν πληρώσει εκεί. 23 ώρες πριν, agnostos13 είπε Αυτό λόγω της ιδιαιτερότητας της λίρας; Γιατί από ότι διάβαζα δεν συμφέρει να αλλάζεις νόμισμα στη Revolut ΣΚ γιατί σου βάζει καπέλο. Η επιβάρυνση πάντως και τα ΣΚ είναι αρκετά μικρή (για 200€ μου ειχε κρατήσει κάτι σεντς π.χ.). Αλλά μπορείς φυσικά να αλλάξεις απο τώρα τα χρήματα για να μη σε νοιαζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Σε δέκα μέρες θα πάω Σερβία για διακοπές και πρόκειται να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τη Revolut. Το κακό είναι πως έχει ακυρωθεί η κανονική κάρτα και έχω μόνο τις ψηφιακές για τις συναλλαγές μου εκεί. Έχω μία απορία: Για να μην επιβαρυνθώ με χρεώσεις συναλλάγματος, πρέπει η κατάθεση μου στον λογαριασμό να είναι σε σερβικό δηνάριο ή σε ευρώ; Επίσης, αν κάνω κατάθεση σε ευρώ, θα τα μετατρέπει αυτόματα σε σερβικό δηνάριο όταν πληρώνω με την κάρτα ή θα έχω παραπάνω χρέωση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Καλησπέρα παιδιά. Σε δέκα μέρες θα πάω Σερβία για διακοπές και πρόκειται να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τη Revolut. Το κακό είναι πως έχει ακυρωθεί η κανονική κάρτα και έχω μόνο τις ψηφιακές για τις συναλλαγές μου εκεί. Έχω μία απορία: Για να μην επιβαρυνθώ με χρεώσεις συναλλάγματος, πρέπει η κατάθεση μου στον λογαριασμό να είναι σε σερβικό δηνάριο ή σε ευρώ; Επίσης, αν κάνω κατάθεση σε ευρώ, θα τα μετατρέπει αυτόματα σε σερβικό δηνάριο όταν πληρώνω με την κάρτα ή θα έχω παραπάνω χρέωση ; Δεν γίνονται καταθέσεις σε revolut,μονο μεταφορές.Οπότε βάζεις ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnAba99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν γίνονται καταθέσεις σε revolut,μονο μεταφορές.Οπότε βάζεις ευρώ. Άρα τα μεταφέρω από τον κανονικό μου λογαριασμό σε εκείνον της Revolut. Μετά πώς κάνω συνάλλαγμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, JohnAba99 είπε Άρα τα μεταφέρω από τον κανονικό μου λογαριασμό σε εκείνον της Revolut. Μετά πώς κάνω συνάλλαγμα ; Ειτε τα αφηνεις στο λογαριασμο σου στη Revolut σε ευρώ και σου κάνει τις μετατροπές η κάρτα είτε ανοίγεις "sub-account" σε δηνάριο, κάνεις εσύ τη μετατροπή και μετά η Revo τραβάει απο αυτο το λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 2:06 ΠΜ, fmarulezkd είπε Πρώτο ταξίδι με travel insurance από Ρεβολουτ και έτυχε στραβή. Μου αλλαξανε την πτήση και την βάλανε μια μέρα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο ένα βράδυ. Έκανα αίτημα για αποζημίωση για το ξενοδοχείο, τους έστειλα τα έγραφα που ζητήσανε και μου επέστρεψαν το ποσό. Συνολικός χρόνος από το αίτημα μέχρι την επιστροφή περίπου 10-22 μέρες. Καλή φάση τελικά. Η ταξιδιωτική ασφάλεια στη revolut προσφέρεται μόνο στη metal? Ή μπορείς να την αγοράσεις και ξεχωριστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Από 1 Ιουλίου μάθατε τίποτα για το αφορολόγητο ??? Ότι θα υπάρχει στην Λιθουανία ναι .. Για άλλες χώρες? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από Nikossssssssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, oasisAthens είπε Η ταξιδιωτική ασφάλεια στη revolut προσφέρεται μόνο στη metal? Ή μπορείς να την αγοράσεις και ξεχωριστά? Είναι μέσα στη prenium συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Νέος χρήστης revolut και η απορία που έχω είναι η εξής. Υπαρχει δυνατότητα να κάνω εκφορτιση ενός ποσού π.χ. 60 ευρώ που υπαρχει στην κάρτα χωρίς κανενός είδους προμήθεια? Δηλαδή με κάποιο τρόπο να πάρω 60 ευρώ σε φυσικό χρήμα είτε με μεταφορά σε λογαριασμό είτε μέσω atm χωρίς να έχω προμήθεια ανάληψης από atm η προμήθεια ως έμβασμα (η Πειραιώς χρεώνει 4 ευρώ ως εισερχόμενο έμβασμα). Μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλα τα posts και επειδή ίσως και αυτά που γράφονταν παλαιότερα να μην ισχύουν σήμερα, γιαυτό παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 20 minutes ago, peter13 said: Καλησπέρα! Νέος χρήστης revolut και η απορία που έχω είναι η εξής. Υπαρχει δυνατότητα να κάνω εκφορτιση ενός ποσού π.χ. 60 ευρώ που υπαρχει στην κάρτα χωρίς κανενός είδους προμήθεια? Δηλαδή με κάποιο τρόπο να πάρω 60 ευρώ σε φυσικό χρήμα είτε με μεταφορά σε λογαριασμό είτε μέσω atm χωρίς να έχω προμήθεια ανάληψης από atm η προμήθεια ως έμβασμα (η Πειραιώς χρεώνει 4 ευρώ ως εισερχόμενο έμβασμα). Μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλα τα posts και επειδή ίσως και αυτά που γράφονταν παλαιότερα να μην ισχύουν σήμερα, γιαυτό παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ευχαριστώ Η Πειραιώς δεν χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα μέχρι 15 ευρώ, άρα θα στείλεις (60/ 15=) 4 εμβάσματα των 15 ευρώ, από revolut προς Πειραιώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, peter13 είπε Καλησπέρα! Νέος χρήστης revolut και η απορία που έχω είναι η εξής. Υπαρχει δυνατότητα να κάνω εκφορτιση ενός ποσού π.χ. 60 ευρώ που υπαρχει στην κάρτα χωρίς κανενός είδους προμήθεια? Δηλαδή με κάποιο τρόπο να πάρω 60 ευρώ σε φυσικό χρήμα είτε με μεταφορά σε λογαριασμό είτε μέσω atm χωρίς να έχω προμήθεια ανάληψης από atm η προμήθεια ως έμβασμα (η Πειραιώς χρεώνει 4 ευρώ ως εισερχόμενο έμβασμα). Μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλα τα posts και επειδή ίσως και αυτά που γράφονταν παλαιότερα να μην ισχύουν σήμερα, γιαυτό παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ευχαριστώ Μπορείς να ψωνίσεις με αυτά τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Να ρωτησω και το παρομοια σχετικο με τις προμηθειες αναληψεων. Για αναληψη μεγαλου ποσου, πχ 3000 η 8000, ποια συμφερει περισσοτερο, Alpha, Eurobank η Πειραιως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Η Πειραιώς δεν χρεώνει τα εισερχόμενα εμβάσματα μέχρι 15 ευρώ, άρα θα στείλεις (60/ 15=) 4 εμβάσματα των 15 ευρώ, από revolut προς Πειραιώς Και στην Εθνική είναι στα 15 ευρώ. Η Alpha είναι στα 5 ευρώ. Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα