myst77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, με παιδεύει εδω και μερες ενα προβλημα Η εφαρμογη μου εμφανιζει ειδοποιηση οτι τα εγγραφα ταυτοποιησης μου έληξαν ή θα ληξουν σύντομα (δεν θυμαμαι αν ειχα ανεβασει ταυτοτητα). Ανεβάζω ξανα την ταυτοτητα και μετα απο 1 ωρα ερχεται μηνυμα οτι το εγγραφο αυτο εχει ληξει !!! Το εκανα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα, το ιδιο και με το δίπλωμα. Σε τσατ που μιλησα μαζι τους και εξηγησα μου ειπαν οτι βλεπουν ληγμενο το πιστοποιητικο. Πως ειναι δυνατον να εληξε η ταυτοτητα ενω τη χρησιμοποιω κανονικα τους ειπα, χωρις απαντηση Υπαρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, myst77 είπε Ανεβάζω ξανα την ταυτοτητα και μετα απο 1 ωρα ερχεται μηνυμα οτι το εγγραφο αυτο εχει ληξει !!! Λήγει στα 15 χρόνια. Πότε είχε εκδοθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 2007 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, myst77 είπε 2007 Τότε έχεις την απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δέχονται τα νεου τύπου διπλωματα οδηγησης για ταυτοπροσωπια? Είναι στις επιλογές κανονικά για να τα περασεις η μιλας με εκπροσωπο στο τσατ αν ναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Είναι κάτω η ρεβο; Δεν ανοίγει η εφαρμογή καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciferia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, taslikos είπε Είναι κάτω η ρεβο; Δεν ανοίγει η εφαρμογή καθόλου Γενικά έχει θέματα η εφαρμογή σήμερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Υπαρχει τροπος να ξανα ανοιξει λογαριασμος που εκλεισα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, generalb31 είπε Υπαρχει τροπος να ξανα ανοιξει λογαριασμος που εκλεισα ?? Δοκίμασες και δεν σε αφήνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Γιατί τον έκλεισες, και τι σου λεει οταν πας να μπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασες και δεν σε αφήνει; Μπηκα απο την εφαρμογη στο κινιτο αλλα δε μου ειχε επιλογη για ενεργοποιηση παρα μονο οτι ειναι απενεργοποιημενος και να κατεβασω καποια εγγραφα. 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γιατί τον έκλεισες, και τι σου λεει οταν πας να μπεις; Τον εκλεισα λογω ποθεν εσχες της συζυγου αλλα τελικα δεν εχει καποια επιπτωση ,οποτε και ειπα να τον ανοιξω ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, generalb31 είπε Μπηκα απο την εφαρμογη στο κινιτο αλλα δε μου ειχε επιλογη για ενεργοποιηση παρα μονο οτι ειναι απενεργοποιημενος και να κατεβασω καποια εγγραφα. Τον εκλεισα λογω ποθεν εσχες της συζυγου αλλα τελικα δεν εχει καποια επιπτωση ,οποτε και ειπα να τον ανοιξω ξανα. Δες παρακάτω, αλλα απο οτι διαβαζω πας για νεω λογαριασμό. https://community.revolut.com/t/i-want-to-reopen-an-account-on-revolut-and-we-cant-once-is-terminated-why/29362/92?page=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τη Revolut σε ένα ταξίδι στην Τουρκία. Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πρέπει να αλλάξω από πριν νόμισμα για να μην έχω «εκπλήξεις» με την ισοτιμία. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Επίσης σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη virtual κάρτα από το κινητό για να μην πάρω μαζί τη φυσική και τη χάσω, ελπίζω να μην έχω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τη Revolut σε ένα ταξίδι στην Τουρκία. Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πρέπει να αλλάξω από πριν νόμισμα για να μην έχω «εκπλήξεις» με την ισοτιμία. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Επίσης σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη virtual κάρτα από το κινητό για να μην πάρω μαζί τη φυσική και τη χάσω, ελπίζω να μην έχω θέμα. Λάθος εχεις καταλαβει, και μάλιστα τωρα που η Τουρκία εχει πληθορισμο 70% Τα αφήνεις ετσι και κανει μετατροπή η ρεβο Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Λάθος εχεις καταλαβει, και μάλιστα τωρα που η Τουρκία εχει πληθορισμο 70% Τα αφήνεις ετσι και κανει μετατροπή η ρεβο Αυτό λόγω της ιδιαιτερότητας της λίρας; Γιατί από ότι διάβαζα δεν συμφέρει να αλλάζεις νόμισμα στη Revolut ΣΚ γιατί σου βάζει καπέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα