Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά με δυο λόγια ρε παιδιά, τα χρήματα που έχουμε στη ρεβο, θα "φαίνονται" στη φορολογική; Και αν ναι από πότε;

Επειδή ασχολούμαι με crypto, δεν θέλω τα κέρδη να φαίνονται... Αν είναι έτσι, να πάμε σε καμία wise, binance?

Επεξ/σία από NIKSKE
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 minutes ago, Anubis13 said:

Καλημέρα να κάνω μία ερώτηση, προσπαθώ να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ στην ΑΑΔΕ μέσω revolut και αρνείται την συναλλαγή. Έχει δοκιμάσει κανείς;

Ναι, αυτό είναι γνωστό. Μόνο με ελληνικές κάρτες πληρώνονται οι φόροι και όλες οι συναλλαγές μέσω taxis και myaade.

• Like 1

Εμένα πάντως η καινουρια μωβ καρτα που παραγγειλα προς αντικατασταση της παλιας ειναι και αυτη απο Αγγλια οπως και η προκατοχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρυσι η κάρτες bonus της Alpha Bank σταμάτησαν να αποδίδουν bonus όταν φορτιζες την Revolut.

Η Yes card της Eurobank έδινε όμως κανονικά επιστροφή 1% όταν φορτιζες.

Αυτή τη βδομάδα κόπηκε κι αυτο 

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχω δει αλλά αυτό παρατηρησα

Επεξ/σία από alfeios

23 λεπτά πριν, Sasukes είπε

Παιδιά έχω δοκιμάσει κάμποσες φορές την revolut στον ΟΠΑΠ, αλλά δεν την δέχεται. Γνωρίζουμε τον λόγο ;

Εχεις ενεργοποιησει το gambling απο τα settings του λογαριασμου σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρκετό καιρό να τη χρησιμοποιήσω και τώρα βλέπω ότι δίνει επιλογή δολαρίου.

Μπορούν να μου στείλουν  δολάρια  από τραπεζα ΗΠΑ στη Revolut και σε τι IBAN θα πρέπει να πάνε? Αν ναι, συμφέρει αντί μιας ελληνικής τράπεζας ?

Επεξ/σία από koupan16

1 minute ago, koupan16 said:

Έχω αρκετό καιρό να τη χρησιμοποιήσω και τώρα βλέπω ότι δίνει επιλογή δολαρίου.

Μπορούν να μου στείλουν  δολάρια  από τραπεζα ΗΠΑ στη Revolut και σε τι IBAN θα πρέπει να πάνε? Αν ναι, συμφέρει αντί μιας ελληνικής τράπεζας ?

Εμβάσματα από ΗΠΑ χρησιμοποίησε την wise, γνωστή και ως transferwise. Σου δίνει ντόπιο (αμερικανικό) τραπεζικό λογαριασμό. 

Η revolut δεν το παρέχει αυτό, απλά σου δίνει συνάλλαγμα δολαρίου σε ευρωπαϊκό iban. Μπορούν και σε αυτό να στείλουν και να λάβεις δολάρια από ΗΠΑ, αλλά θα θεωρηθεί από την αμερικανική τράπεζα ως εξωτερικό με πολλές προμήθειες. 

Βέβαια, η revolut υπάρχει στις ΗΠΑ οπότε μπορούν να σου στείλουν μέσω revolut δωρεάν και άμεσα. Από revolut σε revolut δηλαδή.

• Like 3

13 minutes ago, koupan16 said:

Ευχαριστώ, θα την δω την Wise, αλλά εαν αυτη  μου δίνει αμερικάνικο λογαριασμό γλυτώνω τα fees. Αλλά δεν ζητάει SSN, residence?

Όχι δεν ζητάει. Κανείς ταυτοποίηση με τα ελληνικά στοιχεία.

• Thanks 1

Υπάρχει κάποιος που φορτίζει την Revolutμε Yes card της Eurobank?

Μέχρι αρχές της προηγούμενης βδομάδας είχαμε 1% επιστροφή στο ποσό της φόρτισης. Όπως και στις αγορές από οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πλέον δεν παίρνουμε το 1% για τις φορτίσεις της Revolut.

Αυτό είδα. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

Χρησιμοποίησα την disposable καρτα. Στις οδηγίες λέει ότι κάνει "regenerate" τα στοιχεία της κάρτας μετά την κάθε χρέωση. Βλέπω ότι αυτά παραμένουν ακριβώς τα ίδια. Χάνω κάτι;

2 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

Χρησιμοποίησα την disposable καρτα. Στις οδηγίες λέει ότι κάνει "regenerate" τα στοιχεία της κάρτας μετά την κάθε χρέωση. Βλέπω ότι αυτά παραμένουν ακριβώς τα ίδια. Χάνω κάτι;

άκυρο. καθυστέρησε γύρω στο 10λεπτο, αλλά τώρα που το ξανακοίταξα έχει φτιάξει καινούργια. ολα καλά.

21 ώρες πριν, bitmk2 είπε

άκυρο. καθυστέρησε γύρω στο 10λεπτο, αλλά τώρα που το ξανακοίταξα έχει φτιάξει καινούργια. ολα καλά.

καμιά φορά αργεί το UI της εφαρμογής να εμφανίσει την αλλαγή στην κάρτα

αν κλείσεις την εφαρμογή (να φύγει από τη RAM του κινητού) και την ανοίξεις πάλι θα είναι ΟΚ λογικά (σε περίπτωση δλδ που θέλεις άμεσα να χρησιμοποιήσεις κι άλλη disposable κάρτα)

Έχει κανείς revolut & trading 212?

Ήθελα να κάνω μια ανάληψη από Τ212 χθες και δεν μου επέτρεπε να στείλω σε revolut, ούτε στην κάρτα ούτε στο ΙΒΑΝ.

Έπεσε απαγορευτικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...