fabiars Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι, θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια ακόμα για να ξέρω . 1) ο λογαριασμός της τράπεζας που θα φορτίζεις τον λογαριασμό στην Revolut θα πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με τον «ιδιοκτήτη» λογαριασμού της Revolut ? Ή μπορώ μα φορτίσω την Revolut από τον λογαριασμό κάποιου φίλου πχ 2) Η μεταφορά που θα κανείς στην Revolut μετράει σαν συναλλαγή ; Πάει και χτίζει αφορολόγητο ; Μετραει σαν μεταφορά κεφαλαίου στο εξωτερικό ; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fabiars είπε Καλησπέρα και πάλι, θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια ακόμα για να ξέρω . 1) ο λογαριασμός της τράπεζας που θα φορτίζεις τον λογαριασμό στην Revolut θα πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με τον «ιδιοκτήτη» λογαριασμού της Revolut ? Ή μπορώ μα φορτίσω την Revolut από τον λογαριασμό κάποιου φίλου πχ 2) Η μεταφορά που θα κανείς στην Revolut μετράει σαν συναλλαγή ; Πάει και χτίζει αφορολόγητο ; Μετραει σαν μεταφορά κεφαλαίου στο εξωτερικό ; Ευχαριστω 1) Λειτουργεί όπως ένας οποιοσδήποτε λογαριασμός. 2) Μεταφορά κεφαλαίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiars Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδή μπορώ να κάνω φόρτιση από έναν λογαριασμό τρίτου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, fabiars είπε Δηλαδή μπορώ να κάνω φόρτιση από έναν λογαριασμό τρίτου ; Και τέταρτου άμα θέλεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, nikos154 είπε Καλησπέρα πήγα να στειλω από εθνικη και γράφει υπερβαση ορίου ελεύθερων αγορών Ισχύει σε όλους αυτό πότε πρόλαβαν ακόμα 13 του μηνος είναι.. ή εγώ έχω κάνει κάτι λάθος; Δεν έχω ξανά στείλει από εθνική σε ρεβολουτ Θα πρέπει στον τρόπο εκτέλεσης εμβάσματος να επιλέξεις το: Με χρήση διμηνιαιου ορίου 4000 και όχι με χρήση ελευθθερων κεφαλαίων που επέλεξες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bawz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από παρότρυνση φίλου και από απορία δοκίμασα την revolut. Έχω μια απορία που όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο. Πέρα από online έμβασμα μέσω e-banking, η διαδικασία για έμβασμα εξωτερικού με μετρητά προς το revolut είναι δυνατή; Αν ναι υπάρχει κάποιος που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και ποια τράπεζα είναι πιο οικονομική σε τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Bawz είπε η διαδικασία για έμβασμα εξωτερικού με μετρητά προς το revolut είναι δυνατή Ναι είναι δυνατή. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο διότι και θα στηθείς στην ουρά και θα πληρώσεις και μεγαλύτερη προμήθεια (στο τιμολόγιο εργασιών κάθε τράπεζας θα βρείς το ακριβές κόστος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Επί τη ευκαιρία, μόλις τσέκαρα τον κατάλογο χρεώσεων της Eurobank. Έβγαλαν καινούργιο, με ημερομηνία ισχύος σημερινή. Το έμβασμα ΕΟΧ από e-banking τσίμπησε ένα 20λεπτάκι προς τα πάνω. Χωρίς να ελέγξω τις υπόλοιπες τράπεζες, κάτι μου λέει ότι όλως τυχαίως 😛 θα έχουν κάνει ή πρόκειται σύντομα να κάνουν το ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Αρα είναι θέμα χρόνου να το πάνε και οι άλλοι στο 1,2€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, parsifal είπε Επί τη ευκαιρία, μόλις τσέκαρα τον κατάλογο χρεώσεων της Eurobank. Έβγαλαν καινούργιο, με ημερομηνία ισχύος σημερινή. Το έμβασμα ΕΟΧ από e-banking τσίμπησε ένα 20λεπτάκι προς τα πάνω. Καλώς τα δεχτήκαμε. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/upiresies/pliromes-sunallages/embasmata/eksoterikou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Απλώς για την ιστορία, επέστρεψα από Κωνσταντινούπολη όπου έκανα αρκετές αναλήψεις από ΑΤΜ και συναλλαγές σε POS με άνεση και χωρίς κανένα πρόβλημα. Προφανώς δεν εντυπωσιάστηκα, έχω αναφέρει ήδη σε πόσες χώρες έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα ως τώρα, ωστόσο επειδή το νήμα έχει "διπλασιαστεί" (μέρος 2ον) και αρκετοί συμφορουμίτες πνίγονται μερικές φορές σε μία κουταλιά νερό, κάνω καταγραφή της εμπειρίας χρήσης στο νήμα, για τυχόν μελλοντική χρήση της πληροφορίας από άλλους. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos154 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, spartak1 είπε Θα πρέπει στον τρόπο εκτέλεσης εμβάσματος να επιλέξεις το: Με χρήση διμηνιαιου ορίου 4000 και όχι με χρήση ελευθθερων κεφαλαίων που επέλεξες. Σε ευχαριστώ αυτό ήταν , πήγα να κάνω την μεταφορα από το app και δεν μου είχε αυτήν την επιλογή τον έκανα απο υπολογιστή και όλα καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/11/2018 στις 10:07 ΠΜ, molot12 είπε H τωρινή κάρτα λήγει αυτό τον μήνα (Νοέμβριο) και έχω ήδη παραγγείλει κάρτα αντικατάστασης. Βλέπω τα στοιχεία της νέας κάρτας....... Την παρήγγειλες εσύ ή έρχεται αυτόματα από αυτούς; Και σε μένα λήγει τέλος Νοεμβρίου αλλά τίποτα ακόμη. Πες μας τον τρόπο της παραγγελίας... Edit: Εδώ είναι: Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από dimigar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimigar είπε Την παρήγγειλες εσύ ή έρχεται αυτόματα από αυτούς; Και σε μένα λήγει τέλος Νοεμβρίου αλλά τίποτα ακόμη. Πες μας τον τρόπο της παραγγελίας... Οταν φτάνει στη λήξη της, σου βγάζει ένα κουμπάκι μέσα στην εφαρμογή, το πατάς και την παραγγέλνεις. Η λήξη της είναι στο τέλος του μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanarinaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί (δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τόσα posts) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω για το νόμισμα σε revolut και paypal. Έχω στην Paypal EURO και USD με κύριο το USD. Και για να μεταφέρω λεφτά στην revolut έβαλα το λογαριασμό σε EURO. Τι θα γίνει με τις μετατροπές; Είναι καλύτερα στο paypal να βάλω ως κύριο νόμισμα το euro; Το δύσκολο είναι ότι κάνω αγορές και σε ευρώ και δολάρια και λίρες. Έχω επιλέξει ήδη τη μετατροπή να την κάνει η τράπεζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα